Live the life you imagined.



Jag håller på att somna. Imorgon är det fredag, alltså helg. Känner lite ångest..får se vad jag gör! Hoppas det blir något kul iallafall. Har ni sett Chris Browns hår btw? Tycker det ser assnyggt ut. Aldrig gillat honom men han får lite plus poäng för hans hår! - Julie.

MAGIC

Har precis kommit hem efter en lång och skön dag i skolan. När vi slutade så gick vi ner till subways och åt, jag äter typ aldrig där så jag hade ingen aning om vad jag skulle välja haha. Kände mig jätte stressad, men det var tonfisk mmmmm godast! Vi satt där jätte länge och bara pratade om allt! Det var skönt och det behövdes.

När jag kom hem så såg att det fanns ett paket till mig, först trodde jag att det var min studentmössa men nej det var något ännu bättre! Fick en necessär från FACE och Magic wand concealern från face. Den är sjukt bra!! Och den kom när jag behövde den som mest! Nu fattas bara min älskade studentmössa.



Detta fick jag för att jag beställde prenumeration på STYLE BY KLING. Jag har alltid köpt H&M smink förut, brydde mig inte men nu på sistone så har jag märkt att min hy är ganska känslig. Så jag har börjat köra på lite dyrare smink och det är så mycket bättre att lägga ner någon hundralapp mer! Det håller bättre och huden blir inte förstörd.

- Julie


All you need is some music in your life


Satt och kollade på who's that chick videon och oh my gosh! Rihannas ben är typ längre än mig haha. Hon är så vacker! Var bara tvungen att kommentera det.

För övrigt har jag blivit hemmafru, städar och städar. Får den där känslan ibland att jag bara måste göra något och göra det bra. Skönt att jag är hemma ensam i alla fall så har musik på högsta volymen. Vilket pepp alltså! Städar, tar mikrofonen och sjunger lite, städar och börjar dansa. Haha love it! Efter det bär det av till Emii for some fun!

-Reema

Someday we'll know



Nej betyder ja. Ja betyder nej. Skriv inte betyder skriv. Jag hatar dig betyder jag älskar dig. Jag behöver vara ensam betyder lämna mig inte ensam. Jag behöver tänka betyder få mig på andra tankar. Ge upp betyder släpp inte taget. Det är lugnt betyder nej det är inte lugnt. Jag är inte sur betyder jag är skit sur. Nej jag blir inte ledsen betyder du sårar mig så mycket.

 Fattar ni vilken jävla upp och ner värld vi lever i? Här har ni ett par ord från buddhismen som jag sitter och pluggar på just nu. Hur rätt låter inte det när man läser det?

"Vi lider för att vi begär och vill ha och längtar efter så mycket.
Släck begäret så slipper du otillfredställelsen och lidandet i livet"



LOOKING BACK ON WHAT COULD HAVE BEEN

Igår började dagen inte riktigt som jag hade tänkt, men slutade ändå chill. Promenerade och slutligen fick jag en helkroppsmassage från bästaste Emii! Behövdes verkligen! Asso den tjejen är typ naturbegåvning asso bara hon rör vid en så blir man så avslappnad direkt och njuter.

Haha chill outfiten, tyckte den var rolig :)

-Reema

It's always something in the way.



BAORGRTHPPEORGFD

Jag satt och läste runt lite i alla bloggar som jag följer dagligen och så hittade jag en bild som fick mig att vilja hoppa från tionde våningen där jag bor. Jag har alltid gillat Elin Kling, för allt hon gör hon är bäst! Men nu börjar jag ÄLSKA henne. Hon har sån tur, hon får göra precis det hon vill och hon träffar alla.

Året 2008 var Ed Westwick med resten av gg gänget här i Stockholm på pressturne. Jag visste inget då...hur? Vart fan höll jag hus 2008???? Elin Kling med den turen hon har fick en bild med honom och Penn Badgley. Jag vet att Ed ser ut som trash här, men alltså det är fortfarande ED WESTWICK!!



- En ledsen Julie...


My heart is refusing me



Igår så skaffade jag skype! Ninni kommer bli glad nu hoppas jag på. Och det var så himla kul haha, älskar det. Man fastnar och bara pratar på i flera timmar. Samma sak när jag skaffade spotify för någon vecka sen, så skönt att bara ha en spellista! Jag är lite efter med såna grejer haha. Men nu har jag jätte tråkigt, vill ut och göra något men kan inte för måste plugga. Usch..ska börja snart när jag orkar.

Ha en bra dag ni som får gå ut och njuta av vädret! -  Julie

DRAMAQUEEN



Suttit och snackat på skype med ett par vänner! Vi har pratat i tre timmar nu om allt möjligt. Så jävla kul! Ninni jag har skype nu, yeeeyyy!!!! Älskar det. - Julie

Stunder som denna.

Det är stunder som denna som jag börjar tänka på om jag har gjort rätt val eller inte. Stunder när jag bestämmer mig för att gå ner till ica och handla lite gott, inte stunder då jag sitter och kollar på en sorglig film. För en sorglig film kan få dig att gråta men den kan inte få dig att tänka tillbaka på saker du själv har upplevt. Allt kommer bli som vanligt igen, det vet jag. Det tar bara lite tid.


Känsla

Jag kommer ju inte in pa facebook. Mark min irritation, det ar val 30e gangen jag namner det. Man far val utnyttja det man far och det blir nyheter och bloggar for mig. Och jag bara alskar nar jag far lasa inlagg som uttrycker sa mycket kansla. Trots att jag har svart for "Idag har/ska jag ... "-bloggar sa fastnar man for en del. Men den dar Cimon alltsa. Han och hans exflickvan. De har en fallenhet for att skriva snyggt.

"Nu är det dags för pappavecka. Jag vet att det ser ut som jag satt koppel på en säl, men framför er har ni Nuno. Jag utan tvekan älskar att ha honom jämte mig, för det ligger något magiskt i det hela. Jag blir aldrig en så mallig flanör som med denna byracka ska ni veta. Plötsligt känner jag mig fruktansvärt åtråvärd, snygg och rätt man för er alla. Man ser ju så familjär och så hängiven ut på något sett skulle jag säga.


Så, jag är ju idag den som är den och har tagit långa promenader genom hela Södermalm, och så den traditionella hundparken. Det är lite, vår grej. Det värmer mig när hans ögon lyser upp som två solar. Han tittar på mig och säger: "Näe Farsan, du kan inte mena allvar? Gör du det nu? Skämta inte? Ska vi? SKA VI TILL HUNDGÅRDEN?!" och så sprattlar han hela vägen dit.


Nej, nu ska vi lägga oss i soffan och kolla på en film. Han får välja."

Hur mycket kansla? Fick mig och le i alla fall. Nu ska jag sova gott.

/N


Round is the shape

Har gått och blivit kär i runda solglasögon, vet inte hur. Har alltid tyckt att det är coolt, men inte min grej. Men nu måste jag införskaffa mig ett par!




-Reema

that girl

Solen har tittat fram i ett par dagar nu och det ska vara soligt hela veckan ut. Det ar en 15-20 grader och jag solade skoooooont hos min mormor igar. Satt under stjarnfruktstraden, pluggade kemi med India.Arie i oronen och solen lyste rakt ner pa mig. Jag satsar pa att bli skitbrun, trots alla klagomal fran mina slaktingar haha. Jag borjar bli battre i magen och det ar nog bast for alla for jag ar inte riktigt mig sjalv nar jag inte far ata som jag vill.

Idag har jag annars varit pa fotbad och massage. Dog lite da det kandes som att jag blev misshandlad i ryggen haha, men det var skont efterat, alla knutar och spanningar ar borta. Gick runt lite i butiker och hittade ett par vida vita byxor. De blev mina. Jag maste sy upp dem och jag ar inte saker om jag kan pull them off, men mamma alskade dem sa egentligen kopte jag dem mest for hennes skull.

Klockan ar 8 over midnatt nu i skrivande stund och alltsa 30e Mars. Helen min Helen fyller 20 javla bast och det visar bara hur snabbt tiden gar. Det kanns som att det var igar jag fyllde ar. This one goes to you. 14 ar, vad ska man saga? Min aldsta och basta van. Fan alltsa. Har det verkligen gatt 14 ar? Det kanns sa sjukt att se det i skrift. Tack for din arlighet och for att du finns dar nar du inte ens ar dar. Ma vara drommar ga i uppfyllelse. Jag onskar dig livslang lycka. For 14 years and more to come! (Onskar vi kunde skala och fylla pa och skala en gang till men vi far ta det nar jag kommer tillbaka). CHEERS!




Helen och gamla hus i Kina. De har avbildningar pa Mao pa vaggarna och jag tycker det ar sa fint.

/N


A walk to remember

Hur ofta händer det här i verkligheten? Och på något skumt sätt så mår jag bra av att kolla på såna här filmer. De ger mig lite hopp...Kanske finns det en Landon Carter gömd hos varje kille.

Så jävla bra film. Hade sett den förut men nu har den kommit in i mitt liv igen haha. Bäst bäst bäst.



- Julie. Jag är största kärleksfreaket för er som tänker wtf?...


Just throw it in the bag

Blev en hel del att prova men fick inte något med mig hem. Vet inte varför fick bara en känsla av att jag inte borde köpa nåt idag. Weird! Ok, fyndet ska jag visa imorgon, promise!

Snygg pose, haha Top model here I come!
snygga jumpsuits, men inte fullt så smickrande på mig...
-Reema

WALK

måste verkligen skaffa ett par runda solglasögon! Har verkligen börjat gilla det nu.

Blev en liten tur till skäris. Nu ska jag och Emii ut på promenad! Hon påpekade idag att vi typ setts varje dag och ibland 2 gånger om dagen haha. Sjukt!
-Reema

THIS WOMANS WORK






I used to stand so tall, I used to be so strong


Beklagar jag mig en gång till över vädret på bloggen, kan jag lika gärna starta en väderblogg eller hur? haha så det ska jag inte göra. Nu blev det fint i alla fall :)

Ska ut en sväng med Emii och när jag kommer tillbaka ska jag visa ett riktigt fynd!
-Reema

Far away.

Julia Sheer - Far away.

Kom precis hem från skolan, ganska onödigt men hade kul ändå! Jag har nog alltid kul i skolan, det är det perfekta stället att fly till. Vet att det låter skumt med tanke på att det är SKOLAN, tråkiga ämnen osv. Men de från min klass är alltid roliga så jag gillar att vara där då och då haha.

Bjuder på en bild på mig och sköna Sandra från när vi var i Spanien i sommar. Så bruna och fina!



- Julie

Pretty please..



Jag har precis kämpat mig igenom ett helvetes CV. Jag hoppas verkligen att jag får det, det skulle göra allt lättare. Speciellt nu när jag har bestämt mig för vissa saker. Då jävlar skulle ett jobb sitta bra! Och jag vill resa i sommar, kanske en vecka bara till något varmt ställe med massa tjejkompisar och bara njuta av varandras sällskap. Lite girlpower är det jag behöver! Nu ska jag ta fram mat och sätta på A walk to remember. Kanske tar fram lite näsdukar också, älskar den filmen haha.

- Julie


Never let you go



"Maybe it's time to be clear about who I am. I am someone who is looking for love.
Real love. Ridiculous, inconvenient, consuming can't live without each other love."


besvikelse

Kom precis hem fran sjukan och har fatt typ 30e sortens medicin pa mindre an en vecka. Jag vet inte ens om det ar bra for min kropp att ha kakat sahar manga olika piller. Men jag hoppas pa att de har blir de sista. For.. Jag var pa upptacksfard i matbutiken idag efter att jag tyckte att vi hade for lite snacks har pa rummet.. VAD FAN spelar det for roll nu liksom? Jag kom hem och var fett glad, oppnade lite pasar och borjade smaka, sedan drog de ivag mig till sjukan och nu kom jag hem till..


Jag far inte ata min pecanbulle.. Mina ice tea flavoured chips som jag vill testa.. mina vitloks colbees.. mina alskade pretz eller mina dove choklad... men varst av allt.. sa far jag inte dricka mina rosa mjolkdrycker :(

FML


pelleplutt

tog en skutt skutt skutt over an an an tappa tan tan tan... HEEJ!! Jag ar sa otrooooligt trott, kom hem nyss och har varit overallt sedan 8 imorse. Kvallen avslutades med en sa javla bra middag pa en restaurang som serverade sa javla bra mat. Jag har handlat lite grejer idag:

den gra tshirten och den vita trojan ar sant jag ska dra pa mig har under tiden, men den vita ar en riktig favorit. Materialet ar nice, den sitter som smack och trycket ar for javla sott. De virkade vastarna blir till bra anvandning i sommar, alskar den vanstra :)

N


DAY AND DAYS

Gud, jag är tappat uppfattningen helt. Känns som om idag har varit två dagar, har ni känt så någongång? Har inte sovit bar de senaste dagarna, jobbat och on top of that sovit på dagen och gått på skiva på kvällen. Kommit hem halv 5 gått upp halv 9 imorse och köat till H&M. De öppnade nämligen en ny butik i Tumba idag och de 100 första fick ett presentkort på 200. Såklart att jag och Emiie var tvungna att gå! Som ni ser på bilden nedan lyckades vi även få presentkorten! Det var på gränsen alltså! Vi var de näst sista som fick.

Sedan blev det ett träningspass på gymmet. Så nu ska jag sova ut ordentligt och det känns så skönt att veta att jag inte behöver göra något speciellt imorgon. För då kan jag sova gott och inte behöva ha något på hjärnan. 

-Reema

Let's have some fun, this beat is sick

Var på årets första skiva igår! Kändes lite som been there, done that haha men vad gör man. Ett par till står på listan också. Det var helt ok, DJ:n hade för mycket luft och trodde att han var skit bra. Han förstörde dock bara alla låtar! Typ remixade totalt, körde typ 30 sek på låtarna och sen bytte och använde way för många effekter hela tiden. Men i slutet när han började förstå att man kanske ska behålla original låten och bara köra lite effekter på den så blev det bra.

Jag och min vackraste F!

-Reema

..

Är kvar här med Matias och har hand om valparna. De är så mysiga och det är så gulligt att se hur mamman är mot de. Älskar det! När man är flera här så är det mysigt, men att vara själv mitt i skogen är inget kul! Igår så höll jag på att dö. Vågade inte ens gå på toaletten själv, men det gick ändå bra.
Imorgon är det fredag! Jag är jätte sugen på bio antingen I am number four eller Justin Bieber. Ha en bra dag, Julie.

You go a head, let your hair down

Jag har legat magsjuk i 3 dagar haha. Var inte ens ute och gick pa tva javla dygn och det var pa gransen att jag spydde pa restaurangen nar jag at lunch idag. Jag alskar att allt sker sa spontant har. Inga planeringar 10 dagar innan man ska gora nagot. Folk ar sa avslappnade och om de inte har tid med nagot sa fixar de sa att de har tid med allt. Igar kom en kusin forbi med sin son, vi satt och drack te i 5 minuter och sedan sa hon till oss att kla pa oss for att hennes 3 andra systrar och deras familjer vantar pa att vi ska komma sa att vi kan kaka middag ute tillsammans. Och idag sa fyllde min morbror ar sa vi var aterigen samlade. Man hinner gora sa javla mycket har, DET FINNS SA JAVLA MYCKET LIV HAR!!!! Jag har aldrig i mitt liv kant mig mer levande. This is how life should be!

Affarerna har oppet till 10 har sa vi gick runt och kollade pa grejer efter middagen, kom hem med en t-shirt bara. Imorgon kommer en kusin hit och sa ska vi runt och kolla klader igen. Jag har over 30 kusiner har, och de har fruar och man och barn som vi betraktar som vara egna.

Folk borjar forresten digga min look har, och jag forstar varfor nu... Jag har bleknat! Min mamma ba kolla vad sjuk och vit du ser ut.. hahaha. Det blir solarium nar jag kommer tillbaka om inte solen valjer att titta fram har snart. Det ar inte kallt har men sa javla molnigt varje dag. Solen vagrar titta fram.

Jag ska fixa cykel snart sa jag slipper ta mig fram med taxi overallt.. det blir dyrt i langden. Holla!


Pa vag hem nagon sen kvall.

/N


24 MARS

Hey!
Det blev visst en liten bloggpaus för mig, vet inte riktigt vad jag gjorde. Vilket väder vi har, solen skiner och vi går mot ljusare tider. Ska ut och njuta av vädret nu, hoppas ni gör detsamma.
-Reema

"Make him yours forever"

Ensam i en villa ute i Tyresö med tre hundar. Ni som känner mig vet att jag håller på att skita på mig just nu, är så rädd. Eller var mer rädd för en stund sen men så hittade jag massa disney filmer så jag satte på en av mina favoritfilmer från när jag var liten nämnligen Anastasia!! Älskade den förut. Så den har fått mig på andra tankar. Det jobbigaste är nog att jag är så trött, men kommer aldrig somna här ensam så måste vänta tills Matias har kommit. Vilket blir inatt senare....

Kärlek vid sista ögonkastet



Min lilla älskling ligger såhär bredvid mig just nu. Han är så mysig! Och snart ska jag iväg för att träffa små söta valpar. Hundar är bäst bäst bäst, man bara måste ha en hund. Men jag ska börja fixa mig nu och se hur dagen blir. - Julie


Sex and the city.



Kom hem för typ 20 minuter sen, var i stan med denna fina flicka! Vi gick runt i evigheter kändes det som..planerade lite inför hennes födelsedag på lördag. Hon ska ha filmtema! Men vet inte riktigt på vad jag ska köra på det blir antingen Blair Waldorf eller Pearl Harbor..jag får se! Dagen avslutades med middag iallafall som säkert kommer göra mig magsjuk i ett par dagar. Köttet var inget vidare!!!!!

Ska lägga mig snart och somna till SATC! Pusssseeen. Julie


GETTING LOST WILL HELP



Jag har legat i sangen som en vegetable for att jag fortfarande ar magsjuk. Mamma drog och lamnade 5 yuan pa bordet ifall att jag skulle bli hungrig. Men jag orkar fan inte ta mig ut. Jag vaknade vid 6 av att jag hade typ 100 myggbett pa mina armar. Fick flipp och tande lampan i rummet for att jaga ner javeln som sugit mitt blod. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska gora. Man ska alltsa gora nagot man alskar. Jag alskar att ata.. Men jag far inte ata. Men jag alskar att bara vara har. Skont med lite lonely time, ska ta och lasa lite kemi. Adios!

/N


DOMESTIC BLISS - BRANGELINA





Familjefest

Jag, som madde sa bra nar jag skrev inlagget igar, madde inte inte alls lika bra nar jag kom hem vid 11-tiden igar. Min dag var underbar och det ar sa synd att jag inte kan ha fler slaktingar nara mig i Sverige. Blod ar guld. Det vart en overraskningsmiddag igar i alla fall. Vad jag trodde var en liten middag i min mammas fodelseort blev till en halvstor familjemiddag med de flesta, dar ibland min fina mormor, samlade.

Gardagen sag ut sahar:


Jag och mina sotaste smabroder (kusiner, i Kina (och pakistan ;)) kalla vi vara kusiner for syskon) just de har broderna ar sa retarded och roliga och umgas med haha. Vi chillade pa mitt hotellrum..



Vi gick sedan till frisorsalongen dar jag fick en massage och fixade haret lite.


Kineser har helt andra frisyrer an vad vi ar vana vid och nar jag sa att jag vill ha en langre lugg som jag ba skulle ha vid sidan sa trodde han jag var knapp, och som VANLIGT sa ska frisorer veta battre an kunden sa han klippte en trappa nerat.. och min stackars lillebror som vantade fett lange pa mig och mamma haha.


Medan jag got my hair did sa kopte min storebror (las:kusin) och hans nya gravida fru lite gatumat.. mums


Darefter kom vi fram till restaurangen precis vid floden. Vi fick ett eget rum med tva stora bord och halva min slakt var dar.


..Dar forsokte jag ta bild pa min mormor, men hon vill inte.. :( Julieth och Reema kommer nog ihag min mormor fran min fodelsedag manga ar tillbaka.. I morkret..


Och det har ar min systers (kusins) unge, hon kallar mig moster och jag forsokte fa henne att farsta att hon inte var tjock. For pa lekis sa kallar folk henne tjockis.. dumma barn.


Darefter gick vi hem till min morbror och umgicks, drack te och skrattade till nattens sena timme.. och som VANLIGT sa blev jag magsjuk. Jag kakar upp allt i min vag och blir alltid magsjuk. Det hjalpte inte heller att jag har gatt runt med en grov javla migran.. De har migranen kommer alltfor ofta nu for tiden.

Men jag ska inte klaga, min syster (en annan kusin) och hennes man kom over med te i burk, ol och starka snacks. Sa jag ska avrunda nu och mingla lite med dem. Kineser ar sa skona haha, idag nar vi var pa banken sa lade datorerna av, istallet for att flippa som jag vet att svenskar hade gjort sa satte de sig ned och ba ja, vi dricker lite te da. Sa det halldes upp te och framlingar satt och pratade med varandra. Underbart!

/N


Man on fire



Kom hem för en stund sen från skolan. Sitter och kollar på Man on fire just nu, hört att den är jätte bra så får se! Försöker hålla mig uppe så jag sover hela natten och det bästa sättet är datorn och filmer. Men snart är värmen här! Satt och kollade studentklänningar och klänning till skivan, åh är så glad att vi har skivan så sent för då slipper vi tänka på om vi inte bör ta med oss extra kläder eller så. Snart snart!!

Julie


God formiddag!

Jag vaknade for nagon timme sedan och har mest chillat pa rummet. Det ar ganska kallt har faktiskt. Sitter i min jacka nu i skrivande stund. Jag har inte atit frukost sa jag ar svinhungrig. Sitter och knapprar pa Calbee, som ar snacks, och ska snart hugga in pa min choklad. Vi ska nog ut snart och det ar bra det, jag behover fa i mig lite riktig mat. Som ni kanske anar sa ater jag riktigt mycket har borta. Mat ar typ det enda jag tanker pa. Jag tror att jag redan har gatt upp i vikt och om jag fortsatter pa det har sattet kommer jag nog vara skitfet nar jag ar tillbaka i Sverige. But that's the way it goes.

Jag namnde for min mamma att jag ville ha nagra klanningar uppsydda, sa vi kanske ska knalla ner och gora det. Och sa kommer mina smakusiner hit idag och jag har saknat dem sa myyyyyyyycket!!!!! Nu maste jag fa i mig lite mat och sa hoppas jag pa att fa lite plugg gjort.. Varfor vaknade jag inte tidigare? Varfor? Dagens laxa till varje dag framover blir att vakna klockan 6. Man maste fanga dagen.


Jag ar sa hungrig.... Men puss pa Sverige, jag skriver ikvall!


STUDENTKLÄNNINGAR

Om tre månader så är det min (Julie) tur att ta studenten. Och det enda som kan förstöra en sån bra dag är om man har på sig fel klänning. Så vi tänkte ge er tips på vad för klänningar ni kan ha. Tänk på att man ska sticka ut, inte köra det vanliga som är klänning utan band och svarta gladiator klackar!



Två klänningar från ASOS. Om ni vill köra på lite sötare stil den dagen så är såna här klänningar perfekta!



Från ASOS också. Lite mer åt det snygga hållet. Älskar hur klänninger faller på den andra bilden.



Den första klänningen kommer från Topshop och den andra bilden är från ASOS. De är ganska vanliga utan band men samtidigt så har de detaljer som gör klänningen mycket finare! Det är sånt man ska satsa på.




Och enligt mig det snyggaste iår är virkat! Jag vill gråta när jag ser de här klänningarna för det är exakt såna jag vill ha! Men har bara sett de på modeller.

Julie & Reema


Hem ljuva hem

Nu har vi kommit fram till min och min mors hemstad. Vi har tagit in pa ett litet hotell med dator, wifi och tv med varsta kanalerna och filmerna haha. Det ar inte 5stjarnigt men det ar rena lakan och rent golv. Vi betalar 75 kr per natt och da har vi varsin sang. Helt sinnessjukt.

Vi kom fram for ett par timmar sedan och da skulle vi dra ut for att kaka middag. Da insag vi att det fan inte ar centralt nog. Man maste ga i typ en halvtimme for att komma till affarer och det fanns inte ens taxin som akte forbi. Vi kom till ett litet hak och kopte nudlar med frikadellsoppa vid sidan. Sjukt gott var det och gick pa 6 kr per person. Jag tog inte med mig ipoden sa det blir inga bilder pa det. Men jag har tagit bild pa typ allt annat jag har atit haha. Som t.ex:


Man aker inte till Kina utan att ata pa KFC, det gar inte. Smakar betydligt mycket battre an i London, Kopenhamn och Amsterdam.


Chillar med min kokosnot...


Min 30 krs nagelkonst som en stackars tjej holl pa med i en timme..


Lite grejer jag kopte igar. Favoriterna ar nog den vita planbaken (som ar sa frrresh) och den tanfargade birkininspirerade vaskan.. vaskan som ser gron ut ar gra och bada den och den vita vaskan ar i kalvskinn, kostade 150 st.. kap kap..


Och den avatarliknande staden.. helt sjuk natur..

Forutom det har sa marks det nog ratt tydligt att jag mar ratt bra. Skont att vara hemma och inte behova betraktas som en utlanning, hatar att behova kanna mig som en utlanning bade i Sverige och i Kina. Jag ma se annorlunda... nu kom min morbror och moster hit sa jag ska mingla lite............ vi hors!


The world you're looking at only exists from the outside.

..The only reason I survive in it is that I always knew it was empty.



Hej alla fina som ser ut som Adriana Lima och hej på er andra som är mindre lyckligt lottade. Haha nej ba skämta. Stressinlägg här! Är inte egentligen inte så stressad men vill ändå hinna med mycket idag. Så vi ses vi hörs, Reema fixa det andra! - Julie


ARE YOU FRICKIN' KIDDING ME?!


Härliga tider spenderat med härliga människor

Ok, vi har förstått nu, vinter är vackert och snö är fint, men seriöst nu får det räcka! Orkar inte med mer snö. Precis när allt började smälta och man faktiskt började se marken igen, solen började skina och man började känna att man var såå nära lite ljusare, härligare tider. Ja, då kom snön igen, typ som en irriterande mygga haha som man trodde man blivit av med, men som bara kommer tillbaka.

Jag hoppas att detta är sista gången på ett bra tag vi ser det här kaoset igen.

over n out!
-Reema

ROLE MODELS



Sitter och kollar på Role models, igen! Älskar ungen från filmen haha så jävla klockren. Samtidigt så tänker jag på hur den här modellen har sitt hår, tycker det är jätte snyggt och funderar på att köra det nångång. Jessica fyller år nästa vecka och ska ha filmtema..jag tänkte gå som Blair Waldorf. Chockerande? Haha. Men nu känner jag att jag inte orkar se söt ut, vill faktiskt testa den här frisyren. Kanske Blair Waldorf efter att Chuck Bass har krossat hennes hjärta ett par gånger? Då måste hon väl vidga sina vyer och börja köra en Serena..Haha mmm stort dilemma det här.

Annars så kommer min älskade Arezo hem imorgon!!!! Hon har varit borta i hela FYRA MÅNADER! Jag har faktiskt saknat henne jätte mycket så det komer bli kul att ses imorgon. Jag var van vid att ha henne på sms och facebook hela tiden innan hon åkte så det har varit lite svårt det här, speciellt när hon är en av de få som förstår sig på min konstiga personlighet haha.


STYLE BY KLING




Glömde skriva att jag fick hem Elin Klings tidning för någon dag sen. Den är ganska bra faktiskt så jag tror att de nästa som kommer ut kommer vara riktigt bra! Hon är så cool. Man får se intervjuver med henne och hur hennes kollektion för H&M blev till, det var jätte kul att läsa. Så gå ut och köp den! Skit i vädret spring och köp den haha, det är värt det! - Julie


The empires strikes Jack




TRÄKLACK

Surfade runt lite och hittade olika träklackar. Var skeptisk mot träklacken innan, men jag tror faktiskt att jag har börjat gilla den. I alla fall om skorna ser ut som nedan! Blir faktiskt skitsnyggt i sommar. Plus att de ser ut att vara lätta att gå i.
Topshop.com
Nelly.com



Jeffrey Campbell

Modekungen


asos.com


TIPS! Blir mycket snyggare med ett par strumpor till!
-Reema

AFTER A HURRICANE COMES A RAINBOW


Har inte varit så duktig på att blogga på senaste tiden. Så är det när man jobbar större delen av dagen. Inte nog med det så har jag åkt på en förkylning, precis nu när jag på riktigt riktigt bestämde mig för att träna. Bummer!

Var så trött att jag knappt kunde stå på benen idag sov bara 4 timmar typ. Gick ändå och spelade badminton vilket var sjukt kul! Var ju som sagt ett tag sedan sist, men det gick skitbra.

Nu blir det lite film innan läggdags.

Ha det fint!
-Reema

Why I love GG.



Jag älskar gossip girl. De bästa scenerna är när alla är samlade och så kommer hemlighet för hemlighet ut. Låtarna de sätter på i bakgrunden också haha, så jävla bra! Och att de bara kan sitta och fråga "Vad gör du i helgen? Följ med till Paris!"  Haha de har verkligen ingenting att oroa sig för. Eller när Chuck ska säga förlåt till Blair. Det gör han genom att skicka en klänning till henne, ett smycke eller blommor. Oftast klänningar haha!
 
Skulle kunna skriva så mycket. Så fattar inte ens varför folk undrar varför man gillar GG!  - Julie

POLAROID





She will be loved



Jag är så jävla trött hela tiden. Och den här ångesten om studenten håller på att döda mig, jag är verkligen inte redo för att ta studenten. Det är tre månader kvar. Det kommer gå så sjukt snabbt. Vad gör man sen? Jobba varje dag tills man dör. Fyfan det vill inte jag. Jag vill göra något stort, bli något stort.

Det är många tankar, jag orkar inte ens blogga haha tänker bara på skolan. Men ska försöka skriva mer! - Julie

SILVER

ÄLSKAR nagellacket och ringarna!

Jobb, jobb, jobb. What a life! Vaknade 12.20 idag och började jobbet kl 13 haha, stress! Börjar kl 7 imorgon och sitter fortfarande uppe. Hoppas jag kommer upp är helt död.

Anyways, det var min tråkiga uppdatering. Imorgon blir det roligare, jag ska spela badminton! Det var ett tag sen sist. Älskar badminton faktiskt, så sjukt kul sport! :D
-Reema

Bittersweet Simphony


DESPITE THE CHILLY WIND AND THE SNOW EVERYWHERE IT'S SPRING IN THE AIR

Haha ja, jag kom på det själv :P Denna härliga vårdag njöt jag och Emii tillsammans i stan. Var faktiskt kallt, men soligt så duger mycket väl! Vår och sommar grejjerna är på ingång och vi hittade några riktigt fina, men det blev inget köp den här gången.

-Reema

Allt för idag.

Ge mig en sån liten underbar sak som gör min dag. Är utan mina hundar just nu, vill bara mysa och en sån liten kanin skulle hjälpa så mycket! Mår förövrigt fortfarande skit så ska nog bara ligga i sängen hela dagen! - Julie

Cause I wanna feel the thunder I wanna scream

Har bara tvättat och tvättat hela dagen! Vet inte riktigt vad jag ska göra nu. Finns ju massor av "måsten", men det orkar jag inte med. Idag börjar jag förresten med min BOOTCAMP, haha jag ska vara evil coach åt mig, Emii och Nukkz! Nu jävlar! haha Så jag ska vara ett gott föredöme nu och pallra mig ner till gymmet.
-Reema

Nothing to smile about

Jag ar ett kanslomassigt vrak nar jag ar har. Min mamma har fallit for en turistfalla och betalat massa pengar till ett reseforetag for att vi ska fa guidade turer. Typiskt henne. Igar nar jag och hon akte till ett turiststalle (som egentligen sog for att det ar gjort pa senare ar och inte alls for flera 1000 ar sedan som de vill pasta) sa kampade bada foraren och guiden for att vi skulle kopa smycken och for att vi skulle lagga till mer pengar pa sjalva turistandet. Min mamma lade ut 2 lax for 3 dagars turistande och jag tycker det ar overdrivet mycket. Men det ar inte det som som uppror mig, utan att alla de har manniskorna har motiv. Jag har aldrig nagonsin traffat manniskor som sa garna vill att vi ska slosa mer pengar. For antagligen sa far de provision om vi handlar mer och da slar det mig att det handlar om hur de ska fa mat pa bordet och hur de ska fa nog med pengar for att deras barn ska fa ga kvar i skolan.

Det har oppnar ens ogon. Jag ar i Kinas fattigaste region nu som heter Guangxi. Det ar sa obeskrivligt vackert har men manniskor gar forbi alla vackra platser utan att ens titta pa dem. De har andra tankar i huvudet.

Men sa ar det anda det som visar hur stora fattiga manniskor egentligen ar. Hur de lyckas ignorera fordomar och smarta och anda kunna skratta och behandla andra manniskor med stor respekt och karlek. Vi vasterlanningar ma tro att vi har det sa mycket battre an fattiga och att vi vet sa mycket mer. Men jag kan inte forklara hur langt fore i livet de har manniskorna ar. Nar vi manniskor star for olika provningar i livet sa kan jag konstatera att dessa manniskor star med stadiga ben, utan den minsta tvekan om att de kommer klara det.

Det tar mycket pa mitt psyke att vara har, men det ar anda sadant har som far en att vaxa. Och det verkar smitta av sig for min mamma har aldrig nagansin dricksat sahar mycket till chaufforer haha.

Men nu ar klockan snart 10 i 8 och jag har precis kakat frukost har pa rummet. Jag hoppas allt ar val med er dar borta och jag hoppas att det har far er att lagga undan era djupaste radslor for en dag iaf. Alska era narmaste och kampa till doden for era drommar.

Mycket karlek fran mittens rike!

/N




STYLE BY KLING



Tidningen kommer ut i butik på tisdag! Jag tror verkligen att den kommer vara grym. Allt med Elin Kling är grymt. Hon har ju hållt på med tidningen ett tag nu. Hon är så duktig tycker jag, en kollektion för H&M och en egen tidning. Plus världens snyggaste kläder. Tjejen har allt! Och så är hon sjukt snygg.

 Men det jag undrar är, jag beställde prenumeration på tidningen och de sa att jag skulle få den i mars. Kommer jag få den på tisdag då också? tråkigt ju..ville få den före alla andra haha.


Just the way you are.

Fan vad glad jag blev över att ha läst Ninnis inlägg! Jag vet att jag aldrig visar så mycket oro över mina nära men fyfan jag är ju orolig för alla just nu. Fan är det som händer med världen? Den går ju under när som helst känns det som. Men nu väntar jag besök från Matias. Så ska börja fixa mig snart, fin måste man väl vara när man får besök! Haha nej ba skämta, kan se ut som trash ibland men det är väl det som är det tryggaste med att vara tillsammans med någon så länge. Man kan vara sig själv.



- Julie


Living hard

Hej svejs! Jag har precis kommit fram till hotellet i Guilin och sitter nu pa datorn som fanns i rummet. Nu ar det bara sa att facebook ar blockerat sa jag kan inte logga in och kommunicera med manniskor pa vanliga satt, det far bli via bloggen eller mail. Mina tankar just nu gar till alla offer i Japan. Det ar sa javla ironiskt for precis innan jag akte sa laste jag nagot om att manen (manen i himlen) skulle vara valdigt nara jorden den 19e Mars och det ar manga som pastar att detta orsakar naturkatastrofer. Det sags att manen var extremt nara jorden bara nagra dagar innan tsunamin. Hur som helst sa ska manens gravitation pa nagot satt fa vattnet att hoja sig, och eftersom att det finns javligt mycket vatten pa var jord sa kan man ju tanka sig vad som hander.

Jag hoppas och ber pa att ingenting kommer att handa, jag var ju med om en jordbavning har i Kina 2006. Det var ingenting markvardigt men jag var sa javla oberedd pa det sa jag fan, haha, jag fick fan inte ens pa mig mina skor nar vi skulle springa ut pa gatan. Den stressen ar obeskrivlig.

Jag far inte fram nagra bilder eftersom att det inte finns wifi har, men jag har spenderat jattefina dagar i Peking, solen sken och jag sprang runt i jeans, t-shirt och kofta. Det ar synd bara att man inte kan se den bla himlen dar pga av alla fororeningar. Jag fixade en manikyr+nagellacksmalning for 20 kr. Hur bra? Oh vad jag ska skamma bort mina naglar. Nu ar vi som sagt i Guilin och den har staden ar av en annan varld. Det finns inga ord som beskriver hur javla vackra de har bergen ar.

Nu ska vi ner, tydligen hander det nagot klockan 2. Vi ar 7 timmar framfor er swedes. Sayonara!!!

/N

F*CKING PERFEKTION.





Får jag tillräckligt med långt hår till sommaren så kommer jag köra på den här flätan hela tiden! Snyggt som fan.


Trött tjej.



Trött tjeeej här! Mår så jävla dåligt, har ätit jätte mycket kladdkaka och druckit massa läsk. Försöker hålla mig uppe så har laddat ner en film som jag sedan ska somna till. Igår så var jag hos en tjejkompis där vi bakade pizza och åt massa chips. Hade det väldigt trevligt! Idag mår jag för dålig för att gå ut...så ska bara sova bort allt det dåliga. Ska iallafall fortsätta med ätandet ikväll, mer kladdkaka cola och chips! - Julie

Runaway Dreamz

Nu när solen äntligen har börjat skina och plusgraderna faktiskt håller, så får jag hoppet igen om att det faktiskt kan bli sommar. När det väl händer så skulle jag önska att spendera mina varma sköna dagar i dessa!
Hur snygga?!
-Reema

GG

Ok, har nu kollat klart alla episodes som finns ute av Gossip Girl. Känner mig helt tom nu när jag sett klart sista avsnittet innan pausen. No new episode! :( Men jag är i alla fall i kapp resten av världen nu.

Har ni tänkt på vad den egentligen handlar om? Alla blir kära i alla och alla tror att de är smartast, That's the main thing liksom. Allt blir knas för att de tror de är så smarta. De försöker med deras lömska planer och allt istället för att bara konfrontera en person. MEN det är ju det som gör att vi älskar GG right? :D (och deras kläder!)
-Reema

All the right moves



Jag hatar mitt schema det är tack vare den som jag är uppe just nu. Går bara i skolan 3 dagar i veckan så hinner aldrig få rätt sömn. Men ska lägga mig snart efter sista avsnittet av GG. Har druckit för mycket cola idag och ätit för mycket chips. Åh imorgon får vi juice i skolan, yey haha maten blir så mycket godare då!!
 XoXo - Julie. NINNI JAG KOMMER SAKNA DIG!


Alive and away

Det har bara gått några dagar sedan min födelsedag och allt men fan vad det känns som att det har gått evigheter. Det är så mycket som har hunnit göras och jag har varit på alla möjliga olika ställen. Nu sitter jag och finslipar det sista, det skickas in och sedan är det bara att välja ut vilka böcker jag tar med mig till mittens rike imorgon. Kina heter Zhong guo på kinesiska, vilket faktiskt betyder mittens rike/land.

Jag har problem med att packa för man åker ju inte dit för att vara fin eller festa. Ja. Det kommer jag i alla fall inte göra. Det blir bergsbestigning och promenader under vackra solnedgångar. Blir det fina middagar så är det bara att hitta lite kläder där. Jag ser alltid ut som en lodis när jag är i Kina. Det är ingen som bryr sig om hur du ser ut. Ingen press, ingen stress. Fan, det ska bli ganska roligt ändå.

Men tills dess så måste jag erkänna att jag inte är så himla taggad. Jag önskar jag var taggad. Jag önskar att jag ville åka bort och att jag ville spendera tid där. Men nu springer jag bara runt som en stressad höna och stressar för att jag egentligen borde plugga, vilket jag ändå har gjort.

Så nu sitter jag här med en nyfunnen kärlek i knät. Jag sitter och läser på en uppsats och funderar på hur jag ska kunna få den bättre.

Den som skulle få för sig att glass inte hjälper mot stress eller depression ljuger. Jag gillar inte ens glass men oj oj vad jag har gottat mig.

 

Min syster gav mig en liten hejdå-hälsning:

 

/N


Part of the list



Wildfox är aldrig fel. De har alltid så snygga bilder och kläder. Deras kläder är nog liiiite för dyra, en t-shirt ligger på typ 700 kr. Men den dagen jag blir känd så kommer jag äga hela Wildfox. Det kan jag lova er! Nastygal är också en sån hemsida som gör mitt liv lite sämre, de har sjukt snygga kläder men dyra.

En annan sak som gör mitt liv lite sämre är GG. Kollar om några avsnitt, det är säsong två där Blair hade de snyggaste kläderna och såg bäst ut. I säsong tre så gör de henne lite mer kärring aktig. Ska göra toast med Cola nu och fortsätta kolla, så gott!! Det är det bästa med en bra dator, man har den på sängen kollar på tv samtidigt och äter samtidigt.

- Julie


8 MARS

Igår var vi och såg Just go with it aka Min låtsas fru och där var det en karaktär som hette Dolph Lundgren. Har aldrig hört talas om den "riktiga" Dolph förut, men nu när jag randomly kom in på Posh24 så var den första artikeln om Dolph Lundgren!

Hur sjukt är inte det? Alltså det har hänt många många gånger innan! Att jag har typ tittat eller tänkt på nåt eller fått för mig att göra något och så har det kommit upp randomly som detta ovan. Ok, jag är typ sämst på att förklara men jag tror ni förstår? Hoppas i alla fall! För det är sjukt! haha
-Reema

FIX YOU.



Med den här vackra bilden på den här vackra kvinnan så säger jag godnatt. För er som vill så dröm om henne, själv kommer jag att drömma om hundar söta små valpar. Eller små grisar, vet inte riktigt. Men kan lova att bara för att jag skrev det här så kommer jag ha sjukaste drömmen...

Men godnatt och hoppas att Ninni och Reema mår bra. Om ni vill ses så är jag ledig imorgon, ni är välkommna till Farsta där jag har mina nya data som laddar ner filmer på 5 minuter och två små söta hundar.

HEARTBEATS




Vill ni ha min lugg? Ni kan få den. Jag vill inte ha kvar den. Den stressar mitt liv varje morgon. Jag förbannar den dagen då jag klippte lugg i Matias toalett. Fast jag ser bra ut i det. Det är ett rent helvete. Fan vad jag vill kamma mitt hår på andra bilden haha.

Annars så har jag börjat kolla på Jersey Shore. Jag tyckte verkligen att det inte var min grej förut för tjejerna klär sig som trash. Speciellt Jwoww men de är så klockrena, fattar inte hur de lyckas med allt så jag har bestämt mig för att följa det. Har inget annat att se ändå nu när GG har paus!

- Julie


The lazy song






Vi var på Metro i lördags, det var faktiskt ganska ok vad jag kommer ihåg iallafall. De hade blackjack bord, där hängde vi på slutet och vann pengar. Jag ger tur! När jag var liten så vann jag alltid på bingo när vi brukade spela här hemma så jag ställde mig bredvid en vän och gav honom tur. Som på filmer där tjejer får ta och blåsa på de sen slänga de haha jag körde lite sånt.  Det var iallafall en lyckad kväll.

- Julie


THINK PINK

-Reema

FRIENDSHIP

Så här är det, den 6:e mars för 20 år sedan föddes en människa som skulle komma att bli en av mina allra bästa vänner. Ok, det ät som begynnelsen på världshistorien hahaha men detta var alltså begynnelsen på en fin vänskap! Känner mig skit dålig som inte kunde göra något på hennes födelsedag. Men jag lovar Diana när du kommer tillbaka från Kina, då ska du få de firande du är värd :D

Idag var vi i alla fall ute och lunchade och såg på bio. Vi så just go with it aka min låtsas fru, jag hade inga som helst förväntningar, men den var skit rolig! Skrattade så jag fick ont i magen! Verkligen en film som jag rekommenderar!
Persisk mat!






Inte så delicious som de ser ut att vara!

Blev väldigt få bilder.

-Reema


OMBRE HAIR

På sommaren så ska mitt hår vara ljust! Men tänker fixa det hos frisören, det jag funderar på just nu är Ombre hair som de flesta har. Tycker det är så snyggt och man slipper tänka på utväxten! Fast jag vet inte om jag borde färga innan eller efter studenten. Jag drömmer ju fortfarande om den där perfekta klänningen, då ska man ju ha lite ljusbrunt men inte så ljust!

Här är bilder på Lily Aldridge från VS med ombre hår! Undrar varför det heter så..


 



- Julie


Baby trashes bar in Las Palmas



Under en sån här trist dag så är det såna här videos som får mig att skratta så jag nästan kissar på mig! Jag och min storebror såg den här igår natt för första gången, vi har typ exakt samma humor så vi höll på att dö! Så jävla rolig. Det roligaste är att vi har samma garv så det blev typ eko när vi skrattade haha. Tycker videon är för klockren. Njuuut!

- Julie

ANTM



Nej nu måste jag gå och lägga mig börjar skolan imorgon, fy vad tråkigt!!!  Bilden är från nya säsongen av Top model som är asgrym. För första gången så är det tjejer som verkligen ser ut som modeller, inte udda modeller utan verkligen snygga!

Idag när fixade jag hela mitt rum så hittade jag en bok som heter Gatans barn typ, jag kommer ihåg att jag fick den av min mamma när jag var yngre men då gillade jag inte att läsa så jag la undan den. Men nu när läsa är typ det enda som jag gillar så har jag börjat läsa i den och jag är fast. Den handlar om en liten pojke från Colombia om hans uppväxt med en prostituerad mamma. Men det jag gillar med boken är att det är som att han pratar med mig. Den verkar grym!

Sov gott. Julie

I'll take one shot for my pain, One drag for my sorrow.

Get messed up today, I'll be ok tomorrow.









Det här var en del av mitt lov. Fler kommer sen. Har haft det bäst! Btw en av oss fyller år idag, nämligen Diana!!!! Hoppas hon njuter förfullt i Kina. - Julie


When there's no one else look inside yoursef

'

Vill ha hennes solglasögon badly! Hur snygga är inte dem?!

Förövrigt spenderas kvällen framför Gossip Girl!

you know you love me,
xoxo
-Reema

Talkin' about revolution

Ingen kan ha missat att det pågår revolutioner stup i kvarten nu. Mestadels i Nordafrika, men så har det smittat sig till mitt kära Kina. Regeringen är överallt så jag tror det blir sjukt svårt att få igenom det Tunisien och Egypten fick igenom, men om det nu bli så, så säger jag: ta mig på allvar när jag säger att jag är ALL FOR a revolution. Trots att hela min släkt och jag är riktiga maoister så är det som regeringen i Kina håller på med helt jävla fel. Kina är ett underbart land med en underbar kultur som sträcker sig långt tillbaka i tiden. Men den här regeringen bör slopas. Det finns otroligt kompetenta människor där som kan försöka sig på tryckfrihet och yttrande frihet. Människorna i Kina följer med strömmen, i alla fall majoriteten. Att folk är hjärntvättade där är ingen bagatell. När jag undervisade i skolan där borta så märkte jag tydligt att folk bara visste om det de fick veta om. Men mitt kära folk, vänta med revolutionen. 1,5 månad. Det är allt jag begär. Jag PALLAR INTE att det ska knasa under min resa. Jag har mitt svensson liv och mina jävla exams att ta itu med, och att jag var med om en ny revolution i Kina må vara en bra anledning till att inte ha pluggat, och jag skulle givetvis vara sjukt stolt över mig själv resten av mitt liv. Men nej. Det är inte som att jag får ett intyg på att jag faktiskt var där och deltog i demonstrationer så snälla, vänta med revolutionen!!

 

Jag köpte ett så tuuungt halsband idag, eller en halsring kanske det heter. En liten födelsedagspresent till mig själv helt enkelt. Det blir en delay på min födelsedag, jag tar och firar mig själv någon annan gång. Det finns viktigare saker att ta itu med just nu (vuxenpoäng!)

 

/N




ALESSANDRA AMBROSSIO & ASHTON KUTCHER





Tänkte visa er dessa bilder som jag såg nyss på improveme.se Tycker de är assnygga! Jag ska gå och lägga mig ska upp tidigt imorgon, blir en lång dag. Sov gott! - Julie


Sliten tjej



Sliten tjej. Min hals är ganska trasig just nu, pratar som en man. Men imorse var det värre och det gjorde så himla ont kunde inte sova. Så sov bara två timmar sen åkte jag hem och sov bort hela dagen. Ska bara vara hemma idag och fixa mitt rum och kolla på filmer. Imorgon är det födelsedagsmiddag som gäller och sedan mer firande så det blir perfekt avslut på lovet!

Tog massa bilder igår med mobilen men mitt internet är cp så kan inte ladda upp de. Får försöka fixa det senare. Känns som att det behövs mer bilder här! - Julie


MY CHERIE AMOUR

Jag sitter och käkar frulle nu, avocado och keso, och så lyssnar jag på musik. Jag har fastnat för en viss Bluey Robinson som är oh so handsome och oh so talanted. Jag låg kvar i sängen och kollade på Jersey Shore, för till min förskräckelse så går inte VD eller GA. (Och nu känner jag hur mina läppar börja svälla, jag är nämligen allergisk mot avocado och typ all annan frukt men ska ändå envisas om att käka frukt, värre är det när jag bestämmer mig för att käka skaldjur) De bestämde sig för att ta en paus just när jag ska ta en paus i Kina. Hur perfekt?

Men Jersey Shore alltså.. Vilken jävla serie. De är så jävla sköna och jag är så jävla betuttad i Pauly D. Han är så söt!

Hur charmig?

 

/N


Nya kärringfasoner

Haha. Julie tar tag i hennes liv, all happiness to you. Jag vill dela med mig av lite kärlek bara.

Jag vet att det känns som en lång video, men den var ganska värd och se. Jag brukar inte gilla sånt här, och känsliga klipp brukar inte ha sån stor inverkan på mig. Men..

 

Här har ni resultatet efter videojäveln. Jag grät floder, vattenfall, tsunamis. Have fun!

 

/N


See yaa!!!



Ses! Nu rör jag mig mot stan där kärringar är ej välkomna! haha. Förhoppningsvis så åker vi vidare mot sollentuna efteråt, ingen chans att jag åker till tumba. Ha en skön torsdagskväll! Ni läsare och mina kära kollegor Ninni och Reema. Pusssssssssssssss...........


NY DATA = NYTT LIV.



Min storebror köpte en ny data igår. Så jävla skönt! Vår förra var ju helt seriöst från stenåldern. Nu kan jag lägga in musik i min Iphone utan att det ska behöva fucka upp hela datorn, och kunna ladda upp bilder på typ 1 sek istället för 10 minuter. Ja det är stor skillnad och jag är glad för det. Min dåliga dag håller på att bli bra tillslut. Tappade bort mitt jävla busskort när jag var påväg hem, så klantigt..Sen var jag utelåst i en timme för att mamma fick för sig att låsa med polisnyckeln....

Nu ska jag fixa klart mitt rum XoXo - Julie


SCHIZO

Jag klippte en kort page i somras. Det var jättespontant egentligen. Jag hade varit på en bästis utspring och medan hon flippa på hennes flak så var vi tvungna att ta död på lite tid innan vi drog till hennes mottagning. Jag och min andra bästis, Reema ni vet haha, gick runt i Skärholmen och då fick jag för mig att klippa mig. Resultatet var helt okej men grejen med kort hår är att det behöver så mycket uppmärksamhet. Sticker det upp något på baksidan av huvudet så måste man platta sönder hela håret, just för att man inte kan sätta upp det i en slarvig toffs. Jag trivdes i det håret men lovade mig själv att aldrig någonsin klippa mitt hår så kort igen.

Jag fick kommentarer om att jag såg äldre ut, men av någon anledning så kände jag mig bara som en kille. Speciellt när man var och badade, blötte jag ner håret så .. Nä. Jag trivs i mitt hår nu, men är så uttråkad på mitt jävla hår. Jag vill klippa sönder det igen. Fast egentligen vill jag bara låta det växa ut..

 

Jag vet inte haha. Långt eller kort? Kort eller långt? Eller ska jag bara behålla längden som jag har nu?

 

Man är ju bara tjej. Schizofren var ju bara förnamnet.

 

/N


2 MARS 2011

Sitter hos kusinen och kollar på russell peters klipp. Har ont i magen av att ha garvat så mycket nu haha. Nu sitter vi och tråkar, jag försöker förklara för honom om bloggar och han fattar ingenting. Han ba, jag fattar inte att folk går in på det här haha.

Annars har jag varit och köpt tapeter! (Emii blir glad!) haha så vi kommer inom kort framtid få tillbaka vårt vardagsrum och då blir det en kick ass filmkväll :)
(sliiiiten på bilderna!!! Har jobbat sönder och det ska jag fortsätta med hela veckan! :( )

-Reema

You better chek yourself before you wreck yourself.



Jag har bestämt mig för att ta tag i mitt liv och sluta vara en sån jävla kärring. Tycker Ninni ska göra samma sak innan hon åker iväg till Kina! Jag ska försöka vinna tillbaka mig själv, tänka på mig först o främst. När jag ska ta ett beslut så ska jag tänka på mig först och ingen annan. Om inte det beslutet sårar någon såklart.

Fast idag har jag varit lite kärring av mig, min bror och jag har städat hela huset. Eller han har gjort mer, men jag fick fixa alla mina kläder i min garderob som äntligen är klar! Sen har jag kollat på Gossip Girl. SOM BORDE TA SIG NÅGONSTANS! Den har paus fram till 18 april. Kul verkligen jätte kul!

- Julie


MODEL MOMENTS





Såg precis senaste avsnittet av stylisterna, och tror Meral Tasbas att hon är en modell eller? Tjejen måste tagga ner. Inget snyggt med såna tjejer. Fan Kissie är åtminstone fake och vilse.


The pain will be your saviour, it tells you when to stop.

Jag kom till jobbet imorse och bläddrade igenom Aftonbladet. Läste givetvis om Palme och självklart så har hela dagen resulterat i en hel orgie med Palmedokumentärer och artiklar. Jag är så himla fascinerad av den människan. Jag har ju alltid vetat att han har betytt mycket för vårt land men jag har aldrig vetat varför, förrän idag. Han var en sinnessjukt stor människa som brydde sig om folket innanför och utanför landets barriärer. Att sedan få läsa om polisens oförlåtliga misstag under utredningen av mordet får mig bara att fälla en tår. Det är dags att lägga ner det nu, han var en människa, precis som vilken annan människa. Alla fall läggs ner efter ett tag. Man måste släppa taget.

Apropå att släppa taget.. http://stureplan.se/bloggar/michaela/2011/02/28/nar-man-gor-mod-av-sorgen-och-borjar-agera#comments. Den här texten är helt otrolig, och jag tror många av oss kan känna igen oss.

/N

RSS 2.0