Family Sunday

Har varit ute och njutit av denna söndag med familjen och kusinerna. Middag + bowling! Det var ett tag sen man bowlade och det gick väl sådär, ibland blev det strike och ibland missade jag alla, haha men kul hade vi alla fall. :) Imorgon står det dubbla pass på schemat, I'm already dying.
'
Hoppas att ni haft en skön söndag!
Åhhh blir hungrig bara jag ser på tallriken!
-Reema

90's

Maaan! Grymt repotage med snyggaste Signe! Killer kropp! Kvinnan måste nog ha bland de snyggaste kropparna i världen, kolla bara in de millånga benen. Det här är verkligen sånt som höjer självförtroendet till max yaaay.

-Reema

hopplös du är hooooppppppplöööösssss

Igår så spenderade jag en heldag med Reema. Det är lycka för mig det där. Tyvärr så var vår favvorestaurang nedstängt (hur fan kunde vi ha missat det egentligen)? Så vi käkade på någon keff substitut men vi har hungriga. Som plåster på såren så fick vi gratis glass i alla fall! Idag har jag bara jobbat. Det känns verkligen som att gå på fritids på jobbet haha. Förresten så fick jag nog en skum (men så söt) komplimang idag haha; "Alltså du är skitfin bara så du vet.." VA?! Bara så jag vet liksom haha. Från Hej, var det bra så? Till det där. Jag garvade sönder mig. Jag har alltid varit värdelös på att ta komplimanger.


You had every star, every one of them twinkling

For now.


Indian

Nu ska jag träffa bästis Reema och äta på det bästa indiska stället i stan. Det är bara att ringa om någon (Julie) vill möta upp oss senare. Pusssssss!


ÄNTLIGEN!

Jag har väntat på solen, och de brukar säga att den som väntar på något gott aldrig väntar för länge men svenskar brukar faktiskt också säga att sommaren är kort. Och att det mesta regnar bort. Men det finns inget att ta för sig av, så jag flyr landet i ett par dagar i Augusti! YES! Jag ska till....

Jag åker till TURKIET igen! och även denna gång med denna myrslok! Fast även med syrran min och vi ska till:

 

 

SOOOOOM JAG LÄNGTAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag hade the time of my life i Turkiet 2009. Och även om det här inte kommer innebära riktigt samma sak så kommer jag i alla fall bli riktigt jävla brun. Det är allt jag begär.

PEACE och god natt!


Soldiers in a war

None of us are backing down.



Amen det var väl dags för mig att komma tillbaka. Och ska jag vara helt ärligt så har det känts lite tomt utan bloggandet. Så jag ska försöka göra mitt bästa nu. Men fan ska man skriva egentligen..hm idag var jag i stan med Ninni och åt väldigt mycket!! Sen har jag bara kollat på Jersey Shore.

Ne bättre inlägg kommer sen. Men det är så jävla jobbigt med Sony Vaio!! Fattar inte om det är för att jag har google chrome eller vad, skit tråkigt att blogga då. Jajaaa goodbye.

.

"Today's food for thought: If you could be given another talent or ability, what would you want it to be? Have you ever – really – tried to perfect this ability in yourself?"

Min vän ger mig tankeställare varje dag. Så otroligt begåvad lyriker, och så himla snäll. Nu ska jag laga pannkakor!

honesty

I en värld full av ondska så föds hat ur hat. Man är rädd för vad som kan och faktiskt någon gång kommer att ske. Som min älskade vän Reema sade i ett telefonsamtal tidigare; "Det kan hända var som helst och när som helst, jag vill inte vara rädd för det".

Jag har inte riktigt tagit in allt det här som har skett. Jag har sedan den dagen som jag surfade in på Aftonbladet, och läst om massmorden i Norge, bara skakat på huvudet. Jag har varit så otroligt besviken på den ilska som en människa kan besitta, och var den ilskan kan föra en människa. Jag har tänkt på vad det här kommer betyda för framtiden, för politiken och demokratin. Hur saker och ting kommer se ut i framtiden. Och varför situationen skulle sett så annorlunda ut om idioten var en islamist. Någonstans där så tryckte jag undan sorgen och smärtan som skapades i Norge. Någon måste ju vara stark.

Men nu sitter jag här och undrar hur det kommer sig att historia ständigt ska upprepas? Som Fried skrev i gästkolumnen på DN så är minnet kort, och att allt är glömt efter en generations tid. Hon skrev även att endast den som råkat ut för en tragedi vet att det kan ske igen. Och allt det viktiga som måste läggas på minne nu, allt det där som måste skrivas in i historieböckerna så att våra barn och barnbarn förstår innebörden av att hata. Ja, det kommer tillslut bara vara något som associeras med ett prov eller en uppsats. Något som många ungdomar upplever som pest.

Och jag gråter. Jag fäller tårar som aldrig förr. Så många liv försvinner varje dag, framtiden hotas av ondska varenda jävla dag. Just i denna minut så vill jag inte vara stark. Men hoppet finns kvar, och kampen fortsätter.

-

R.I.P Offren i Norge och Amy Whinehouse.



4

4 nya soliar till samlingen. Älskar solglasögon! :)

Smile you're in Los Angeles


Just sayin'

Jag är HELT slut. Jag har varit överallt sedan typ 8 imorse och jag kom hem typ nyss. Hur som helst så kom jag hem och såg att folk hade dedikerat massa statusar till norskar och allt vad som har med Norge att göra. Så jag klickade mig in på diverse nyhetssidor för att ta reda på vad som har hänt. Terrorattack i centrala Oslo där 7 st tros ha dött och sedan öppnades det eld på ett ungdomsläger där fler än 15 tros ha miste livet. Jättehemskt, verkligen. Men varför fan är det fokus på hur många som har dött för? Varför är det inget fokus på självaste handlingen? Jag beklagar allt som har hänt och mina tankar går verkligen till de bortgångna. Men ska vi snacka nummer så kan vi ju bara nämna hur många barn och föräldrar det är som svälter till döds i Östafrika p.g.a. torkan, just i denna skrivande stund. De behöver uppmärksamheten och sidorna i tidningarna mer än norskarna. Jag slår vad om att det kommer vara minst 5 sidor om detta i Aftonbladet imorgon. Just sayin'.

Being so BOSS I'm almost Hugo

Åh va skönt jag hade med en ledig eftermiddag! Är helt slut efter den här veckan. Var i alla fall och spanade i några affärer och det är så deprimerande att se alla höstplagg som börjat komma in. Det känns knappt som att sommaren har varit här och nu är den snart slut. Får ångest av att tänka på att vi bara kommer att gå mot kallare och kallare väder. Har fan inte återhämtat mig från förra vintern. Hoppas i alla fall vi får lite värme som håller i sig.

What a beautiful evening

I hopp om att mina vänner ska blogga flitigare så tänker jag fortsätta tills de gör det. Börja snart igen (Julie). Jag har haft en tung dag på jobbet. Jääättemånga trevliga människor har gjort min dag helt och hållet. Framförallt så var det en liten flicka på 4 som kom till kassan med ett paket tamponger och sa "vad ää dehär fönått?". Nu är jag ba trött som fan och drömmer om en solsemester. Förhoppningsvis så blir det en sista minuten-resa i slutet av Augusti. Nu ska PMS-bruden lägga sig. Imorgon blir det en liten utgång efter jobbet pååå... ethiostar hahaha. HOLLA!


What a beautiful day

Visst är det något rustikt och vackert med en grå dag? Jag känner för att göra något produktivt idag för att det inte finns någon glädje i att göra någonting, så då kan man lika gärna göra något nyttigt. Nu ska jag luncha med bff på ett relativt nytt libanesiskt ställe i centrum. Lilla Norsborg alltså.. Så många matställen. This is happiness to me.


Wake me up when all is done

Åh jävlar vad jag fick sova ut idag. Jag har stängt under alla mina pass som jag jobbat sedan torsdag förra veckan. Så idag skäms jag lite när jag säger att jag vaknade halv 1. MEN! Jag är ledig och fy fan vilken lycka det är. Dagen började med en brakarfrukost - kvarg med torkade tranbär, olika nötter och honung, en peanutbutterjelly-macka (så jävla onyttigt men oh så gott) och så slicade jag en tomat och blandade med citron och salt. Jag känner att jag inte får i mig tillräckligt med vitaminer så jag kommer nog köpa lite tillskott. Man är ju kines trots allt, och så jävla mån om sin hälsa.

 

Frågan är vad jag ska göra nu..? Jag känner för att göra absolut ingenting. Men nu kan man ju passa på att träffa folks som man inte hinner träffa annars. Aja, det blir en bra dag i alla fall. En ledig dag är alltid en bra dag. Whoop!


Gotta find a way to be next to you

Det är några få veckor kvar av detta mellanläge som existerar mellan två kapitel i ens liv. Man kan nog sätta ett namn på denna period också, men skönt (eller sorgligt?) nog så är den lik alla andra mellanlägen som existerat i mitt liv hittils. Mellanläget där saker och ting ser likadana ut varje dag, utan att det känns som att man tar sig framåt mot sitt mål. Sommarlov, typ. Jag jobbar, går ut, träffar vänner och lever. Ett välbehövt mellanläge, med andra ord.

Men man förlorar aldrig om man kämpar, och det har jag verkligen lärt mig nu. Det känns så skönt att jag äntligen kommer plugga något som jag innerligt vill göra och faktiskt brinner för. Det är mitt kall. Det jobbiga är ju att det är ett av många olika moment i livet. Karriären är viktig, of course. Men det börjar fan dra ihop sig, när händer allt annat?




I know, I know

Jag vet, vi har inte uppdaterat på evigheter men JAG ska i alla fall försöka göra en ändring på det. Det är trots allt något terapeutiskt med att blogga. Idag har jag inte gjort något förutom att sova ut och sedan fixa mig och dra till jobbet. Som vanligt så fixade jag mina naglar i sista sekund. Vanligtvis så brukar mer än hälften av mina naglar förstöras (en repa räknas som förstört) när jag är på väg ut, d.v.s. när jag sätter på mig skorna, tar nycklarna, låser dörren, tar fram plånboken etc. Men! Igår så sprang jag in till Åhléns för att köpa Mavalas underlack, då såg jag något som hette Mavadry. Torsk som jag är så köpte jag det, och det ångrar jag verkligen inte. Det appliceras efter sista lagret nagellack och ska torka i en minut, därefter ska det vara torrt. Och herregud, det funkade så jävla bra. Jag hann inte vänta en minut på alla mina naglar så vissa vart ändå förstörda, men det blir som ett hårt skal på naglarna. EFTER EN MINUT!!! Det här borde alla tjejer ha hemma hos sig! Mina tånaglar som hann vänta en minut, och som jag stoppade in i ett par trånga sandaler, klarade sig utan en enda repa. u n d e r b a r t.

Puss på er fina!


The chase of the pink lady

Hade en sjukt trevlig dag i stan i förrigår! Först blev det fika med ett par vänner som jag inte sett på ett helt år. Tiden går så fort alltså. Det blev en massa catching up och vi hade det riktigt mysigt. Efter det kommer mina tjejer och lilla Puzzle in till stan och tillsammans kan vi ju bara inte ha tråkigt. Påväg hem såg vi i alla fall världens konstigaste men ändå coolaste tant med huvudet högt och näsan i vädret. Riktigt skum var hon, en kompis ville ta bild med henne och när hon gick mot henne började tanten typ försöka slå henne med sin käpp! Tror att det är många som kommer och håller på med henne, för hon typ "schasade iväg" och försökte försvara sig med käppen.
Lilla Puzzle och jag!
Lyxshake såklart!
Det har typ blivit en standard!

Harry Potter kläder inne på NK!


HEEEELP!



The Pink Lady! (Känner mig fan taskig som tog bild på henne!)


GHOST

Något av det sjukaste hände mig idag! Jag såg ett spöke! Var hos min kusin och stod i ytterdörren när jag såg "någon" som jag trodde var min moster gå ut från vardagsrummet och uppför trapporna. Såg kläderna och allt förutom ansiktet. Jag trodde verkligen att det var hon och frågade sen min kusin om hon var hemme och hon gick på övervåningen för att kolla om någon var där, men det fanns ingen. Sjukt läskigt! Vet inte ens vad jag ska tro, var det bara en inbillning? Jag tyckte verkligen att jag såg någon gå uppför trapporna. Usch, vet inte riktigt vad jag ska tycka, mer än att det var sjukt obehagligt!

-Reema


It all ends here

ÅHHH! Har varit och sett sista Harry Potter filmen ever. Känns så sorgligt att det är slutet på allt, ingen mer HP film att se fram emot. Man har ju typ växt upp med de här filmerna. Filmen var i alla fall grymt bra! Jag satt utan att blinka på stolskanten av spänning. Alltså hur kan man inte gilla HP?!


-Reema

Summertime

Lite random bilder från olika dagar då vädret har varit för bra för att sitta inne och lata.


5 Juli

När jag var på väg hem idag gick jag förbi ett par småkillar, typ 10 max 12 år, som höll på tvinga en annan kille att följa med dem. Hur? Jo, "bror, var inte en f*tta! Jag må låta som en kärring nu, men det lät hemskt. Grovt och äckligt.
Små barn som redan nu börjar använda ett sånt språk, spotta på trottoaren, vad kommer sen?

Tycker egentligen bara synd om de, som inte kan vara barn. Barndomen är så värdefullt och det är hemskt att barn inte kan vara barn i det här samhället.

Aja, förutom det spenderades dagen i stan med de fina kusinerna. Hittade en massa fint i stan, men det var inget som fick följa med hem idag.

-Reema

GOLDEN DETAILS

-Reema

I am not Jasmine, I am Aladdin


Har inte haft för mig någonting idag. Lugnet före stormen känns det som, snart börjar jag jobba och inte bara ett utan två pass nästan varje dag! Undrar hur detta ska gå. Vill i alla fall passa på och njuta av ledigheten så länge den varar.

-Reema

Hatar att hata men hatar ändå

Idag så önskar jag att jag var ett jävla djur så jag slapp förstå människors tjatter. Lätt årets sämsta helg, med en keff början på en ny vecka också. Människor på jobbet har förstört min hjärna och allt annat som vanligtvis inte hade varit betydelsefullt har jag fått bita ihop för att stå ut med. Hur nära var inte jag på att säga upp mig igår egentligen haha. Jag stänger av mig för alla nu, lonely time for the win. Fyfan vad jag är tacksam över att jag är ledig imorgon.


BBQ

Hade en sjukt mysig kväll med kusinerna igår! Det blev grill och chill haha. Vi körde på 90's musik och det var många som stirrade igenom buskarna för att se vilka vi var haha.


mmmmm blir hungrig bara av att se på bilden!

Världens bästa efterrätt!


-Reema

4th of July

Happy indepence day to my dream country!

-Reema

RSS 2.0