I miss you.



Jag kan inte trösta folk. Eller jag kan om det har med förhållande problem, men när det kommer till förlust, död, depression så kan inte jag. Jag har försökt så mycket men jag får inte fram orden. Jag vet inte vad jag ska säga, även när det gäller min förlust så hittar jag inte orden för att lugna ner mig. Jag hittar inte orden för att gå fram till de som står mig nära och lugna ner de. Jag bara står där och blundar för allt. Jag tar mig ur den här världen istället för att stanna kvar och hjälpa. Men jag får den där panik känslan av att världen är så orättvis så att jag väljer att slita mig loss. Idag fick jag höra något riktigt hemskt men istället för att bryta ihop så ställde jag mig upp och sa "jag måste hem" Jag visste inte vad jag skulle göra, jag kunde inte ens berätta för den jag bryr mig mest om. Jag ville bara försvinna bort från allt. En dag så finns de och den andra dagen så är de borta. Är det så konstigt att jag inte vill vara en del av det lidandet? Därför väljer jag att ta bort de tankarna, att inte känna den smärtan. Jag har länge gått runt och tänkt på det och undrat varför jag har så svårt för sånt. Idag insåg jag varför, tröstar jag de så blir jag en del av deras lidande.


Death is peaceful, easy. Life is harder..

Jobbig och seg dag. Vet inte ens vad jag ska skriva. Jag har iallafall sportlov nu, så jävla skönt! Men det är en dag närmare till studenten, mindre skönt. Men jag får ta det som det kommer och göra det bästa utav det. Får satsa på Irland och se om jag verkligen gillar det så kommer jag satsa ännu mer på det. Annars är det kört. Åker till Colombia och hänger med Pablo Escobars gamla vänner och blir stenrik på det istället.

Min hund Romeo är så söt. Han är ganska svartsjuk av sig för så fort vår andra hund kommer och lägger sig bredvid någon av oss så springer Romeo och lägger sig på en framför ens ansikte så att hon inte ska kunna komma närmare. Haha det är så gulligt! Han är ganska mysig av sig, han vill aldrig vara ensam. Nyss satt han i soffan och grät för att han inte ville sova själv haha. Här har ni en bild på hur det ser ut när han ligger på en. Han är så söt när han gör det att man inte vill röra på sig, bara låta honom vila.



- Julie


Once I throw on this, Bow chicka wow wow, Whatchu gonna say?

Oh Mike! I'm in love! Har diggat Mike Posner sen jag hörde Cooler than me för första gången. En av favoritlåtarna från albumet var den här under och nu har videon kommit ut. Rolig video feat Weezy F baby! Kan inte va annat än bra :) Plus att Mike är snygg också!
Take a look!
Mike Posner ft. Lil Wayne - Bow Chicka Wow Wow

-Reema

Beating like a drum, and it's coming your way

Okej. Det som skulle ha varit ett skönt pass, 13-20, blev dagens goda gärning. Min kollega var helt sjuk och såg ut som en train wreck, jag svär för övrigt att han har smittat mig, men innan han hann smitta mig så tog jag hans pass som var till stängning och har alltså jobbat från fakking 13:00 till 22:15. Jag är helt slut nu, och känner mig dessutom sjuk. Jag vet inte om jag är övertrött eller om jag inbillat mig en huvudvärk eller om jag faktiskt har en huvudvärk. En hypokondriker i sina bästa dar. Jag tror jag är sjuk.

Det hände en sådan märklig grej på jobbet idag. Det gick runt två killar i butiken. De gick till glassboxarna och så gick de in mot butiken igen, och så till glassboxarna och så tillbaka in mot butiken. De kanske höll på så 3-4 gånger, och jag var så jävla säker på att de skulle snatta så jag höll ögonen på dem, men de var tomhänta och det såg inte ut som att de hade något innanför jackorna, och när de kom till kassan så frågade de lite blygsamt var BIG BROTHER GLASHUSET LÅG. HAHAHA, folk vallfärdar till Skärholmen för att titta på 4 blattar som är inlåsta i ett glashus. VARFÖR?! Jag ska fan gå förbi där nästa gång jag jobbar haha, det ligger nära kyrkan tydligen, vid bredholmsgatan.

För några minuter sedan, haha.

 

/N


Sicker



Måste nog vara världens finaste päls som fashiontoast äger!


Kom hem från jobbet och deckade direkt. Vaknade upp för någon timme sedan. Känner mig febrig och trött. Kan bero på att jag jobbat från tisdag och inte fått så mycket sömn. On top of that hur kan man inte älska sin familj just nu? *IRONI*


Ska fixa lite käk käk nu, orkar inte uppdatera mer ikväll.

Ha det bra!

DANZA KUDURO



Mamma är hemma när som helst med mcdonalds mat till mig! Goottt är så hungrig. Sen ska jag börja fixa mig för att åka iväg och fira tre kompisar. Jag tänkte köra på en rockig stil men jag har ändrat mig och ska köra en liten mer clean stil. Får se hur det blir...Men det kommer nog bli grymt ikväll. Inte vart ute på ett tag så det behövs! Ska ha så kul för alla dagar då jag har suttit inomhus som en kärring och inte gjort ett piss.

- Julie


Svin svin svin..

Var inne på Hugo Rosas blogg igår kväll och då såg jag inlägget där han hade lagt upp massa bilder på tjejers kroppar bland annat Paulinas. Och det han ville med det inlägget var att man skulle rösta på vilken kropp som var snyggast, så fick han också skriva vilken han tyckte var snyggast. Tror ni han svarade hans flickväns? Nej haha han rådissade henne och valde någon annan tjej och sa att det är snyggast enligt honom.

Jag som tjej och som flickvän reagerade på det här. Det är ingen nyhet att killar kan gilla andra slags kroppar, men kom igen lite diskret kan man vara? Nu har han visat för hela Sverige att hans tjejs kropp inte duger. Ibland så vill man banka in deras hjärna. Inte allas, men fan vad vissa killar kan vara hjärndöda. Var fan nöjd med det du har.

Gå in på hans blogg och läs alla kommentarer han fick på det inlägget. Haha tjejer har skrivit svin idiot allt möjligt, så himla kul för vissa killar tror verkligen att vi tjejer inte bryr oss om sånt.

- Julie


ROLLING IN THE DEEP

 

Jag vaknade imorse och käkade pannkakor med nutella och grädde till frukost (jag hade svårigheter med att lägga nutellajäveln på pannkakorna och blev kallad nutella-analfabet, vem säger så? This is why I love my sis). Nu ska jag iväg till SKHLM för att lämna tillbaka ett par skor och om jag har tid så ska jag titta om klänningen som jag köpte igår finns i en mindre storlek där borta. Klockan 1 börjar kaoset på ICA. Löningshelg och folk ska alltid handla som om de varit utsvultna hela sista veckan.. Today is a good day! Jag inviger den med en tröja med en fantastisk cut och underbar stor luva, från topshop.

 

/N

 

 


Nattmummel

Varför är det så att allt känns intensivare när natten träder fram? Hjärtat slår hårdare, tankarna rör sig fortare och varje andetag gör sig märkbart. Jag reagerade självklart på det Julie skrev, och jag tycker verkligen inte att någon ska ogilla det faktum att hon saknar sitt gamla jag.

Ibland kan jag tänka tillbaka och sakna mitt gamla jag. Jag kan sakna mitt driv och min målmedvetenhet. Ibland kan jag sakna mitt iskalla jag. Mitt s.k. bitch-jag. Det är ingenting jag skäms över, varje personlighetsdrag har sina för- och nackdelar. Och just därför är jag även otroligt nöjd med den jag är idag.

Jag och mina tjejkompisar är nog de fetaste jävla kärringarna i Stockholm. Och det är inte för att vi är tråkiga människor som vi är sådana, för oh boy, vi vet hur man har kul. Och för att tala för mig själv så känner jag att jag har lugnat ner mig bara, möjligtvis mognat. Det är jävligt viktigt att skilja mognad från att ha vuxit upp för snabbt. Mina tonårsår var the time of my life. Jag har så jävla många minnen att titta tillbaka på, leendes.

Men jag fyller fan 20 snart. Jag vet vad jag vill plugga till hösten. Jag vet exakt vad jag vill få ut av det här korta livet så jag tänker inte fastna i någon limbo. Jag har alltid, och jag repeterar, ALLTID, varit en hemmatjej före allt annat som händer där ute, bortsett från middagar och promenader. Folk som har fått för sig annat har fått mig helt om bakfoten, jag vet hur man har kul men jag föredrar en hemmakväll de flesta dagar på året. Speciellt om det är snö och minusgrader ute. Jag är mer taggad på min karriär och det framtiden har att erbjuda, jag kommer ihåg att jag skrev en tung text om varför carpe diem egentligen är bullcrap när jag började i gymnasiet. Tung var den.

Hur som helst, det kan låta klyschigt när jag säger att det inte finns liv här. Det finns inte alls mycket att göra här. Och det är sant. Jag är berest. Jag har fått smaka av vad resten av världen har att erbjuda, och Sweden ain't got shit on it. Jag älskar Sverige, utan någon som helst tvekan. Det är ett bra land, men det finns underbara länder. Det finns platser och människor i världen som får en att tappa andan. Platser där människor älskas före materiella ting, and that's what I'm all about. Att jag har tendenser som påminner om en shopoholics har ingenting med saken att göra.

Jag vet att det gärna sägs att folk förändras. Men jag tror verkligen inte att en människa förändras helt och hållet. Jag tror på att folk utvecklar sidor som tidigare inte var lika märkbara. Jag tror på att andra sidor svalnar och ställer sig långt bak i hyllan. Jag bara är. Jag var född kärring. Sike. Jag var född med största huvudet i historien och såg ut att vara släkt med Stewie.

Livet går ut på att göra och leva exakt som man vill. Varje person har en viktig roll i flera olika historier, det gäller att spela ut sin roll till fullo och kunna följa sin egen utveckling.

/N

That's the way it is.

Var som sagt i stan med Ninni. Köpte present och två t-shirts. Köpte den här t-shirten här under, testade inte den utan köpte den bara snabbt men den satt jätte bra. Sen köpte jag en vanlig vit lite gemonskinlig, satt också bra. Är nöjd! Snart ska jag färga mitt hår och vila min nacke som är helt förstörd.




Såg att Reema ställde frågan, hur kan man inte gilla Vampire diaries? Jag har svaret: DEN ÄR ASTRÅKIG!!!!! Hela serien går ut på att rädda stackars Elena....bli bara vampyr så slipper du bli räddad hela tiden!


25 FEBRUARI

Har segat hela dagen. Känt mig typ trött och hängig så har legat i sängen och tagit igen mycket av Vampire Diaries :) HOW ON EARTH, kan man inte älska den?! Blir bara mer och mer spännande för varje episode!

Nu ska jag fortsätta kolla, har ingen vidare lust till något annat.

Ha en trevlig kväll, vi hörs imorgon!

p.s det var någon som undrade om den beiga trenchen och den hittar ni på JC :)

-Reema

Saknaden.

Fan vad folk kommer tycka illa om mig nu kanske men fyfan vad jag saknar den personen jag var förut. Jag sket verkligen i vad folk tyckte om mig, jag var mig själv och jag var nöjd. Samtidigt så var jag så jävla bortskämd. Hade jag ont i fötterna av klackskorna så ringde jag mamma och hon la in pengar så att jag kunde gå köpa ett par låga skor. Seriöst? Jag fick nästan allt jag ville ha, min storebror slösade seriöst mer än halva sin lön på sin lillasyster haha. Det kanske jag inte saknar så mycket, det känns ju lite fel nu men det var skönt ändå. Det var kärlek för mig.

Men det jag menar är att jag var så avslappnad, just nu sitter jag alltid och tänker på hur jag ska bete mig inför folk. Jag är inte falsk men jag är mer försiktig än vad jag var förut. Satt och läste min gamla blogg om sommaren 2008, det måste ha varit den bästa sommaren i hela mitt liv. Jag var i stan varje dag med massa vänner, det var den sommaren jag blev tillsammans med Matias. Men mest av allt den sommaren tänkte jag på mig själv, jag prioriterade mig själv mer än vad jag gör nu. Med andra ord jag var ingen jävla kärring den sommaren.



Tacka Ninni för det här inlägget! Har suttit och väntat i två timmar snart haha. Snart åker vi in till stan. - Julie

THE HANGOVER

Baksmällan är bland den roligaste filmen jag sett! Så jävla klockren. Nu så har det kommit ut trailern till tvåan. Får hoppas på mer!

Blablablabla


Snart ska jag röra mig in till stan och försöka hitta den perfekta t-shirten sen ska jag köpa hårfärg och present! Ninni rådissade mig, så jag åker in själv! Men kommer ha sällskap senare som tur är. Ska först gå runt lite ensam och hitta mina grejer, man hittare lättare om man är ensam ändå. Julie

Hey boy I really wanna see if you can go downtown with a girl like me...

Helgen som varit i bilder. Bättre sent än aldrig va? Haha var i alla fall en kul runda på stan bland annat! Provade mest glasögon efter glasögon efter glasögon. :)
-Reema

Och Ziggy blev min vän


 

Reema såg så sliten ut efter att ha jobbat så jag ville ge henne något extra. Jag tog fram mitt smink och bad så snällt om att få sminka henne. Det blev en casual look och tog seriöst inte ens mer än 5 minuter. Men visst blev hon fin? Hon är så fin min lilla riri. Jag har definitivt dagar då jag inte pallar med smink. Men vissa tjejer använder smink och vissa använder smink. Man behöver inte flippa, concealer och lite puder kan göra hela skillnaden. Och det är så jävla viktigt att låta huden andas därimellan. Reema fick concealer och gobipuder från make up store, en rosa rouge från biotherm, penna på ögonbrynen, lite mascara och så ett läppstift som jag knarkade i somras som är från calvin klein.

 

gif animator online

Hejdå på er kärlekspior, varför sa man lipa lipa kärlekspipa? Vad FAN är en kärlekspipa? Aja, BYE!

 

/N




Morning breakup

 

Det börjar verkligen bli vår. Det må vara kallt men att det är ljust vid 8, det är otroligt uppiggande. Det är så jävla mycket att göra men jag finner inte tiden till någonting. Jag ska äta något gott nu och därefter ska jag nog sätta mig ner och börja planera varje dag innan jag drar till Kina. Jag har så mycket på min shoppinglista, men den här gången är det inte kläder jag är sugen på. Imorgon ska jag hinna till Åhléns för att köpa lip venom, jag köpte dr lipps nipple balm sist och den var inte mycket att hänga i julgranen. I Kina blir det sök efter massa accesoarer, skor, väskor och de obligatoriska vårjackorna. Åh, jag kommer komma hem med så många par converse.. Happiness.

 

/N


Just like that

Det vart ingen god natt, än. Jag sitter och skriver ner lite psykologistudier. Men jag lyssnar på Kent, okej, egentligen har jag Michaela Fornis spotify-lista på repeat, men hur som helst så sammanfattar det mitt humör. Jag är en grov sucker för Michaela Forni. Jag tycker hon är så tung, och så skriver hon oerhört fint.

/N


I've been lost, but dear i'm found.



Jag går typ aldrig ut men när jag väl ska hitta på någon utgång i helgen så ska det alltid krocka med något annat? Eller okej det krockar inte alltid med något annat men på något sätt så fuckas det. Jag blir utan dejt på lördag? Haha ba skämta, om dejt alltså. Min pojkvän har krockat på lördan....och nästa lördag så är det gossip girl värld som gäller. Kommer känna mig som Jenny Humprey när jag springer fram och tillbaka. Men när jag väl sitter där på den fina restaurangen med de finaste kläderna och mitt hårband så kommer jag definitivt att känna mig som Blair Waldorf.

Hahaha jag är så rolig. Ninni skrev ett inläg om att hon ville att hennes vänner skulle tänka "Fan vilken bra vän jag är" Ja så tänker jag just nu. För jag tycker jag är ganska rolig att vara med och kan hitta på sjuka saker. Så fyfan vilken bra vän jag är som kan få er alla att skratta så som ingen annan kan.

- Julie


Girl.. Whatcha talkin bout?

Reema lade upp en bild på fjantens fjant Legacy (no hate baby girl), jag säger go to school (har ingen som helst aning om han pluggar eller inte, men en kille som gör två snittar i vardera ögonbryn kan inte må bra) och may lord almighty give him some length (height?). Och det är SÅ Julie att nu komma in och säga "meh! du är ju kort själv!", så jag parerar helt enkelt med may God give me (and you) some length as well.

Nu kommer Reema hålla med mig, i alla fall till en viss del. Men jag tänker i alla fall visa varför jag älskar Vampire Diaries. Det är en väldigt spännande serie, självfallet, men man får typ attack för den fulaste mannen i den serien är ändå okej. Ingen är skitful i den serien. Och majoriteten är todiefor.



Stefan och Damon.. Damon är ju hotness rakt igenom och Stefan var långt ifrån ful i början av serien men nu på senare tiden har han faktiskt blivit snyggare.. Mm.. Jo.


Här är dem som inte behöver vara charmiga för att anses snygga.



Verkligen inte min grej, men han ser ju verkligen inte dålig ut.



Har typ inget och säga, men han ser ju helt okej ut.


Och den här lillpojken.. ALLA älskar honom. Och då menar jag ALLA. Han är 88a på men ska typ föreställa 93a eller något i serien, men huba huba..

And this is why I love Vampire Diaries!

För övrigt så har jag precis käkat upp 1,5 ginseng och ginsengte till det. Det är bland det vidrigaste jag vet men lydig dotter som man är så gör man det mamma säger. Jag har inte varit förkyld på hur länge som helst och min mamma har precis råkat på hennes första förkylning på SEX ÅR! Hon vill inte att vi ska bli smittade så det är bara att tugga och svälja. Det är fan fear factor grejer på riktigt..


Jag åt den där. Nu tänker jag ägna resten av kvällen till pluggeri. God natt fina peeps.
/N



Rosie Rosie Rosie...

..Din skönhet dödar mig och den borde vara olaglig.



Jag tycker att en tjej är som vackrast när hon kan vara snygg, söt och sexig samtidigt. Och det kan den här tjejen vara! Det är kanske därför jag inte är så stor fan längre av Megan Fox utseende eller Adriana lima där det bara är sex rakt av. Båda är snygga som fan men det finns ingen variation. Och det absolut bästa är när deras personlighet är lika söt som deras utseende. Yes mina damer och herrar det är så man ska vara..Det är bara att ta efter Rosie Huntington-Whiteley eller Miranda Kerr.

Och om man vill se mer av Rosie så är det bara att vänta på Transformers 3 då det är hon som har tagit över Megan foxs roll.

- Julie


RULE BLIND

It's Legacy b**ch! :D
Hahaha så skön låt! Love Legacy! Älskar att Aye Tevin är med i videon och att han syns mer :D
Legacy - Tongue ya down


My Favourite parts of the video in GIF's :)
Love Aye Tevin!
Kropp!
Älskar hans min! haha


P.s. Såg nu att de andra två gif bilderna inte funkar så om ni som mig DÖÖR för att se dem så kan ni kolla dem här hahaha

http://24.media.tumblr.com/tumblr_ld6g1tlIWJ1qdubemo1_500.gif
http://justgifs.tumblr.com/post/2156825976/tongue-ya-down-video

-Reema

Evening Walk

Do you ever feel like a plastic bag drifting trough the wind wanting to start again?

Blev en kvällspromenad med Emii! Men det gick inte i mer än typ 20 min innan vi blev helt deep freezed så vi kom hem och njöt av en varm kopp choklad och en hot chocolate dos av Legacy och New Boyz! Myyys! :D







Från promenaden



-Reema

22 Februari





Fan vad jag ångrar att jag klippte mig. Eller alltså jag vet inte, det här med lugg känns så udda och snyggt på mig men inte något jag vill ha varje dag. Kanske borde satsat på fake lugg från nelly istället haha. Livet är verkligen hårt när det gäller hår. Jag menar inte att låta divig, typ. Men alltså seriöst, utan fint hår så ser man förjävlig ut. Hår räddar så himla mycket. Så som smink som jag btw har bestämt mig för att lägga av med. Hellre ren och fräsch än fucked up hy när jag blir 25.

Har ni några roliga hår historier att berätta om? Något som hänt er? Hahaha ba skämta. Tror det är läggdags för mig innan jag får för mig att jag är Kenza...

- Miss Julie


One hour, one doorway, one camera...

...and of course me and Emii pt.2 från vår lilla lekstund i porten. :)
-Reema

The T.R.E.N.C.H


Wow Emma! Är kär i hennes trenchcoat från Burberry! Älskar skinndetaljerna.

Vad tycker ni?
-Reema

Not everyone can be Blair Waldorf.



Idag är det tisdag alltså betyder det serie-dag för mig! Så jag ska kolla på serier idag och lägga mig tidigt. Somnade åtta igår. Det är verkligen skillnad på ens kropp när man sover bra, på min iallafall. Jag känner mig pigg och frisk. Inte som när jag dygnat eller bara fått tre timmars sömn, då går jag runt som en zombie och vill bara ta livet av mig. Till och med magen känner oro och kan inte ens äta rätt. Så ska försöka ta hand om mig lite bättre nu!


XoXo ..


With you right here, I'm a rocketeer...

Har pumpat den här låten hela dagen. Den är så sköön!
Far east movement ft. Ryan Tedder - Rocketeer

-Reema

KORT OCH KONCIST

Har ni någonsin känt "fyfan vad mina vänner har en bra vän"? Har ni någonsin vaknat på morgonen och tänkt "åh stackare, hon går igenom mycket nu, jag ska nog ringa och ge henne lite andrum"? Eller har ni någonsin varit glada för er kompis skull för att hon har just dig vid sin sida? För det kommer ju sådana dagar då man kan se in i sin väns ögon och veta att något är fel, och om det är illa så behöver man bara ställa en "är du säker på att allt är okej?", men om det inte är så illa då? Tänk om man mår precis sådär? Som i sådär, jag klarar mig men det känns som att allt annat håller på att falla samman. Då ser man det i sin väns ögon och man vet att det inte går att dra det ur den vännen, men man vet att man fortfarande ska göra sitt bästa för att finnas där, och framför allt så gör man sitt bästa för att få se ett skratt istället för den där tyngden i ögonen.

Så, har ni någonsin känt "fyfan vad mina vänner har en bra vän"? för exakt sådär vill jag att mina vänner ska känna idag.

/N

Just say the words and we outta here...

There's a world out there that we should see

Emii och jag har haft kul i helgen :) En timme i porten resulterade i detta.

-Reema

My Baby You



Kom precis hem från skolan, har läst klart Skynda att älska. Och vill ni höra något riktigt coolt? I boken så berättar han om hans barndom och var han växte upp, och i mitten av boken så skriver han vart han bodde under hela sin barndom. Vart är det då? Jo där jag bor! Haha i samma byggnad. Jag tycker det är ascoolt. Kan säga att det är Farsta iallafall!

Vet inte vad det är med mig men när jag fastnar för någon kändis så fastnar jag verkligen. Vill veta allt om den personen och läsa allt den har skrivit. Efter ett tag så kanske jag går vidare till andra, men det finns de som har lyckats hålla kvar mitt intresse. Så nu fattas det bara att läsa hans andra bok och se hur det går!

- Julie


Saker jag älskar

Jag älskar att vakna tidigt och omfamna morgonen, på ett villkor. Solen ska vara framme när jag vaknar. Jag hatar att vakna när det är mörkt ute, det är skitdeprimerande. Jag vaknade vid halv 10 idag och har tagit itu med grejer inför min Kinaresa som startar den 8e Mars. Jag är tillbaka 8e April. Men nu så har jag lagat lite brunch, eller lunch egentligen. Bakpotatis med en röra på bacon, ägg, lök, pickles. Lite majonäs och gräddfil, kryddad efter smak (körde på salt, pyttelite curry och lite chilikrydda) och det smakar fan exakt som en jävla club sandwich. Och det jag älskar att göra under min första måltid är att lyssna på morgonmusik. Daniel Lemma är en som godis för öronen på morgonen, men just idag blir det massa disco. The Emotions, Cheryl Lynn, Sister Sledge och Dan Hartman. You gotta love it.


God, jag har alltid velat gå på roller skate-disco. I would totally rock that floor. Varför har vi inte sånt här i Sverige? Och det samma med drive in-bio?

/N

Don't mock the scarf. It's my signature.







- Julie


RED

Inspiration i rött. Riktigt snyggt!
-Reema

SKINNY BITCHES




När jag ser bilden överst så blir jag "wow vad smala tjejer, nästan för smala" Men jag tror att det är bilden som är så. Så jag tycker bilden är snygg ändå.

Men nu är jag iallafall hemma och har laddat ner massa gossip girl som jag ska lägga mig och kolla på. Kom hem till en glad Romeo också, så det gjorde min kväll mycket bättre! Jag tror att mitt liv består av killsällskap. Min bästa pojkvän, min bästa storebror och min bästa hund Romeo. Just nu ligger han och sover bredvid mig, har lindat in honom i en filt för jag fryser och vill inte att han ska frysa! haha.

XoXo - Julie

PERFECTLY PERFECT

Har rullat runt i staden idag! Riktigt trevligt :) Blev GALET kär i den här gråa perfekta skapelsen! GAAAH it's so perfect att jag inte ens vet vart jag ska ta vägen. Har en massa bilder från idag som kommer upp senare idag eller imorgon :)
-Reema

SOCIAL CLIMBING


Har precis käkat bakismat med Matias. Eller han har ätit bakismat rättare sagt, han hade lite för roligt igår med singstar haha. Vi åt iallafall pizza, så goottt! Nu har vi lite tid ifrån varandra. Det betyder att han spelar på xbox och jag sitter vid datan och spelar sims eller bloggar haha. Det är ganska smart!

Så nu ska jag spela sims lite. Har gjort gossip girl karaktärerna i sims. Blair och Chuck är gifta och har ett barn som heter Miranda hahaha. En vacker dag ska jag skaffa mig ett liv, men inte ännu. Jag är fortfarande för ung för att ge upp hoppet om mina drömmar!

- Julie

If you don't know me by now, you will never, never, know me

make a gif

 

Jag funderar på hur jag ska ha mitt hår. Det är axellångt nu och jag saknar långt hår för att det är så trevligt att slänga med. Men det var fan rätt fint med kort hår. Jag får se hur jag gör, men jag ska, precis som Juppan, klippa lite vid sidorna.

Idag har jag pluggat och när jag kom hem så väntade happy hour, Jersey Shore, Vampire Diaries och Grey's Anatomy. Min absoluta favoritserie bruakde vara Grey's men den har blivit lite sämre faktiskt. Förut så grät jag till varenda del (ja, jag är överkänslig ibland) men det var fan länge sedan en episod hade den effekten på mig. Min favoritserie nu måste vara Vampire Diaries. Den är så jävla spännande och.. Jag ska ta och visa er imorgon varför jag verkligen ÄLSKAR den serien. Ni kommer förstå mig. Tills dess, G'night!

/N




Mean Girls 2

Sitter och tittar på Mean Girls 2. Älskar ettan, men det här känns  som typ en disney version av ettan.  Det är till och med bara disney stjärnor och jag älskar disney, men Mean Girls är Mean Girls.


Får inte nog...


Vill ha allt!!!! - Julie

GIRLS JUST WANNA HAVE FUN - VICTORIAS SECRET


Jag älskar Victorias Secrets videos! De gör allt en tjej vill göra, de är så busiga och fantasifulla. Om jag skulle få uppleva en dag med något som jag vanligtvist inte skulle kunna få. Så skulle det vara en sån här visning. Med deras produkter och smink kan de förvandla den fula ankungen till en svan haha. Inte för att jag är den fula ankungen! Men de är grymma på det de gör.

Annars så har vi gjort något väldigt fiffigt på bloggen haha, om ni bara vill läsa min inlägg så kan ni bara klicka på mitt namn under kategorier. Har gjort så med alla tre. Det blir mycket bättre och lättare att hitta till våra inlägg!

- Julie

DETAILS:

-Reema

Jag har klippt lugg!


Men jag använder den som mittbena! haha fråga mig inte varför jag har gjort det. Jag får mina flipp då och då och vill ändra lite grejer. Astråkigt att gå runt med samma frisyr hela tiden. Okej att man passar bäst i mittbena eller snebena men man behöver inte tjata ut skiten heller. Tillslut blir utseendet bara tråkigt att kolla på, tycker jag iallafall.

Och jag har fått sååå långt hår! Är så glad. Jag klippte av halva mitt hår för min pojkväns skull. Han behövde en modell. Jag vet jag är överdrivet snäll. Tycker också det, brukar sitta ibland och bara tänka på alla snälla saker jag gör för folk ibland. Idag så tänkte jag på det. Haha ba skämta, jag gillar att vara snäll nångång i veckan.

Vet ni vad ni ska använda för att få bättre hår? Olivolja och ägg. Japp det är äckligt men det gör mirakel. Häll olivolja i en skål med två eller ett ägg beror på hur långt hår du har. Jag använder två iallafall! Sen så kan du ha det i håret hur länge du vill och vara noga med att tvätta bort det! Kändisar som Miranda Kerr sover med det i håret. Det har jag aldrig testat men ska göra det nångång. Och efter att man har tvättat håret så kan man lägga silikondroppar och låta det självtorka. Det blir hur lent som helst sen!

- Julie

18 FEBRUARI


- Julie


Hey Upper East Siders

En vacker dag blir det jag som håller i kameran och tar en sån bild.

Jag sitter och kollar på vänner. Alltså den serien är bäst! Så himla klockren, skrattar alltid skit mycket åt den hahaha. Sitter och ler för mig själv för de är så roliga. Ross och Chandler är bäst! Sen Phoebe haha. Ska lägga in en video, hahahaha han är så klockren!

Neeeeeeeeeeeeeej inbädden är inaktiverat på youtube :( Men jag lägger in länken. För den är verkligen sevärd! Hahaha.

http://www.youtube.com/watch?v=1YISBc8TUrQ&feature=related
- Julie

HOW DID WE GET HERE?

Somehow everything's gonna fall right into place, if we only had a way to make it all fall faster everyday...

Sitter och pumpar Paramore! Det var länge sen jag lyssnade på dem och nu kör jag en greatest hits på dem haha. Tycker det är så synd att bröderna Farro har lämnat bandet! Paramore kommer inte vara det samma utan dem, men jag är nyfiken på hur det kommer bli i fortsättningen.


Förutom det får jag se vad dagen har att erbjuda.
-Reema

Rock Chic

-Reema

CONTROLLING VARIABLES

 

Jo. Mina vänner känner mig rätt bra. Att jag hamna i depression är en underdrift. Jag har insett hur jävla lite tid det är kvar till mina exams och jag vill fan acea dem så jo, jag har haft stress i magen. Jag håller på just nu, faktiskt. Och det känns som att jag slösar tid just nu, faktiskt.

Peace out!

/N


GRATTIS TILL EN AV DE BÄSTA


Idag fyller Elin Kling år! Grattis grattis grattis grattis!! Även fast hon inte vet vem jag är så kommer jag alltid vara besatt efter henne och klicka mig in på hennes blogg varje gång jag behöver inspireras. Hon ligger etta på min inspirations lista, vilket är ganska bra för hon finns på riktigt! Haha jag har en grej där jag alltid fastnar för serie tjejer så som Blair Waldorf och Naomi Clark. Blair ligger tvåa och Naomi trea. Någonstans där kläms Miranda Kerr in också!
- Julie

17 FEBRUARI



Såg filmen 127 timmar igår. Den var ganska bra men stressande. En annan stressfilm som jag såg för någon vecka sen är Buried. Fyfan vilken jävla film! Det var inte kul att se den, den är inte stress på ett läskigt sett utan man sitter helt tyst och bara väntar.

Snart ska jag se Going the distance om det funkar, jag hoppas på det! Annars så ber jag om ursäkt till Reema igen haha, jag har varit hos Matias jätte länge så sitter knappt vid datan. Och Ninni hamnade i depression efter alla hjärtans dag eller? haha. På tal om att hamna i depression, att se one tree hills senaste avsnitt är inget bra för ens hjärta! Den var fylld av för mycket kärlek.

Chillin' at the Holiday Inn

YOOO! Är hos Shauna mahh girlfrieend :) Vi chillar lite, firar Emii, har käkat pizza och ska titta på film nu :)
-Reema

THE RETURN OF CHUCK AND BLAIR

Okej för alla ni mongosar (för att inte säga något värre ord) där ute som följer gg och tror helt seriöst att Blair och Dan passar ihop..tänk igen! Kolla på den här videon så får ni se vilka som egentligen bör vara ihop.


Och på tal om att passa ihop. Jag är världens bästa flickvän just nu med världens bästa pojkvän. Jag har stått i 30 minuter och lagat pannkakor åt honom, jag måste erkänna att jag är ganska duktig på det! Det här med hemma fru kommer nog bli lite lättare än vad jag trodde..haha. Så jag förväntar mig mycket kärlek ikväll. Inte stod jag och kokades i 30 min i onödan.

God Morning Peeps!

-Reema

GE MIG GE MIG GE MIG

Jag dog när jag såg den här jackan på Kenzas blogg. om man bara kunde få tag på den och pengarna!

Annars så har jag precis kommit till Matias. Men han är inte här.......hoppas han kommer snart. Ska iallafall lägga mig och läsa Alex Schulmans bok som jag lånade idag. Skynda att älska heter den och den handlar om hans pappa. Den verkar jätte bra och sorglig så det gillar jag!

Vet inte riktigt vad det är med mig och såna kändisar haha. Men ända sen jag såg Alex Schulman i Ana Gina Show där han pratade om Noomi Rapace och sa "Fattar inte dessa kändisar som Noomi Rapace, de säger att de måste hålla sig inomhus för alla människor blir som galna när de är ute. Vem fan bryr sig om Noomi Rapace? Helt seriöst, vem?" Där fastnade jag. Haha så jävla klockren! Och så är jag helt fast i Bingo Rimer också efter att ha läst hans bok.

- Julie

CHURA LIYA HAI TUMNE...

Jag har antagit Ninnis utmaning och den här låten är för henne! HAHA old times remember? Det är måste jag nog säga är bland mina favorit filmer när det kommer till indiska. Indiska kärleksfilmer i sig är bäst! Så cheesy och kliché men jag älskar det. Älskar deras sätt att uttrycka kärlek på. Det är helt annat från det västerländska så att säga.
Letade efter videon till den här låten men den är typ från 2003 och finns inte alls! Sjukt! Orkar inte översätta för det kommer ba låta CP, men det är en fin kärlekslåt i alla fall :)
Den här videon är från samma film och är så cheesy! Haha blev helt kär i killen efter filmen! :D
-Reema

FALL AGAIN

Okej jag antar Dianas utmaning. Lägger också ut två låtar, det är inte mina favoriter för jag kan aldrig bestämma mig men det är två låtar som jag älskar att lyssna på just nu och som får mig att tänka på kärleken. Typ..



Glenn Lewis - Fall again



Stephen Simmonds - Longin for lullabies. - Julie

LOVE DON'T COST A THING

Eftersom att det är Valentines Day så tänkte jag utmana mina kollegor och vänner, Julie och Reema, till att ladda upp den vackraste kärlekslåten de vet. Kärleksmusik är så jäkla oblygt idag. I musikvideos så klär man av tjejerna och går till och med till 3d base ibland. Och det finns jävligt oblyga låtar (hej Trey Songz) där man pratar om hur det hela går till. Fina kärlekslåtar som inte handlar om brustna hjärtan och svek, de är få nu för tiden. Sååå.. Jag kör på två bidrag.

Den här låten har den finaste texten jag någonsin har hört. Sättet hon visar sin kärlek på i denna låt får det att verka som om killen var en Gud. Hon måste ha varit fett kär. Texten är så vacker så att man nästan fäller en tår.

 

Och så den här låten med min älskling Sam Cooke. Ni har säkert hört Wonderful World, ingen kan ha missat den låten. Men den här låten är i riktig Valentines-anda. Underbar!

/N


THIS IS NOT A NICE POST

Jag orkar inte. Det här är sådant man ofta säger till sin tjejkompis, och lite sådär så att ingen annan hör om man är på allmän plats. För det är alltid någon jävel som ska säga att man inte ska dra alla över en kamm. Men nej. Killar är så FAKKING hjärndöda. Alltså varenda kille är fan hjärndöd. Jag älskar min pappa över allt på denna jord, mer än livet själv, men han var fanimej rätt trög han med. NÄR ska killar fatta att nej betyder ja och ja betyder gör det fort? När vi säger lägg ner så är det NEJ. Men "nej, det är lugnt, jag kan gå själv" betyder följ med nu. Men vi tjejer vill oftast att ni ska se det som en självklarhet att ni ska med. Ni ska bjuda in er själva för i HELVETE. Haha.

Jag har läst Men are from Mars, women are from Venus. Jag tycker att fler killar borde läsa den. Men inte ens killar som har läst den fattar vad fan som är grejen för.. guess what? Killar är hjärndöda. Vi pratar olika språk men vad fan. När man har känt varandra ett tag så handlar det inte ens om kön utan det handlar om att man ska ha lärt känna varandra. Ha kännedom om varandras behov och sätt att uttrycka sig. "Men.. du sa ju att du ville vara ensam?". HAHAHA, jag orkar inte.

Men å andra sidan så är ni rätt sköna. Beautiful creatures men ack så tröga. Så happy valentines day på alla fina. Glöm all tjaffs och jidder för en dag och kom ihåg varför vi älskar. För kärlekens skull! VIVE L'AMOUR!

/N


NOT TODAY..

Lite coola bilder, som blir assnygga som bakgrund på sin Iphone! Julie

+

Ett citat jag ska börja gå efter! Det är verkligen sant! Tiden kommer aldrig stanna för att man gör det. Den kommer fortsätta gå och det är bättre att ta vara på det och försöka göra något åt sitt liv istället.

-Reema

13 FEBRUARI

För att jag fick frukost på sängen idag av min pojkvän!......Jag vet att ni vill också ibland. Är hos honom just nu och ska plugga lite religion, har jobbigt prov imorgon. Sen vill jag se film. En braaaa film!!! Så ni får nöja er med Dianas och Reemas inlägg idag!
XoXo ..Julie

PLEASE DON'T JUMP...

Ok, först måste jag bara säga att JA, jag är ett STORT TH fan! De kommer alltid att ha en speciell plats i mitt hjärta. Speciellt Scream plattan som typ är skriven för mig känns det som!

När jag än känner mig nere så lyssnar jag på den här låten på repeat som jag gjort hela dagen. Jag brukar undvika att lyssna på den här låten annars, den är så känsloladdad (nu kommer folk ba WTF haha) men så är det. Det här är min pepp låt faktiskt, när jag känner mig nere då lyssnar jag på den.
Tokio Hotel -Don't Jump


On top of the roof
The air is so cold and so calm
I say your name in silence
You don't wanna hear it right now

The eyes of the city
Are counting the tears falling down
Each one a promise
Of everything you never found


I scream into the night for you
Don't make it true
Don't jump
The lights will not guide you through
They're deceiving you
Don't jump
Don't let memories go
Of me and you
The world is down there out of view
Please don't jump

You open your eyes
But you can't remember what for
The snow falls quietly
You just can't feel it no more
Somewhere out there
You lost yourself in your pain
You dream of the end
To start all over again


I scream into the night for you
Don't make it true
Don't jump
The lights will not guide you through
They're deceiving you
Don't jump
Don't let memories go
Of me and you
The world is down there out of view
Please don't jump
Don't jump

I don't know how long
I can hold you so strong
I don't know how long

Just take my hand
Give it a chance
Don't jump

I scream into the night for you
Don't make it true
Don't jump
The lights will not guide you through
They're deceiving you
Don't jump
Don't let memories go
Of me and you
The world is down there out of view
Please don't jump
Don't jump
And if all that can't hold you back
I'll jump for you




Haha, tänkte göra fetstil på det som betyder extra mycket för mig från texten och som ni såg blev det ju typ hela!

-Reema

DREAM GIRLS

Sitter och kollar på Dream Girls, måste erkänna och jag skäms som fan när jag säger det här, men jag har liksom aldrig sett hela filmen! Varje gång den är på TV så har jag typ missat den ellet sett snuttar hit och dit. Nu satte jag mig däremot från början och sitter fortfarande fast klistrad. WOW säger jag bara, vilken film! Eller film och film det är ju musiken som gör hela filmen. Asso it knocked me of the couch! Jag har suttit och fått rysningar genom hela filmen. Vilken mäktig film! Och Jennifer Hudson, GOSH! Vilken talang! Jag har typ fått ont i huvudet av att ha rynkat ögonbrynen så mycket och stirrat in i tv-rutan. haha
-Reema

Inspo: Fashiontoast

Den här tjejen är så jäkla grym! Stilen, bloggen, bilderna. Riktig inspirationsblogg!
-Reema

12 FEBRUARI



Har precis fixat min garderob. Mio är helt hjärndöda..Efter all jidder om att de var sega med att skicka min garderob så sa de att som kompensation så skulle de bygga garderoben åt mig gratis! Vad bra tänkte vi! mmm...så kommer jag hem senare på kvällen och ser att garderoben är halvklar? Då berättar min mamma att de hade råkat ta med sig vita dörrar istället för bruna. KOM IGEN VAFAN! två månader har gått och de gör misstag hela tiden..

Så under tiden jag fixade mina kläder så satt jag och tänkte på den där känslan av att göra skillnad i någons liv. Vill inte ni att när ni är äldre att en speciell person ska säga "Jo hon gjorde stor skillnad i mitt liv" Det vill jag iallafall. För jag vet att jag kommer säga så om en speciell person. Jag kommer nämna hans namn även om vi inte kommer vara tillsammans då, vem vet. Men jag vill att han också ska nämna mitt namn. Inte att han ska nämna allt som hände innan mig. Jag vill bli ihågkommen inte vara någon random tjej... Fan jag är heeeeeeelt ute och cyklar eller hur?



Melissa horn - Lät du henne komma närmre. Låten säger mycket!

- Julie


Let go of the past and go for the future..

Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you imagined.




- Julie


Why can't we make this darkness feel like home?

Lite bilder från igår.















-Reema

För idag, för imorgon och för igår

Jag har kommit fram till att jag faktiskt gillar mitt jobb skarpt. För er som inte vet så jobbar jag på ICA Kvantum i Skärholmen. Kom gärna förbi när ni vill, mitt schema varierar men jag brukar jobba ett par gånger i veckan i alla fall. Vad är det jag gillar? Jag älskar människorna jag jobbar med. Alltså jag ska vara helt ärlig nu och säga att jag mådde skit när jag var på väg till jobbet. Tror ni inte vääärldens underbaraste arbetskollega hälsar på mig med världens leende innan jag ens hunnit in till lagret, och så lägger han till ett "men får man ingen kram?". Jag log hela vägen ner till omklädningsrummet. Därefter så sätter man sig i kassan och gahh man blir så glad av alla gulliga pensionärer som är så övertrevliga. Så jag fattar inte varför alla ser ICA-jobbet som det värsta som finns. En heltidskassörska på ICA tjänar mer än en arbetande sjuksköterska. Och det är egentligen helt jävla fel, men som det är nu så är det fan heeeeelt okej att jobba på ICA alltså. Inga fel med det.

God natt på er nu, jag ska upp om 5 timmar. Ska bara lyssna ett par gånger till på den här UNDERBARA låten. Jag vågar påstå att det är hans bästa låt ute. Deep as hell. Men, peace!

/N


The Stepfather

Fredagsmys! Nu sitter vi och kollar på The Stepfather med snyggingen Penn Badgley more known as Dan Humphrey :)

TRÖTT PÅ JÄVLA BEKRÄFTELSE



Kom precis hem. Som jag skrev innan så hängde vi på hennes Cafe hela daaagen, och åt gott! Jag är jätte trött så ska lägga mig och plugga lite religion sen ska jag kolla på oth. Såg att vi har kex choklad och cola hemma så det gör mig glad!


Juste! Min storebror som btw bloggar på http://sthlmsmostwanted.blogspot.com/ var på Fashion week festen och så fick han hem goodiebags. Och som alla redan vet så är goodiebags mest för tjejer. Så vem fick grejerna som var där inne? Jo jag!! Hans lillasyster haha. Det var en jätte bra olja för ansiktet, det står att det är för äldre människor men jag älskar oljor och krämer så jag använder det ändå! De är små kapslar. Sen så kom det mascara och produkter till håret. Det gillar jaag!! Så godnatt på alla. - Julie

En dag på stan



Ska börja fixa mig inför stan. Ska möta upp Karin och säkert hänga på hennes systers cafe haha..Hon försöker få med mig ut men jag är väldigt tveksam. Blir det en utekväll som på bilden där uppe ja då säger jag ja! Men jag gillar inte att gå ut längre, inte om det är speciella tillfällen. Vet inte riktigt varför, skulle kunna säga för att jag har ett förhållande men det är nog inte det. För vi har inga såna regler. Så det kanske är för att folk är så jävla sliskiga ute och man blir onödigt full och kan inte ta sig hem osv haha..Men nu ska jag fixa mig. XoXo

- Julie


Frenemies

Jag vet inte om jag håller med. Men det är en lite tankeställare.


Jag stänger idag och öppnar imorgon. Det betyder att jag kommer hem från jobbet halv 11 idag, och åker hemifrån klockan 7 imorgon.

/N


VARJE STEG JAG TAR.


Leloveimage


Är ni också sådär? Att innan ni tar ett steg i livet så tänker ni på en speciell person och på konsekvenserna det kommer att bli mellan er. Om det slutar bra så tar ni det steget men om ni inte vill såra den personen eller vara självisk så stannar ni kvar där ni stod från första början? Vafan är grejen med det liksom? När ska vi sluta vara så osjälviska och tänka på oss själva ibland. Visst den kanske inte märker vad man egentligen gör för den personen, men du vet det själv. Det svåraste är nog att den personen betyder så mycket att den har blivit en del av dig, alltså sårar du den så sårar du dig själv. Men jag gillar att vara osjälvisk ibland..om bara andra också kunde gilla det. Eller så är det jag som övertänker det för mycket som vanligt haha. Men det tror jag inte, för jag vet att jag aldrig tar det steget utan att tänka på den personen först.

-Julie

TOMORROW'S A BRAND NEW DAY

Nu ska jag krypa ner i sängen och sova. Vet inte varför alla produktiva pepp tankar kommer krypandes mot dagens slut. Just runt den här tiden kommer allt på en gång. All lust all känsla, jag vill bara göra allt på en gång. Alltså jag kan gå ut och springa typ NU. Har seriöst funderat på det flera gånger. Får masa idéer också som jag skriver ner, men när jag vaknar nästa morgon finns tankarna kvar men inte samma glöd.


äh, dags att lägga mig,
God natt!


-Reema

TO LIVE DOESN'T MEAN YOU'RE ALIVE

So true! ;)
Perfekta pums
Jackan i mitten = love
Doc's och svarta jeans is never wrong (speciellt om man har snygga, långa, smala ben)


-Reema

& BTW

Jag såg att Juppan (Jopo, Julie, Blair, allt efter vad jag vill, vill jag smöra eller inte?) hade skrivit om att hon äntligen hittat tatueringen för henne, good for you baby girl! Tatueringar är ett ämne som ligger mig varmt om hjärtat. Jag trodde jag skulle få tatueringsfeber efter min första (och hittils enda) som jag gjorde för snart ett år sen, men febern svalnade efter att jag såg att Rihanna fuckade ur på hennes kropp. Det blir lite för mycket ibland och jag vill hålla min kropp clean and classy. Men som jag sa innan så blir det 2 tatueringar till, och min andra tatuering kommer representera min kultur och hedra min mamma. Den kommer vara betyligt mycket mindre än min första, vad det blir är to be continued.

Den här tillägnade jag min idol, hjälte och pappa. Det är på indonesiska och det betyder tills vi ses igen.

 

Det värsta jag vet är fula och onödiga tatueringar. Ibland så skäms jag som om det vore jag som hade tatuerat in det. Tatueringar för mig är konst eller så ska de ha personliga meningar. Jag har aldrig förstått mig på folk som tatuerar in galgar och delfiner.

 

Jag gillar texter för att budskapet oftast framgår tydligt, men det jag älskar mer är finurliga platser, likt denna. Jag ser inte ens vad som står men den är så himla fin ändå.

 

Och sen älskar jag:

Gjord i Indonesien, är en indonesisk wayang (docka gjord efter en gudinna) som är en jägargudinna. Det är en väns tatuering. Hon är rätt ful men åh så fantastisk tatuering, inte min vän alltså haha. Menar ju ansiktet på tatueringen.

 

Jag älskar elefanterna där, och till min sista tatuering kommer jag kopiera elefanten rakt av.

 

Sitter klockrent på hans snygga vad. Åh marry me...

 

GAH! måste lägga till dessa som är gjorda i Peking:

 

 

Och så avslutar vi med..

Vi hörs,

/N


MINDEFFED

Alltså jag fattar inte varför, men den senaste veckan har varit ett helvete för mitt huvud. Jag har fått plötsliga huvudvärk, inte så smärtsamma men ändå väldigt irriterande värk. Jag har typ aldrig ont, jag har aldrig någonsin skadat mig allvarligt (om man inte lägger ihop alla smällar jag har fått ta p.g.a. min klumpighet) och jag har aldrig heller brutit något. Eller en gång när jag var typ 10 så skjutsade min homeboy mig på hans cykel. Vi bestämde oss för att cykla nedför en jävligt brant kulle och så fick retarden för sig att bromsa med frambromsen så vi voltade med cykeln och jag landade med ansiktet i marken. Det gjorde så fucking ont i näsan but it kinda shaped my nose AJA ANYWAY, my point was, för att jag aldrig har skadat mig (tar i trä) så gör ALLT ont. Speciellt "inre" smärtor, smällar och nålar brukar jag kunna ta. Men magvärk och huvudvärk DÖDAR mig. Jag kan seriöst börja gråta. Men men.

 

Såhär ser jag ut nu efter jobbet. Helt mindfucked. Och jag ser nu att jag har lite dirt on my nose hahaha. Jag ska dricka liu cha (grönt te) och chilla med min huvudvärk och min bok. Nu kom min syster in och bad mig ta in chipsen och marabou mangon (yeeas, en ny smak!) som jag köpte in till mitt rum för att "det är som kryptonit för henne" och hon försöker lose some love handles. HOLLA!

/N

Valentines day



Här är lite tips på man kan säga jag älskar dig på alla hjärtans, enligt världens vackraste kvinnor. Som säkert får något smycke från Tiffanys som kärleksförklaring menmen hahaha..de är snygga att kolla på! Och Adrina Lima är bara för gullig hur hon pratar haha.

Det här blir mitt sista inlägg, ska lägga mig tidigt. Och Reema jag var och handlade när du skrev, men lovar att hjälpa dig imorgon! - Julie


There is no psychiatrist in the world..

like a puppy licking your face..



Denna underbara pojke fick jag för ett år sen. Och han har öppnat mina ögon för alla djur. Jag älskar djur nu, jag älskar de mer än vad jag älskar människor. Deras oskyldighet, deras kärlek som alltid finns där. Och det får mig att undra vilka fan de där idioterna är som går och misshandlar djur? Jag såg en video igår där de visade hur grisar, kossor osv behandlas. Videon var 11 minuter lång men jag klarade bara av att kolla 20 sekunder innan mina tårar rann. Kalla mig känslig eller vad som helst, men djuren förtjänar så mycket mer. Jag skulle vilja lägga upp videon men tycker att den är för hemsk. Om jag hade en sån människa framför mig så skulle jag kunna döda den. Jag hatar de av hela mitt hjärta. De är det värsta som finns. De borde inte ens få finnas.

Jag vill inte bli något stort i livet (förutom känd då haha) nej men jag har inga stora planer för mitt liv. Men om jag fick chansen att göra en förändring i djurens liv så skulle jag ta den. Jag skulle ge allt för att få de att sluta lida. Jag skulle personligen ta de där jävla japanerna och dränka dem och släppa loss alla delfiner som de slaktar. Att kämpa för djurens rättigheter är något jag absolut skulle kunna tänka mig att göra. För enligt mig så förtjänar de det, genom all lycka de ger till oss så borde vi ge mycket mer till de.

- Julie.


It's snowing...again

Det har snöat precis hela dagen och hoppet om att våren snart är här frös till is. Precis när man trodde att man blivit av med snön så kommer det mer. Det ser vackert ut i alla fall.

Har verkligen ingen lust att göra något, ska bara slappa framför TV:n med något varmt att dricka =) Hoppas ni har en skön kväll!

-Reema

Don't forget to love yourself



Man får oftast höra "för att kunna ge din kärlek till någon annan så måste du älska dig själv först." Jag har själv upplevt det, då man känner att man är asdålig och inte är alls nöjd med sig själv. Min period som jag var så då kunde jag inte ge min kärlek till någon annan, även nu när jag har dagar då jag är besviken på mig själv så blir jag besviken på alla runt om kring mig. Man kan inte älska någon om man inte älskar sig själv först. Jag tänker på det ganska ofta, men jag vill ha något som påminner mig om det varje gång jag känner mig nere.

Därför har jag hittat den perfekta tatuering för mig. Jag vet nu vad jag ska skriva, tror inte något passar mig bättre just nu. Det kommer att hjälpa mig på vägen.

- Julie


BYE BYE BYE

 

Jag ska iväg till jobbet nu och hoppas att jag har batterier i Ipoden för annars kommer jag ruttna på vägen dit. Jag bjuder på lite olika lookar. Bitch look, happy look och puss look :D

Ni får ha det fint, pusssss
/N

Hungrig och arg



Kom till skolan i onödan!!!!!! Min lektion var inställd så är helt själv nu. Min klass kommer klockan 11. Och jag är så jävla hungrig! Och jag saknar mina hundar som fan. Och jag har ett jävla tal idag, men min kropp är nog inte redo för det. Känner mig jätte stressad. Och så vill jag vara i New york på fashion week! Lunchen öppnar om 10 min, vågar jag gå och sätta mig ensam och äta? Hahaha nej. Tyvärr så är jag för feg. Undrar hur många det är som skulle våga göra det? Önskar det var som på filmer i high school där de sitter ute och äter..


Movie time!

Sjukt att jag inte har sett denna än! Har bara inte blivit av, men nu så :) Johnny Depp är ju bland mina favorit skådisar!
-Reema

CRAVINGS

Jag dör på riktigt. Det går fan inte att koncentrera när man är hungrig och jag har öppnat kylskåpet 5 gånger i hopp om att något som jag är sugen på ska uppenbara sig. Men jag kom till insikt nu så ska jag fixa lite carbonara á la N. Vi har ingen grädde hemma så jag brukar göra en bechamelgrund då och lägga i vitlök och basilika. Salta och peppra så blir det perfekt. Okej. Det var inte det bästa receptet ever men jag är så jävla hungrig så vi hörs va.
/N

I KNOW YOU WANT IT

Äntligen min! Den kom idag så gick med Matias och hämtade den. Han är sååå grym! Jag är kvar hos Matias och kommer stanna här, har ett tal att skriva till imorgon och ett cv. Så kommer vara ganska upptagen. Plus att jag har denna underbara bok med mig och Bingo Rimers som är förresten grym! Så tack tjejer och pojkvän för två grymma böcker.

J

FEBRUARY 9TH 2011

Har kommit hem från jobbet och sitter nu här och käkar cocosbollar mmmmm. Haha egentligen borde jag äta riktig mat men orkar inte riktigt gå fixa nåt. Inte undra på att jag själv håller på att förvandlas till en bulle haha.

Förutom det sitter jag och tänker på jackan, janejjanej?! Tror jag ska åka och klämma lite till på den. Orkar dock inte halka runt på isen i kylan när det är så skönt att sitta här hemma i mina sköna byxor.

-Reema

Alessandra Ambrosio - Why i love my body

Wow tjejen fick barn men hennes kropp är helt fantastiskt. Ska nog börja träna och gå på yoga jag med! Har man hennes kropp efter att ha fött barn så måste man ju vara överlycklig.

En september natt

En galen kväll med några av tjejerna var det. Hade jävligt kul den kvällen! De här bilderna är tagna ur videos som jag blev taggad på. Haha bäst. Men jag är hos Matias just nu ska se gg sen film med matias sen sova hoppas jag på. Är astrött..måste nog köpa någon medicin som ska få hålla igång mig. Såhär kan jag inte fortsätta..
XoXo Julie

Oh yeah Pauly D yeaah

På Oprah pratade de om lögner någon gång. Det visar sig att män lägger fler lögner än kvinnor. Otippat, eller hur? Inte för att jag stämplar mig själv som megalögnaren men fördomarna sätter sig på alla. Den vanligaste lögnen för både kvinnor och män var att man säger att man mår bra fastän man inte gör det. Och det får mig att tänka tillbaka på en incident som hände mig för inte så länge sedan. Jag mötte upp en vän och som vanligt så frågade jag glatt hur hon mådde, jag fick tillbaka ett målbrotts "inte bra..", och så började hon gråta. Vi snackar om en av mina bästa vänner just nu (av respekt (haha) så tänker jag inte nämna några namn) men jag var så jävla paff. Jag var så oberedd på det och jag ba stod där medan hon kramade om mig. Ja. Ni läste rätt. Hon kramade om mig medan hon grät ögonen av sig. Sedan fattade jag att hon inte skojade så jag började krama henne och det visade sig bara handla om allmän jagärsåtröttpåmintillvaro-depp.


Nu skulle jag kunna gå in på hur viktigt det är att inte ljuga för sig själv, men jag säger hellre att det är bra att vara stark nog att inte bryta ihop i ens vardag, för det är inte säkert att man får det resultatet (läs:stödet) man önskat. Jag läste något som en bloggerska skrev, hon påstod att många av oss gråter i ensamhet. Och jag vet inte om jag kan hålla med om att alla gör det, men jag tror att det kan vara nyttigt. Kärlek är mitt språk men ibland behöver man sörja för sig själv. I'm all for happiness, but art rarely comes from it.

En annan lögn som männen ofta drar är tydligen "Yeah, you look great in that".

/N

A MAN IS A CREATURE THAT HAS ALWAYS BEEN STRANGE



/N

FIRE

Vet ni något jag länge varit rädd för? Att mitt hem ska brinna ner. Alltså tänk alla ovärderliga saker man har hemma som man aldrig kan få tillbaka, hur mycket pengar man än har. Gamla bilder från barndomen och alla andra saker som man aldrig tänkt på eller brytt sig så värst mycket om. Men som man skulle kunna döda för om dem försvann. De är ju en del av mig liksom. Har många gånger tänkt på vad jag skulle gjort om det hände, typ vad jag skulle försöka rädda och så. Hatar verkligen känslan av att det kan hända vem som helst när som helst. Brukar alltid vara noga med att se till så att typ spisen eller strykjärnet inte är på när jag ska gå hemifrån.

Den här bilden under är från någon gång förra veckan, då det började brinna i husen mittemot oss! Började på våning 2 men både balkongen på trean och ettan brann upp. Vet inte hur det startades, men det enda jag tänkte då var att det där kunde ha varit våran balkong! Vilket gjorde mig ännu räddare för detta.

DAY N NIGHT

 

Det spenderades kvalletid igår. Vi började med en lunch i SKHLM, därefter tog vi oss till Reema för att titta på Tangled. Nu har jag "Flower gleam and glow"-låten som alarmsignal. Kvällen avslutades med en middag för dem andra, och jag stannade kvar och glodde på The Cleveland Show (glodde är också SUCH a Reema thing to say haha) tills det blev natt. Vi fick för oss att klippa hår, som ni ser. Och hur det blev får ni se...Men visst är Julie fin på bilderna? Hon är i och för sig ALLTID fin, men visst är hon typ världens sötaste kreation? En sådan underbar vän också! Okej, det här blir sista smöret nu. Du vet att jag förtjänar den där västen..

/N


BURBERRY AVIATOR





Så jävla snygga! Jag älskar hela den här militärgrönt med massa detaljer, den ska se lite gammal ut också. Som den här på sista bilden som tjejen längst ut till höger har på sig. Vissa affärer har fått in såna, eller har haft såna. De har lyckats ganska bra. Men inget blir nog snyggare än de här!

-Julie


WHEN AN ANGEL WAKES ME UP


Jag är en nagellacksdåre. Det senaste i samlingen är detta lack från OPI, de håller i någon Burlesquekampanj. Jag får se om jag köper fler färger. Den här har i alla fall hållit jävligt länge och jag tycker det glimrar fint. Nu ska jag låta John Blund få besöka mig. God natt..
/N

JULIE






“The greatest treasures are those invisible to the eye but found by the heart.”


I WOULD'VE LOVED YOU ALL MY LIFE

Det är snart midnatt och som vanligt så ska massa olika tankar och funderingar slänga in sig i min hjärna. Det är inte läggdags än, men jag hade tänkt läsa lite kemi. Jag tänker släppa allt strax innan jag börjar koncentrera mig. Men först lyssnar jag på Ryan Star och tänker på good times. There's more to come. Men nu lite chemistry misery. God natt!

/N


AF1's

Äntligen, äntligen, äntligen! Detta är alltså vad som följde med hem igår. Efter mycket kämpande är dessa i säkert förvar hos mig! Nu fattas bara lite sol och värme!
-Reema

SLEEPING BEAUTY



Jag vaknade nyss! Har sovit i mer än 13 timmar. Och jag har vaknat med en sån oro. Känns som att jag har sovit bort hela mitt liv och att jag nu har vaknat till något helt annat. När jag vaknade så hade min mobil inga sms eller samtal, min mamma sov och min bror var inte hemma. Så jag kunde lika gärna ha vaknat upp i Afrika. Skulle inte ha känt någon skillnad..haha. Men nu ska jag fixa något att äta, kommer säkert dygna men det är ok.

- Julie


AN IMAGINARY WORLD

Igår var jag och såg Tangled på bio. Jag som vanligtvis inte är så jätteförtjust i 3D-effekter föll pladask. Jag har alltid varit en person som pratar om filmen under filmens gång. Men jag satt helt tyst och fick ur mig ett par 100 "va söööööööt" under hela filmen. Dessvärre så togs det inga bilder, bästa bloggarn. Inte för att jag skulle få för mig att ta bilder på biografen, men det spenderades även kvalitetstid på O'learys (eller kvalletid som Reema säkert skulle säga, hon ska alltid förkorta alla ord på något sätt) med ett par goda vänner till mig.

Det jag fastnade för i filmen, och som ingen annan kunde hålla med om, var att den var så kärleksfylld. Den var så himla fin och jag vågade till och med påstå att den var bättre än Armageddon, The Notebook, A walk to remember, Pearl Harbor och etc. Den var liksom magisk. En så himla speciell film. Å andra sidan har jag alltid fått höra att jag har jättedålig filmsmak, men jag säger 5 av 5 toasters och så får ni ta det som ni vill!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

/N


+++

-Reema

Bring the beat back!

Jag tänkte vara den första som hämtar lite musik till bloggen. Känner att detta behövs! Här är en gammal goding som spelats ur mina högtalare under dagen.

Har för övrigt spenderat dagen i Skäris och har äntligen inhandlat något riktigt efterlängtat! Det får ni se imorgon.
Marvin Gaye - Sexual Healing

Reema

ERIC DAMAN. MIRANDA KERR.

Jag älskar att läsa böcker. Jag har inget favorit ämne utan jag läser för det mesta allt. Jag började läsa böcker för knappt två år sen, innan det så hatade jag böcker. Jag öppnade aldrig en bok, men nu känner jag mig tom utan en bok. Det var Tristan och Isolde som fick mig att börja läsa böcker. Vi fick den boken i svenskan och jag fastnade helt. Jag älskar hur de tar dig till en annan värld. Det spelar ingen roll om det är glädje eller sorg i boken, när du väl läser så handlar inget om dig längre. Och det känns så jävla skönt!

Just nu så är You know you want it med Eric Daman påväg hem till mig. Eller till Matias då för det är ha nsom har köpt den åt mig, så snäll som han är! Men Eric Daman är annen som gör alla snygga i Gossip Girl. Det är han som står bakom stilen och kläderna. Han har fått hjälp av Leighton Meester i boken. 

Sen vill jag ha Treasure yourself som självaste Miranda Kerr har skrivit. Fast den är slutsåld överallt så får hålla mig tills den kommer in igen. Här är en liten text ur hennes bok:
“In my eyes we are all equal. No one person is more special than another … My hope is that through Treasure Yourself you will discover your own uniqueness and just how truly incredible you really are.”




Sen har jag Bingo Rimers bok En flickfotografs bekännelser tror jag att det är, inte läst den än. Så får se om jag gillar kändisars böcker eller inte. - Julie.

5 FEBRUARI - INSPIRATION FRÅN OLIKA HÅLL






Nu ska jag springa ner och köpa cola, ensam hemma hela kvällen då måste jag ha cola och film! - Julie


Sin nian kuai le!

Jag älskar hur Julieth ursäktar FÖR oss. Nej, men det hon skriver är mycket korrekt. Jag jobbar mycket, och det gör Reema också. Jag har precis kommit hem från jobbet, och ska upp imorgon igen. Men därefter ska jag träffa mina single ladies och köra middag+bio. Magnifikt!

Det är nu ett nytt kinesiskt år, kaninens år! Mamma säger att det här året bringar tur och lycka. Min mamma har alltid rätt. Det är väl så att mammor alltid har rätt (även när de har fel). Jag hade älskat att vara i Kina, för nyår i Kina är verkligen det största som händer varje år. Det sprängs massvis med raketer och smällare, små kineser super sig fulla och börjar slåss (vilket är hysteriskt underhållande) och man köper nya kläder från topp till tå. Inget får vara använt. Nya trosor, strumpor och ja, allt. Nej men vi får helt enkelt se vad som är planerat för i år. Jag har en hel del grejer som jag har planerat, men så sker det saker allt eftersom. Kina nästa månad blir det för mig i alla fall, och den här gången åker jag runt. Jag får se hur det blir med tillgång till uppkoppling och så, men ni följer med mig dit! Jag blir borta i en månad! MITT ÄLSKADE LAND!!!

Tagen på IMAX-biografen i London

För de som inte vet så är jag 50 % indones, 25 % kines och 25 % burmes. En Asian cocktail, som jag gillar och kalla mig själv. Frågan kommer upp ofta när jag träffar nya människor, och när jag säger gissa så kommer bara riktigt dåliga gissningar som typ Thailand, Filippinerna eller Japan..... Men nu är det undanstökat!

HOLLA,
N


MIRANDA KERR PREGNANT PHOTOSHOOT

Jag har försökt lägga in en video från en photoshoot med Miranda Kerr. Från Vogue Australia, 2011. Men det gick inget vidare! Antingen så är det något skumt med min data eller youtube. Så jag får lägga in bilder istället.

Jag har verkligen inga ord för den här kvinnan. Hon är allt en kvinna ska vara. Och hon är hundälskare! Såg det på en interjuv med henne  där hon berättade att hon tar med sin sin lilla hund överallt. Det vart en plus på kanten för det.


¨



- Julie


LONGING FOR LULLABIES



Det går lite segt för oss i början, men det kommer inte ta långt tid för oss att komma igång! De andra två jobbar ganska mycket och jag går i skolan. Men det kommer gå bra! Jag pluggar iförsig bara tre dagar i veckan, de andra två är jag ledig. Så jag kanske också borde skaffa mig ett jobb haha.

Men nu ska jag berätta en grej som jag är livrädd för och det är de som är personalansvariga på något jobb. Det är en av de största anledningarna till varför jag ännu inte har sökt jobb. Jag är verkligen rädd för de, de verkar så nonchalanta. Som att de bara kommer att slänga mitt cv i papperskorgen efter att jag har gått ut därifrån. Men jag ska ta ut tummen ur röven som man brukar säga och skaffa mig ett jobb! Lägger in ett mer intressantare inlägg senare, ville bara få igång det här lite!

- Julie


LET'S KICK IT!

Ladies and Gentlemen!

Jag är Reema Johnson aka JO i Josibar! Fortfarande ett barn i sinnet och en sann drömmare. Varför växa upp, när vi har hela livet till det?

We all die. The goal isn't to live forever, the goal is to create something that will.

Jag kom inte till världen för att leva och dö för ingenting. Jag har många visioner och att göra det till verklighet är ett faktum. Måste bara klura ut hur först. Jag vill visa att jag finns i världen och därmed vara med och skapa något som kommer leva vidare efter mig.

I hemlighet drömmer jag dag som natt om att strossa runt på gatorna i LA och köa utanför Disney's huvudkontor för en filmroll. Musik är också en stor del av mitt liv och hemma får mina stackars bröder bevittna ett och annat av de knäppa saker jag gör. Jag har svårt att vara tyst, sjunger omedvetet nästan hela tiden och om jag blir hes känns det som om världen ska gå under.

Jag drömmer också om att få se och utforska världens alla hörn och vrår. Känslan av frihet och att bara vara för en gångs skull skulle inte sitta fel.

Jag har liksom tappat bort mig själv under en viss tid och nu är det dags att skaka till mig själv och förvandla drömmar till verklighet.

Det här är bara början, knappt en hundradel av den jag är och om ni följer med oss här på Josibar kommer ni förhoppningsvis lära känna mig bättre.


2011 det är mitt jävla år!

Dreams


Hopes


Freedom


Passion


DICTATOR OF TASTE

Nu är det min tur att presentera mig kort. Jag är Escobar, Julieth Escobar. Jag är väl den som är ute efter kändiskap. Jag är faktiskt det, fast inte på ett Paris Hilton sätt haha. Jag vill bara kunna göra skillnad, och är man känd så är det mycket enklare.. tror jag. Plus att jag vill kunna köpa allt jag vill ha. Men samtidigt kunna jobba med välgörenhet i fattiga länder och kunna jobba som volontär med hundar. För hundar är verkligen det bästa som finns! Jag älskar djur. Så jag är lite av allt. Ytlig ibland och elak, men jag bryr mig väldigt mycket om folk. Det beror på vilken dag du pratar med mig! Men djur kommer jag alltid att bry mig om. Just nu är mitt mål att få hem en ödla. Jag är bara rädd för att mina hundar ska råka äta upp den. Men när jag känner mig säker så skaffar jag en ödla! Och när jag är kändis och rik så ska jag ha ett stort rum i min villa med massa djur så som ormar, fiskar och ödlor! Ni kommer få lära känna mig mer när jag uppdaterar.

Nu till det jag ville egentligen skriva. VAD FAN TÄNKER SVERIGES BEFOLKNING MED? Eller åtminstone de dumma ungdomarna som läser bloggar. Som de flesta vet så var det Finest Awards idag. För bästa modeblogg så var det bland annat Angelicka Blick som är en grym bloggare från nyheter24. Hennes stil är verkligen mode, inte min grej men jag förstår varför hon var nomired. Sen hade vi älskade Elin Kling. Som precis har släppt en kollektion för H&M. Som har kommit med i massor av tidningar i USA just för hennes stil. Och sist men inte minst har vi Kenza..Jag har inget emot tjejen. Hon är jätte vacker och kan ha fina kläder. Men kom igen? Ni som röstade. Ni röstar ju förfan bara för att hon är mer känd än alla andra, och för att hon är så söt och oskyldig. Men tror ni verkligen att ett par Miss sixty jeans med en t-shirt från Gina tricot  ska slå ut Elin Kling?



WE WON'T STOP TICKING

Hej där alla seriösa. Jag är den seriösa. Superseriös, well, most of the times. Jag är si:et i Josibar. Vi är Johnson, Sitepu och Escobar. Remember our names, cause you'll be screaming it later :)

Vilka är vi? Vi började kicka tillsammans som snorungar i grundskolan. Efter en massa blod, svett och tårar så börjar jag nu se women potential i oss. Hur som helst så hade Escobar rätt tråkigt en kväll (läs: igår kväll) och drömde säkert om att bli rik och känd. Jag kan tänka mig att hon satt och funderade på de enklaste knepen, och eftersom att hon är allt för ung för att gifta sig med en döende oljeshejk så återstod det endast ett alternativ - att bli blog celeb. (Att alla kända bloggare blev kända för cirka 3 år sedan (och att ingen annan "storbloggare" blev till efter det) skulle jag aldrig någonsin nämna för henne...)

Johnson tvekade inte en sekund. Jag tycker bara om att skriva så från min sida kommer det bli en hel del texter om absolut ingenting. Och, tro mig när jag säger att det inte kommer snålas på egobilder på någon av oss.

Jag lever för kärlek. Kärleken för människor, kläder, mat och livet. Jag tror på att vara god, sedan om jag själv är det, det är en annan femma. In working progress helt enkelt. Och med detta så avslutar jag med dagens vill ha:


RSS 2.0