Mösspåtagning

Mösspåtagningen igår vart ganska lyckad haha. Det var skönt under dagen men senare mot kvällen gick  det åt helvetet, men jag gillar det. Då har man mycket att prata om haha! Och idag är det valborg, men vädret har sabbat det mesta tycker jag så får se vad som händer.

Är hos Matias just nu men han är och tränar så funderar på att be honom köpa sandys hihi..mmmmm tonfiskröra!!!!

- J

A sort of their own

Jag var en ung tjej när jag upptäckte Christian Walzs och Robyns musik. Och då pratar jag om moderna Robyn, alla vet ju om early Robyn och hennes "Do you really want me", men moderna Robyn är en jävla superstar. Och när jag var en 14årig fjorre så vågade jag påstå att Robyn och Christian Walz var det bästa svensk musik hade att erbjuda.

Idag, 6 år äldre och klokare(?), så står jag än fast vid dessa ord. Varför? Ja, Robyn vet ni ju helt klart varför. Hon är av sin egen sort och det är förståeligt att hennes musik inte passar alla. Men hennes texter är innovativa och klockrena, varje jävla gång. Hon gör sin egen grej, och verkligen inte på ett Lady Gaga-I'm-a-freak sätt utan den här bruden har så jävla mycket talang. Ni ska se henne live. It takes your breath away. Men det visste jag redan.

Christian Walz. Mannen som slog igenom med "Wonderchild", men som jag mest kommer ihåg med låten "Lovin' is all right".  Men varför är han Sveriges bästa musiker? Jo, för att han producerat och skrivit texterna till Maggios nya album. Oh min herre, den skivan blir min drog i sommar. Svensk musik i mitt hjärta!


/N

Nervkittlande

Jag har alltid vetat att jag har lite lustiga grannar, men när jag vaknade imorse så kan jag nästan svära på att det stod en man i balkongen mittemot som kollade ut med en kikare. Jag är inte riktigt mig själv när jag precis vaknat men jag lovar! Därefter hukade han sig ner och då såg jag inte honom mer så jag somnade om. Creeeepy!

Härligt väder, sushisug, det skulle sitta fint med sushi på en uteservering just nu. Det skulle faktiskt sitta så underbart. Men jag sitter med min bok på ena låret och datorn på det andra så jag ska fokusera nu. Som Reema nämnde innan så kommer jag och mina fina tjejer att åka till London i Juni. Josibar åker till London, det här kommer bli helt sjukt. Jag får ett leende på läpparna bara jag tänker på att jag ska till en av mina favoritstäder med mina favoritmänniskor. This is happiness to me.

Jag och Reema, London 2004


Utanför Buckingham Palace där William pussade på Kate två gånger idag! SÅ fina!

Så London har inte träffat oss sedan 2004. Flicks, kan ni fatta att vi hållit ihop så länge? Så sjuuukt! Jag vill gå på Fame igen, säg att ni vill? Hellre det än att följa med Julie på Madame Tussaud? Eller hur?

/N


BERG

GRYMGRYMGRYM! Det är det minsta jag kan säga om den här tjejen! Alltså så sjukt grym är hon! Har kollat in hennes blogg då och då, men det var ett tag sedan sist. Varje gång man går in så blir man typ helt tagen på nytt! Hennes bilder och allt, så snyggt! Förutom det så verkar hon va så sjukt cool tjej. Dj, modell och bloggning är bara förnamnet på vad hon håller på med.

Amanda Berg
-Reema

INGET STOPPAR MIG NU


Blev en liten blogg paus igen. Hade helt enkelt för mig andra saker. Hoppas er påskhelg var nice, min var helt ok, mer stress, mindre ro. Så är det.

Galna news i alla fall! Nu är en london resa inbokad with the girls i juni! Fan va kul det ska bli! Can't wait! :D
-Reema

.




.

När  vi skulle beställa våra studentmössor så ville jag ha någon text på baksidan som skrek ut "Det här är Julieths studentmössa" Och jag tycker att jag lyckades jävligt bra haha. Mina damer och herrar, här har ni den.



Hahahaha jag skrattar åt mig själv, men jag älskar den! - Julie

28 april



Ingen studentmössa idag. Får hoppas att den kommer imorgon, det är ju trots allt studentpåtagning på fredag. Jag undrar vad min klass har planerat. Jag träffar de typ 3 dagar i veckan bara om inte mindre. Jag är en liten outsider, för de går frisör medan jag går min egna väg haha.

Imorgon ska jag ställa upp som smink modell för Karin. Det är Fantasy show, satt och sökte på det så kom det upp massa bilder på Adriana Lima haha. En fantasi att se ut som henne, så det passar ju in. Men tillslut bestämde vi oss för Rosalie från Twilight. Vettefan hur det kommer att gå men äh kul kommer vi ha iallafall.  - J


Glee

Jag har börjat kolla på Glee och jag älskar den! Den är så bra. Jag har aldrig gillat musikaler, får stress av att det är musik hela tiden men i glee så har de alltid bra låtar! Kända låtar som man blir rörd av typ haha. En serie som fler borde börja kolla på!

Här sjunger de True Colors som är enligt mig en av de finaste låtarna som finns.

Cold Hearted

Surfade runt på internet i hopp om att hitta visdomsord som skulle få mig att må bättre. Men ingen inspiration någonstans, och det är vid såna tillfällen som uppbarelsen är framför näsan på en. Vem hade trott att det som skulle få mig på bättre humör fanns i min psykologibok? Och därefter upptäckte jag en låt som blev det avgörande. Min kväll blev räddad. Music speaks!


You get what you give

Är det inte ironiskt egentligen att vi lever i tro om att de människor som står oss nära aldrig kommer att svika eller överge oss? Just för att "när det väl kommer till kritan så skulle de aldrig svika mig". Man har liksom målat upp bilder på sina vänner. Automatiskt så har man satt upp krav för sina vänner, vissa grejer skulle man själv aldrig göra mot sin vän så man förväntar sig inte att ens vän ska göra likadant. Och därför är det världens jävla nedslag om ens vän nu skulle göra något som man själv aldrig skulle.

Helt plötsligt skulle man ha vetat bättre. Man skulle ha varit smartare. "Jag trodde jag kände dig". Människor är i konstant förändring. De som man tror är enkla att förutspå är egentligen riktigt oberäkneliga. Jag ska vara kortfattad, det saknas likasinnade människor i min omgivning. "Special" people i all ära men vissa människor är bara, hands down, riktigt retarded.

 

 


.




BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ.


Mmmmmm..

Vad är den godaste drycken? Jo Cola såklart! Ett tag så trodde jag att coca cola inte kunde bli godare. Inte ens när de la till vanilj smaken. För vanilj är också det godaste jag vet. Men icke sa nicke, inget kunde göra colan godare fören nu när det här har kommit ut. Eller vet inte om det är nytt, men jag såg det för någon dag sen iallafall. Nämligen Karl Lagerfeld för coca cola light!!!





Tyvärr så säljs det bara i Paris vad jag har förstått. Så tjejer vill ni inte ta Paris istället för London? - J


It was all a dream

I hate that thing that happens right before you sleep. Every mistake you've ever made, every word you wish you never said, every moment that made you cry rushes through your head. And all you can do about it is cringe and pretend it all never happened.

Anna Selezneva

Har hittat en ny favorit modell som heter Anna Selezneva. Hon kommer från Ryssland och vi alla vet att vissa ryssar kan vara så himla vackra!



-


Soon there


Aspirin

Jag sitter nu i en hemmagjord aspirinmask och det svider litegranna. Men vi får se om något mirakel sker, det ska vara världens bästa mask eftersom att det är syra i aspirin. Det börjar bara bli skönhetsinlägg från min sida, men det är väl det man hinner med när man enbart jobbar och pluggar hemma.

För övrigt så har jag varit på jakt efter det perfekta militärgröna nagellacket. Jag tror det blir skitsnyggt till alla färger i sommar, vitt, beiget, mud osv. Dessutom så tror jag att det kommer se killer ut när man solbränd. Nu har jag äntligen hittat det!




















/N

Magnum Ice

Nya reklamen för Magnum Ice där Rachel Bilson är med i. Vet inte riktigt om jag tycker att den är bra eller dålig.


Belle Stars

Innan jag slaggar, hur kan man inte älska den kralliga killen som dansar i spandex? Såå skön låt!

 

/N


wowza

Jag har precis borstat tänderna och tvättat ansiktet och ah. Krämen som jag beställde är un-der-bar. Förut brydde jag mig inte om vad jag lade på ansiktet så länge det inte var parfymerat. Men man måste hand om sin hud, och man måste vara nogrann med att ens kräm (ansiktskräm såsom body lotion) inte innehåller mineraloljor eller parabener. Mineraloljor stoppar hudens egen förmåga att återfukta sig, och parabener är cancerframkallande. Så tänk på det, för det gjorde inte jag förut!

Ja, hur som, jag mår fab. Mitt ansikte känns fab och mina naglar är fab. Och nu ska jag sova!

 

 


/N

-

Jag har länge velat ha de där skorna från fashinpash som Elin Kling har. Men har tvekat, kände mig inte säker men nu så såg jag att kissie har gått och köpt de. Fy vilken stress jag fick. Storbloggare som hon är så la hon upp de på sin blogg så att hela Sverige också kan gå köpa de. Jag gick in och köpte de direkt haha, det kändes bra när jag visste att de fanns kvar men nu så kommer de säkert ta slut på engång. Så fyfan för er storbloggare ibland..
- J

-

Skrev precis ett långt inlägg men datan fuckades och nu är inlägget borta. Så jag orkar inte skriva om det! Haha. Är iallafall hos Matias och ska se film snart hoppas jag på. Imorgon blir det stan för att leta kläder till skivan!


Iko Iko

Hemkommen! Har varit och lunchat med mina single ladies (one of us not so single anymore!) på tgi fridays. Därefter gick vi runt lite på stan och jag köpte ett par Levis ID curve som jag kommer att hämta imorgon. Jag hämtade ett paket också!

Nuxe Torrolja, hårserum, Mario Badescu Healing powder (som ska vara väldigt bra för blemmor och finnar) och en ansiktskräm från TVÅL. Min syster är väldigt mån om sin hud och det har smittat av sig. Jag är så taggad på att se vad jag tycker om den populära torroljan, den ska fungera på ansiktet, kroppen OCH håret. Vi får hoppas att det var värt priset!

 

/N


Wiz you got me hooked!

Det här leendet har fått mig att falla hårt! Hur kan man inte smälta när man ser det? Jag skulle typ svimma om han gick på gatan och log så där åt mig haha. Att hans låtar är skönare hjälper ju inte, har suttit och pumpat den under hela dagen! Fastnade för den första gången jag hörde den. Skön snubbe, den där Wiz.

Wiz Khalifa - Roll up

-Reema

-

Åh vad jag älskar spontana kvällar! Och det jag älskar mer är att jag nu har lärt mig att ha kul utan att bli helt stupfull haha. Jag är ganska kräsen när det gäller att ha kul, men jag har börjat lära mig. Idag hade jag faktiskt roligare än vad jag hade tänkt mig. Kom hem för en stund sen. Så jävla skönt! Nattbussen hit från stan tar bara 15 minuter, herregud kommer ihåg när jag bodde i alby det tog fan evigheter! Aja godnatt, är inte så trött haha det är därför jag orkar blogga. Men ska försöka sova.



XoXo. Queen B. Blair Waldorf/Julie Escobar. Hon och jag är en.


MOVIE NIGHT

Emii har gjort mig till en faltu, som är vårt nya ord och på ett ungefär betyder typ luffare. Vi har setts typ varje dag och luffat runt, men haft sjukt kul! Nu kollar vi på filmen som är en indisk och heter just faltu!

Har förutom det tagit vara på heeela dagen idag känns det som! Träffat mina kära vänner från METG som jag inte sett på typ 1 år! Det kändes som om vi aldrig gick skilda vägar! När vi gick ifrån varandra ville vi typ säga ses på måndag haha. Blev i alla fall en promenad genom staden och sen lunch och lite shopping! Fyndade en hel del grejjer som jag får ta och visa upp.
-Reema

-

Nu rör jag mig in mot stan hem till arezo och sen ser jag vart jag hamnar. Så tråkigt att alla vill ut idag! Det finns sååå många bra filmer på bio men nej folk vill gå ut. Blä..haha jag tar filmer före allt.



Vilken frisyr passar jag bäst i? ..Hahaha ba skoja. Lovar att aldrig göra såna inlägg. Löjligt förfan! Nu har jag bloggat lite för mycket så lämnar över det till Reema och Ninni. - En rastlös Julie

HAPPY BIRTHDAY MIRANDA



Idag fyller en av de vackraste 28 år och i förrigår så fyllde Rosie Huntington-Whiteley också år! Fast hon är lite yngre, tror hon fyllde 24! Herregud de har inte ens fyllt 30 men de har redan allt man kan önska sig haha.


To love oneself is the beginning of a lifelong romance.


-

Har ni också en speciell relation med någon av era vänner? Med det menar jag att 90% av det ni pratar inte alls har någon betydelse haha. Här är ett exempel på hur vår relation är varje dag, och då menar jag verkligen varje dag.




Man kan säga att det här vart mitt andra onödiga inlägg för dagen. Men jag tycker att varje person bör ha en sån här relation, det är bra för en haha. - Julie


Shopplanetblue.com




Shopplanetblue.com - Om du gillar att drömma dig bort i klädernas land så är shopplanetblue perfekta stället för att klicka sig in på. Sen har vi nastygal också...fy vad vi gillar att plåga oss själva - J


Bring it

 

Jag kom hem från jobbet för inte så länge sedan. Det har varit en tröttande dag, tycker att människor var otrevligare än vanligt. Vi har jättebra pris på godis, handlar man för 100 kronor så får man köpa godis för 27,90 per kg. Hur billigt? Synd att vi köpte en massa godis från ICA Maxi igår bara.. Hur som helst så var det en kund som sa att hon skulle anmäla mig idag för att jag inte frågade om hon ville ha kvittot. Hon sa att jag var skyldig henne 15 000 kr. Det finns så lustiga människor i världen. Men imorgon hoppas jag på att folk är snällare! Nu blir det lite nattkäk.

 

/N


23.11

Har haft ännu en skön dag! Hur kan man inte, när vädret är så fint? Det är sjukt hur mycket vädret påverkar oss. Jag vill i alla fall inget annat än att bara vara ute och njuta. Använder knappt datorn, är ute om dagarna typ och på kvällen använder jag den bara för att blogga.

Förresten har jag lyckats få tag på en väldigt populär liten godsak :) Ska visa det imorgon!

-Reema

19 April

Lååång dag! Trött tjej. Idag så har det kommit ut tre serier för min del, äntligen!!!! Så ska ägna min tid åt det. Lägger säkert upp något onödigt inlägg senare ikväll också....precis som det här inlägget.


Som om himlens alla små stjärnor

Jag slutade kolla på Idol för många år sedan och har därmed missat alla senaste deltagare inklusive denna man. Jag tyckte han var riktigt duktig, och låten är jättefin. Han har soul fan.

 

Och förra veckan så uppträdde Darin.. Jag kommer alltid ha en liten crush i den där killen alltså, vet inte vad det är.

 

 

För övrigt så måste Fredrik och Filip vara de mest underhållande programledarna i hela Sverige. Så mycket kärlek!

 

/N


-





Jag har alltid velat gå på en cool maskerad fest! Synd att det typ aldrig händer här i Stockholm. När det väl händer så köper folk fjuttiga maskerader från buttericks...kan lika gärna gå utan någon alls! - Julie


And when we're done..

Och mina dagar ser mer eller mindre likadana ut.. Vakna, äta, duscha, plugga, äta, gå på toa, plugga gah, disciplin är vad jag kallar det här. Men efter middagen så gick jag och familjen på promenad och kärringvagnen hängde med. Jag älskar att gå runt i stora matbutiker, tesco, asda och en hel del supermarkets i Kina är bara helt fantastiska att gå runt i. Jag kan spendera hur mycket tid som helst i matbutiker. Reema vet haha. Det blev lite basics, men vi köpte hem ett jättegott surdegsknäckebröd. Så jag längtar till frukosten imorgon så att jag kan hugga in!

Min väst som är en favorit, känns lite som att det är lite för varmt för att ha på sig den när alla andra människor glider runt i t-shirt... De människorna kommer få öroninflammation :)

Let the sunshine in

Har haft en sån skön dag! En tur i Skhlm och sen chill på stranden med världens godaste lyxshake från max! Jag trodde inte att Sverige kunde vara varmt eller soligt. Jag hade typ glömt bort det. Men idag woow, alltså Sverige fick liv igen! Jag ville då inte vara den som satt inne när det var så fint väder.

LYXSHAKE!
































-Reema

I'm Chuck Bass the love of her life.


Det här är en bild som har kommit ut från sista avsnittet av säsong 4. En bild säger mer än tusen ord, har vi tur så kommer den att säga precis det vi vill att den ska göra.


-



Vilken fin dag vi har idag då! Och jätte fint att jag sitter hemma bara, men det är lika bra. För jag vill spela Harry potter spelet som jag köpte igår. Verkar sjukt kul! Sen måste jag plugga lite, om inte jag fastnar helt i spelet då. Imorgon ska jag på någon marknadsundersökning och efter det vill jag gå på bio! Water for elephants!!!!!

Nu ska jag gå och nörda mig i ett par timmar - Julie


Fuck conscious..

Perfektion


 
De kommer från LF stores, kollektionen heter Fearless future om jag har uppfattat det rätt. Här är videon för hela kollektionen, de har assnygga grejer!



- J

Coachella





Åh jag vill också vara i Coachella! Och Kate Bosworth är så jävla vacker! Alltid tyckt att hon har ett unikt utseende. Visste ni att hennes högra öga är brun och hennes vänstra är blå! Hur coolt är inte det? - Julie


vavavoom

När man egentligen borde mörda sig med plugg så sitter man och drömmer om annat. Jag tycker fan att jag, de andra tjejerna i bloggen och våra vänner är så himla dåliga på att ses. Det tycker nog de också, och det är skönt att när vi väl ses så känns det bara liksom.. så normalt. Stämningen är precis som den brukade vara efter lunchen, när vi satt ute på (den väldigt lilla) skolgården och solade på bänken. Vissa av oss satt stilla, medan andra (vem? vem?? VEM?!?) var tvungna att röra på sig konstant. Nu tänker jag inte lägga upp några gamla bilder för att jag vet att jag bara kommer få skit av Julie.. Men vi förtjänar shopping, mat, annan miljö och en hel del skratt. Ett helt nytt minne helt enkelt.

London i mitten av Januari


Fantastic 5 på äventyr? Är ni pååå?!

/N



Entoruage

Kom hem för en stund sen. Var och firade en tjej från klassen, haha jag älskar såna här kvällar då allt händer. Gråt i toaletten, killar som bråkar och blir utslängda, killar som tror att de kan få vem som helst. Ah det blev en tidig kväll..och är så glad för att jag bestämde mig för att åka hem! Mamma hade gjort colombianska piroger. Åh så gott!






- J


16 april

Fyfarao vilket fint väder vi har idag! Men jag gillar ändå inte folk som flippar och redan har på sig shorts och går runt med bara t-shirt. Nej inget snyggt, fan ska de ha på sig när det är 25 grader? Gå runt nakna eller. Tänk efter förfan.

Annars tänkte jag tipsa er om en av de bästa serierna jag sett. NIKITA! Så jävla bra haha, gossip girl kommer alltid vara nummer ett för mig men nu har nikita kommit upp till åtminstone nummer två! Så bra är den. Och hon är så snygg! Vill också vara Nikita...haha.



Efter 17 avsnitt av bara hat och vapen så inser han äntligen att han är kär i henne haha. Känner ni igen honom? Det är vå älskade Landon Carter från A walk to remember. - J


Future, anyone?

Då var det klart alltså. Ansökan om det som ska avgöra min framtid, tror jag i alla fall. Det går ju alltid att ändra sig. Men fan vilket jävla velande, det har varit pain hela dagen idag. När det kom till kritan så försvann 1 års säkerhet. Jag började ifrågasätta mig själv och det fick mig att undra om det verkligen var rätt val då jag ifrågasatte valet. Man ska ju vara säker, eller?

Men nu blev det som det blev. Och förhoppningsvis så löser det sig. Jag har försökt att inte tänka på vilken utbildning som generar mest pengar eller "bäst" jobb, utan gått efter det jag skulle vilja göra. Jag tror jag har hittat rätt nu. Det enda som räknas är att jag är nöjd och lycklig i framtiden, och även om en fet lön skulle kunna hjälpa till på traven så är det inte det jag strävar efter. Om man inte gör det man älskar att göra så är man olycklig i vilket fall. Så är det bara.

"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace"

- Jimi Hendrix

 

/N


GARAGE

En liten kväll då jag och Emiie hade tråkigt resulterade i detta :)

-Reema

fit for anything

Jag kommer ihåg när man var yngre och Beyoncé alltid var (och fortfarande är..) the it. I Destiny's Child så var hon frontfiguren i gruppen och när låten Bootylicious släpptes så undrade jag vart fan Michelles booty var? Haha, nä, men det är en risk man tar när man dansar bredvid miss Beyoncé herself. Hur som helst.. Kelly var ba gah.. Hon var alltid en favorit hos mig, mest för att jag alltid fick vara Kelly när vi dansade till deras låtar men girl shaped up alltså. Hur het är inte hon?!? Hennes kropp är to die for. Så jävla fit! Så jävla snygg!

 

/N


OVER!!

Äntligen så är den här jobbiga veckan över. Sista nationella idag, det gick bra jag gjorde mitt bästa iallafall. Blev klar på fyra timmar, men det är bara för att de första två gick åt att skratta. Men åh varför skrattar man mer när man vet att man inte får skratta?

                                                                              ffffound

Vet ni vad jag ska göra nu? Gissa tre gånger....svårt va? Inte tror man att jag ska sova nu eller hur? - J

Protect The Skin You're In

Jag har alltid velat ha en "Protect the skin you're in" Tshirt, och nu så såg jag att det finns med en ingen annan än Irina Shayk. Ni vet modellen som är väldigt vacker och påminner om Adriana Lima men som är dum nog att hon går och dejtar Cristiano Ronaldo haha..




 - Julie


-

Gud vad jag älskar Ninnis inlägg om hennes dag hahaha! Satt och skrattade jätte länge. Men jag lider med dig, du får bara ge ditt hår tid haha. Nu ska jag äta och kolla på Nikita sen sova! - J


Bild: Snyggingen Erin Wasson


Suck it up

Såg klart på Sveriges Mästerkock för en liten stund sedan. Jag älskar matlagningsprogram haha. Jag finner det så avkopplande, och det fick mig på andra tankar för jag var ganska förbannad faktiskt. Men om det är något som kommer få mig att rycka upp under de närmaste månaderna så är det att blicka tillbaka på bilder från min tid i Kina.. Oh I miss it so.

 

 

/N


Just my luck..

Åh jag har haft en härlig dag, vakna 7 och tog ett superlångt bad och därefter ringde jag G och vi bestämde en lunch. Jag läste lite kemi innan jag drog till YBC och skrev på en grej. Därefter blev det lunch på La Neta, sedan gick vi runt en kort stund innan jag begav mig hemåt. På hemvägen kom jag på att mamma bad mig att gå av i Skäris och köpa kött. Jag gjorde som hon sa, men så klart så tog jag en omväg och gick förbi lite affärer. Förutom att jag såg typ världens hetaste vakt i Åhlens så köpte jag ett underlack och hårprodukter för 200 spänn sammanlagt, det var extrapris på hårgrejer. Jag var skitglad för som jag påpekat innan så är jag inte så glad på mitt hår just nu så det kändes skönt att ha lite produkter som jag kan få pyssla om mitt ganskasåfula hår med. Och så drog jag till H&M och testade lite grejer från Conscious Collection. Jag köpte ett par shorts..

...och jag älskar dem. Därefter åkte jag hem och då insåg jag att jag inte hade med mig Åhlénspåsen. Så du din jävel som hittat min påse och vars hår kan gotta sig med mitt glansspray och värmeskydd och allt annat som var i påsen. Ha ett bra liv du.

 

/N


..




pics: tattoologist


Kill me

Finns det en hårgud där ute som kan hjälpa en stackars tjej med helt oacceptabelt hår? Det är nog olagligt att se ut som jag gör just nu.. All for bangs men nu kan jag enkelt konstatera att det inte är min grej. Hår växer ut. Hår växer ut. Hår växer ut. Det är lugnt. Jag kommer överleva det här. Hårguden straffar mig för att jag ville se lite fräsch ut när jag åkte tillbaka till Sverige. Nä. HJÄLP


.


pic: ffffound

Vilken jävla dag! Kom till skolan halv nio så är läraren sjuk och hälften av klassen vet om det men smsar inte andra hälften. Så det var bara att sitta i biblioteket i tre timmar tills nästa lektion där vi bara skulle hålla tal.  Ska sova bort hela dagen nu och försöka vakna upp på bättre humör. 

- Arg Julie.


sweet dreams


Babys bday





Lite bilder från Matias födelsedag. Det var mysigt och han var glad! Det som räknas..hihi


..





Plugg idag också, nationella och inlämning imorgon. Vill bara sova är så trött! - Julie


Home is wherever you are.

Oh herregud. Jag har saknat två saker med Sverige. Jag har saknat min syster och jag har saknat min säng. Jag sov som en prinsessa inatt. Det är inte alls en överdrift. Jag och min mor kom hem vid 2-snåret igårnatt och jag ringde min kusin i Kina för att berätta att vi kommit tillbaka. Efter 35 timmars resande och en sjuk mellanlandning i Kiev. Trettiofem jävla timmar.

Nu sitter jag här och käkar det min syster har hemma. Hon är bra på två saker. Bra på att baka och bra på att köpa hem kaninmat. Jag sitter och käkar quinoa, majs I DON'T KNOW WHAT.. Det riktar åt att jag trallar ner och köper en pizza.

Så.. Jag funderar på vad jag ska göra. Jag vill ta fram min kamera och lägga in bilderna så att jag kan blicka tillbaka. Jag kan då räkna med två saker, ett leende och flera tårar. När jag stod där bredvid bussen som skulle ta mig ur mitt fina Meizhou så började tårarna rinna. De rann i en timme efter det..

Egentligen har jag inte mycket att säga. Det känns inte rätt att vara tillbaka, men jag hoppas på att återgå till svensk mode snart. Jag är tillbaka, fan. Med lite brunare nyans i ansiktet och en ny (och väldigt hemsk) frisyr sitter jag här och käkar hallongrottor och kaninmat. Jag är inte ens duglig för en photoboothbild för tillfället.

Hej Sverige.
/N

22.13

Är hos kusinen och chillar. Idag är har jag en speciell dagens outfit. Haha det är indiska kläder :) Det ni ;) Inte många i bloggvärlden som visar upp det :P

Massage av Emiie!
Indisk "tofs" eller vad man ska kalla det. Man flätar in den i sitt eget hår och så är det en såndär Maria Montazami tofs i änden :P
Tänkte köra sådär crazy hair som Nicki Minaj och testa på röd lugg i sommar? haha

-Reema

...

SPOTTED Raina Thorpe hanging out with Jonathan Escobar and Ann-Valerie at berns.

 

Tjejen till vänster är min brors kompis och Tika Samptor är tjejen till höger och hon är med i gossip girl. Hon spelar Raina Thorpe, tjejen som får Chuck Bass att falla för henne och som har en pappa som försöker förstöra Chuck Bass företag. I helgen så var hon här i Stockholm och festade i Berns.
Med vilka då? Jo med min kära storebror och hans kompisar.  Men vill ni veta vad det värsta är? Att min brorsa var så full att han inte ens kommer ihåg så mycket. Han fick veta idag att hon är från GG....

- En väldigt ledsen Julie..


Mind fuck



Pluggar förfullt just nu..försöker att skriva mitt tal. Det går bra men det är så svårt när man måste lägga upp allt rätt och försöka lägga in källan smidigt i talet. Inget kul. Ska återgå till det och senare ikväll lägger jag upp ett inlägg som kommer få alla GG älskare ångra att de inte var på Berns igår. - Julie


-

Påväg hem snart. Varit hos Matias och firat honom, snart ska vi hem till mig och fixa mitt tal till nationella. Ååååångest! Men skönt att få det gjort och om jag inte har fel så har vi påsklov nästa vecka? Och om mindre än två månader är det studenten! -J

Life sucks and then you die

Galet snygg jumpsuit!

ÅHH! Missade att BikBok hade 50% på allt i deras butik igår! Är så sur för att jag missade det! Hade spanat in en hel del grejjer och att få dem för halva priset skulle sitta perfekt. Well, that's life and that's about my luck. Förutom det har jag ruttnat på jobbet.

Efter 10 april väntar jag mig ett samtal som jag håller tummarna på att jag får. *HOPPASHOPPASHOPPAS*
Skulle sitta bra. Nu hittade jag en tid på gymmet, men frågan är om jag faktiskt orkar gå ner dit nu. Kom precis hem och är helt slut. Har inte med min buddy heller. Haha och så sitter jag med en snickers i handen.

Babblar på här lite random känns det som.

NU: Family Guy!

-Reema

.

Hon gör det igen. En bild med Karl Lagerfeld och bilder på hennes assnygga klänning!




pics: Stylebykling


Nikita



Jag har hittat en ny serie, Nikita! Den är faktiskt helt okej hon är så jävla grym! Folk undrar hur jag har tid med serier, ibland kan jag undra det också. Men jag gör alltid saker under tiden jag kollar, om jag måste plugga så pluggar jag medan den är på eller så pausar jag i någon timme. Det är ingen stress, man kan njuta av livet ändå. - J


.



Suttit och krigat med vår bloggdesign, det här med HTML koder är väldigt svårt. Det tar sin tid men man känner sig jävligt smart när man hittar de här små dolda ställena där koderna ska ligga. - Julie


LIVINGROOM

DÖÖD! Har jobbat över 8 timmar. Var så snurrig på jobbet haha, svamlade och fattade typ inte alls vad jag höll på med, men överlevde det som tur var. Hoppas jag överlever imorgon också, då jag måste upp med tuppen till jobbet. Hunnit gymma har jag också, så nu somnar jag nog vilken minut som helst.


-Reema

Band of horses - The funeral

Det här är riktig musik för mig.  Ingen Trey songz ta mig här och där musik..



- Julie


I'm bound by the life you left behind.





Lips of an angel

WTF.

Vad är grejen med vädret idag? Vaknade av att mina hundar skäller så hör jag att fönstret ba smälls till. Låter ju som en jävla storm, men när man väl går ut så är det inte ens kallt? Var ute precis med mina hundar men det gick inge bra de vart så rädda för alla löv som flög omkring så de sprang till varandra och började pussas haha. Bärde upp de och tog hem de då!

Men nu är Karin påväg hit för inga pendeltåg åker så vi ska till mcdonalds här och äta..egentligen så borde jag inte äta det men åh cheddar dip med pommes! Jag bara måste.



- J

No time for goodnight stories

...welcome to the real world

Btw, måste bara dela med mig av det här! Dagens sjukaste: När man ser sin PAPPA söka på Rebecca Black - Friday på youtube! Det hände mig idag! HAHAHA fattade inte om jag skulle skratta eller gråta. Värre är att min brorsa sitter och pumpar den, så nu har den fastnat och jag börjar ofrivilligt digga den.

Två bilder från när jag Emiie var på en liten promenad igår.
McDonald's made me this fat! :O
-Reema

21.03

Som utlovat, det här fyndade jag för någon vecka sedan. 50 spänn! Ja, 50 kronor, den som tidigare kostat 600! Det är klart att man inte kunde stå emot och varför skulle man? Skinnjacka för 50 spänn det kallar jag kap!

-Reema

I will be strong




ffffound


6 April

snygg tattoo!

Har varit i skolan och efter det blev det en mini runda till stan. Om grisar kunde flyga skulle jag komma hem tomhänt och det händer ju inte? Hahaha, skoja bara, men hittade lite fynd i stan faktiskt som jag ska visa upp senare! Är lite dålig på att hålla vad jag lovar i bloggen och det ska det bli skärpning på!
-Reema

Karma is a bitch

Vilken jävla natt!  Haft en sån magvärk, helt sjuk trodde att jag skulle dö. Jag gav upp tillslut och la mig i badet med varmt vatten och där somnade jag sen så gick jag och la mig men det gick inge vidare vaknade hela tiden. Så imorse fick jag nog och ringde vårdcentralen då sa de att jag hade vinterkräksjukan. KUL! Precis nu när jag inte får missa skolan. Äter bara blåbärssoppa och skorpor...men det är gott så det gillar jag!

Det bästa är att den här sötnosen låg bredvid mig hela natten och sov!



- Julie


Queeniosa!

Har lagat pizzor hos Emiie idag a lá Queen. Haha blev goda faktiskt. Imorgon bär det av till plugget och jag tänker hela tiden att jag ska lägga mig i tid, men nu sitter jag fortfarande uppe. Höll på somna sist jag var där! Kunde inte hålla ögonen öppna haha. Tror det kommer vara samma sak imorgon :/

-Reema

..

Här sitter jag och drömmer högt för att kunna få min Marc Jacobs klänning och Alexander Wang klänningen...så ser jag att en tjej hittar en klänning från New yorker på första försöket? Är det jag som är ytlig eller hon som har tur? Jag vet inte varför men jag vägrar ha en vanlig vit klänning. Tänker inte flippa nu och ha på mig en annan färg för det tycker jag är lite löjligt. Men alla är sig själva, vissa trivs i en rosa klänning från en vanlig affär medan andra drömmer sig bort och drömmer om klänningar som de inte ens skulle haft råd med egentligen.

Så för den här gången tänker jag stå för att jag är lite ytlig..men bara för den här gången.



- J

IRIS





Hat!

Jag känner mig så tom på energi idag. Känner typ bara hat, skulle kunna vara elak mot vem som helst just nu haha. Tror att anledningen är att jag känner mig så f*ucking stressad inför studenten och nationella. Hade hittat den perfekta klänningen men nepp den var slut så jag mailade de och då svarade de att de inte kommer få in den igen!!! Så jävla svårt det här med stundenten.

Idag ska jag iallafall lägga mig tidigt och tjura för mig själv!!....med min Romeo.


SO UNFAIR

Pink Kitten

Kan ni tänka er att denna skohylla faktiskt är en tjejs verklighet, vardag! Tänk att vakna upp varje morgon och få välja ett par skor från den här hyllan! GALET! Den här tjejen är typ besatt av Jeffrey Campbell skor och bloggar typ bara om dem. Sen att hennes skohyllor är fyllda med dem är ju bara inte rättvist.
-Reema

5 april



Jag har varit helt gone med bloggen men har faktiskt inte suttit vid datan så mycket. Allt jag har använt datan till är för att ladda ner serier. Har börjat kolla på Hellcats och den är faktiskt helt okej! Bra tidsfördriv tills Gossip girl början igen. Annars så har vi inskaffat en systemkamera här hemma hos oss. Har testat den lite men herregud man ser ju för mycket..allt blir större och tydligt haha. Håller mig till 5 megapixel kamera istället.

Jag har så jävla mycket plugg den här veckan så jag hoppas på att jag kommer bort från datan mer! Har nationella nästa vecka också och det är ett rent helvete, vi ska hålla tal men det är de som har valt ämnena och jag hittar ingen som intresserar mig! Men ska försöka göra det bästa..kommer kräva mycket arbete.

Nu hellcats, chips och cola! - Julie

Let runaway from these lies


I'd love to wake up here! Bo här ett tag, en detox för själen. Egentligen är jag inte så mycket för naturen, men det ser  ju såå mysigt ut! Kolla bara in sängen!

För övrigt får vi se vad dagen har att erbjuda. Ett par "måsten" står i alla fall på schemat. Sedan blir det väl lite häng med tjejerna.
-Reema


APRIL FOOL

-Reema

-

Even more, I had never meant to love him. One thing I truly knew - knew it in the pit of my stomach, in the center of my bones, knew it from the crown of my head to the soles of my feet, knew it deep in my empty chest - was how love gave someone the power to break you. I'd been broken beyond repair.


 


Tänkte ge er lite ångest..


RSS 2.0