GRADUATION



Herregud imorgon tar jag studenten. Fyfan alltså..Har en klump i magen är så ledsen! Skolan är så lätt och min klass är så bra. Kommer sakna vårt lilla gäng så himla mycket! Ne kan inte ens fortsätta skriva. Idag köpte jag skorna iallafall så fina. Känner mig som Carrie från sex and the city haha. - J


A falling star fell from your heart and landed in my eyes, it has left me blind


A jo god natt då. Rekommenderas i öronen, i högsta volym.

Let it shine instead

När jag kom hem så berättade min granne att en ung kille blivit skjuten i Fittja, och därefter så läste jag även om det på nätet. Jag börjar själv undra vad fan det är för ligister vi bor bland. Hur fan kan vi kalla vårt land för ett utvecklat land när man kan fråga en vän som kan fråga en vän som kan fråga en annan vän om ett jävla vapen?

16åringen blev skjuten i låret och axeln, han har men för livet. Min syster är 16 år, och hon ska fan sommarjobba i Fittja. I samma ungdomshus där någon en gång sprang in och sköt omkring med en pistol. Jag skäms för att säga att jag inte vågar låta henne jobba där. Jag skäms för att jag så gärna vill bevisa för människor att orten jag växte upp i är ganska så jävla underbar. De här människorna sätter käpp i deras eget hjul.

De här vilsna ungarna alltså.. Bränner bilar, skjuter folk i benet och säljer importsprit och droger. Det kommer aldrig något gott ur sånt där, jag vill rista in det i deras hjärnor. Men just nu är jag alldeles för trött och extremt besviken på de olyckliga grabbarna som springer omkring och finner tröst i det förbjudna och väldigt onödiga.


-


Wake up call.



Jag börjar bli sjuk! Har jätte ont i halsen och det känns som att mina halsmandlar är svullnad..usch tar ju studenten om tre dagar. Ska dricka massor med te och vila hela tiden. Så har jag gjort lita ändringar idag också..känns som att efter allt som har hänt. Eller det som hände Joseph som känns väldigt stort så måste man uppskatta det man har och inte lölja sig med småtajfs.

- J


Knäjävel!!!

Det är mycket möjligt att jag är den otåligaste människan jag känner. Jag har levt med kryckor i en dag och jag klarar inte av det. Jag är allergisk. Så jag försöker ta mig fram utan dem hehe. Och det går bra! Mitt knä har lugnat ner sig men min fot ser ut som en fotboll den med, barfur den? Det sticks i den hela tiden!!!!

Jag har hunnit med 6 episoder av Nikita. Ska vi slå vad om att jag är klar med alla som är ute till imorgon?

DRAMAQUEEN

Var i Kista igår och såg på baksmällan två! Så jävla rolig, älskar Alan haha ett måste att se den filmen. Efter det så tänkte jag att jag inte borde åka hem ensam för det var så långt så jag bestämde mig för att sova i sollentuna för det tar typ 10 minuter dit från kista. Eller det BÖR ta tio minuter, men nej det tog oss mer än en timme att komma hem och det värsta av allt var att vi promenerade hela vägen och det var så jävla läskigt! Men nu är jag hemma i säkerhet. Snart måste jag iväg igen...buhu.


Rise up

Ibland glömmer folk att alla handlingar har konsekvenser, och att man borde se över sina handlingar för att det är de som speglar människan inom en. Och jag är så otroligt trött på att det glöms bort..

För övrigt så mår jag bra, ingenting får mig att sluta vara så jävla lycklig just nu. Jag ligger i sängen med en fotboll till knä och det smärtar som fan. Men jag lever i alla fall. Jag vill också säga att jag är jävligt imponerad över personalen på akuten i Karolinska Huddinge, det finns brister i alla system och även fast det gjorde så jävla ont när jag satt i vänterummet så är det så jävla givet att någon som har en värre skada ska gå före. Men så jävla mycket props till personalen. De var så otroligt trevliga och positiva, det behövs i en miljö där människoliv förloras.

Dock kan jag kiss the london trip bye bye. Lite surt är det ju men vad fan.. Jag lever!

New in


Två nya klänningar som fick följa med hem igår! Den blommiga är verkligen inte min grej, men jag tyckte den var så söt att jag inte kunde låta bli.  Den andra är en långklänning och rena kapet! 49kr gick den på!

Nu iväg till jobbet! Har inte varit där på jättelänge känns det som!
-Reema

Yesterday's already gone


Idag fyller min kära pappa år! Det firade vi med att äta en stor kina buffé, mmmm, buuuffé. Haha det verkar som om magen behöver påfyllning.

Förutom att fira my old man, har jag bara chillat. Imorgon ska jag dock till jobbet, känns som en evighet sen! Pallar verkligen inte, men what to do.

Nu skulle jag egentligen varit ute och springa, men soffan känns mer lockande just nu. Skärpning på mig!
-Reema

STYLE BY KLING




Stylebykling

Jag har inte riktigt förstått än vad det är Elin Kling gör i New York. Men något rätt gör hon iallafall för hennes kläder är lika snygga som vanligt. Älskar hennes outfit på första bilden, så jävla clean! - J


My heart is refusing me



Gick upp klockan 10 idag på min lediga dag! Det händer aldrig haha, men åkte in till stan tidigt med storebror. Hittade jätte mycket fint men inte skor till studenten..Får åka in igen och leta. Men nu sitter jag här med nyfärgat hår, körde på mörkbrunt så får se hur resultatet blir. Ska iallafall råplugga nu och kolla klart på sons of anarchy.

XoXo - J


Let's get drunk!


BILLBOARD

MUSIC AWARDS 2011

I söndags var det dags för den årliga Billboard music awards. Missade själva galan, men här är några av kändisarna som var där på röda mattan. Tänk känslan av att stå där, uppklädd från topp till tå, en massa blixtar och alla människor som har kommit dit - bara för dig! Wow alltså vilken känsla det måste vara!
Selena Gomez
Har blivit all grown up nu, satte nästan chipsen i halsen när jag såg bilden. Hon är verkligen inte söta, lilla Selena anymore. Men jag diggar henne som fan!

Kelly Rowland
Såg stunning ut i sitt rosa fodral! Riktigt somrigt och fräscht.
Taylor Swift
Hon ska alltid ha den här "filmstjärnelooken", men hon passar sjukt bra i det.
Rihanna
W-O-W! Klart min favorit på röda mattan! Ri-Ri såg så sofistikerad ut, så vacker. Älskar vitt och det helvita till hennes hår = perfekt!
Joe Jonas
Först av allt undrar jag vad som hände med resten av Jo bro's? Lite ledsen där ju. Men som en av de på min crush lista så måste jag säga att han såg bra ut :D Svart funkar alltid och så gör fresh sneaks.
Justin Drew Bieber
Rough night Bieber? Han såg lite nyvaken ut på alla hans bilder. Men jag diggar hans outfit. Guld till en guldvinnare!
Nicki Minaj
Jag diggar verkligen Nicki och det här är en typisk Nicki outfit, men kommenterar helst inte på den. Håret såg i alla fall bra ut :)

50 Cent och Flyod Mayweather Jr
Ni kommer till en av världens största gala klädda sådär?! Oacceptabelt! 50 ser ut som om han precis varit på stan och gjort några ärenden.

Beyoncé
Det var väldigt mycket svart på galan och det kan inte bli fel, men det kan bli tråkigt. Beyoncé såg vacker ut som alltid, men man ser på bilden, det var fint och så går man vidare.

Ke$ha
Jag belv bara lättad av att se detta, tur att hon inte hade något värre i alla fall. Klänningen var helt ok, den hade fin färg.

Kylie Minouge
Svart igen. Väldigt sött men alldeles för säkert.

Pitbull
Säkert kort här igen. Kostym och fluga, det är sällan det går fel. Tummen upp.

HAHA vet faktiskt inte hur det blev en såndär kommentera vad de har på sig grej, vad jag egentligen ville få fram var bara att Selena Gomez hade växt upp och blivit "mer vuxen" och det slutade med det här.
-Reema

SAMCRO



Jag har kollat på Sons of anarchy hela dagen. Hann med filmen limitless också, men den var helt okej! Jag borde öppna en blogg om serier och filmer istället haha! Skulle egentligen plugga men ah kommer göra det i sista minuten imorgon. Allt ska in på torsdag, betygen sätts på fredag.

Min brors tjejkompis har tappat bort sin hund här i farsta området. En vit fluffig söt sak på 13 år. När jag fick veta det i söndags vart jag jätte ledsen och sedan dess så har jag bara tänkt på vad jag skulle göra om jag såg någon med den hunden. Fyfan vad jag skulle skrika på den personen, slå den, skrika ännu mer och slå ännu mer. Att folk som gör sånt inte tänker sig för. Det är som att kidnappa ett barn!! Iallafall för de som bara har hunden och inget annat. Jag hoppas verkligen de hittar hunden och att den mår bra! - J


SAVE THE FUTURE



Chanel Iman sjukt snygg tjej och sjukt snyggt namn! Och sjukt snygg t-shirt! Haha.

- J


JUSTIN BIEBER SELENA GOMEZ

Bilder på Justin bieber och Selena Gomez från Billboard. De är så sööööta!! Puppy love.




Och så pussade han henne när han fick sitt pris! - J


Poker face

Nu sticker jag och mitt angry face mot Vällingby. Jag ska träffa Vin Diesel...


Jag kan inte skilja på



Ledig idag och imorgon. På torsdag så är det min sista riktiga skoldag med lektioner. Det känns förjävligt! Och det som suger ännu mer är att jag äntligen har hittat en utbildning som jag vill gå men den finns bara i uppsala och den är sex år. Alltså måste jag flytta dit och bo där i sex år! Man åker ju till sthlm då och då men det kommer vara mycket plugg så kommer inte få mycket tid för att åka fram och tillbaka. Så jag är inte redo för det, jag får vänta lite till. - J


Vin I Die-sel


Middag plus bio med de fina. Melibell kom hem med massa fina grejer, jag fick mina proteinrika beef jerkys och 2 nya body splashes från VS. Vi var och såg Fast 5, och god damn it.. Vin Diesel alltså. Jag får panik.

THE SUN IS SHINING







- J


ROMEO & JULIETH



Jag blir lika glad varje gång när jag kommer hem och möts av den här underbara saken. Han är bäst, all min kärlek till min Romeo!
Direkt när jag kom hem så ringde jag csn för att jag hade fått hem brev om fel utbetalning och då sa hon att de hade gjort fel men jag ville veta allt ändå så svara bitch kärringen "Vad snackar du om!?" Med världens otrevligaste röst. Ahhh att det ska vara så svårt att vara trevlig mot en förvirrad människa som bara vill vara säker på att inget går fel. Idioter!

Nu ska jag nog ta ut hundarna....- J


Could he raise a queen? Cause I got royal blood.

Typ ledig hela jävla veckan! Så SKÖNT, för min vän Meli är tillbaka från San Diego och vi ska ha sååå jävla kul i sommar! Idag har jag jobbat hela dagen och träffat på konstiga människor (en man kom fram till kassan och sa "två hårdkokta ägg på en knäckemacka med kaviar på, tack."). Imorgon ska jag på bio med mina fina, om ni andra vill ses så kan vi göra det. R, vi kan ju ses imorgon på förmiddagen eller något?

Puss

Sick of this dress and these Jimmy Choo's



Idag vaknade jag vid 10 och mådde som jag förtjänade, men det blev en lyckad kväll! Och igår gick jag barbent för första gången iår! Och det var för att jag skulle på fest haha. Men imorgon så ska jag göra det igen för har studentfotografering, vet inte än vad jag ska ha på mig för man måste tydligen ha på sig vitt så får rota lite i min garderob! Ska sova snart för är såååå trött.

- J


En av universums bästa

Njut, god natt.


Scroll down if you don't agree upon hiphop

Jag älskar hiphop. Jag vet att Reema också gör det men vi älskar helt olika sorter av hiphop haha. Beats och rhymes är det för mig. J.Cole kommer vända hela hiphopindustrin en vacker dag, för tung snubbe. Men jag vill hylla en artist som jag gillat ett bra tag, Black Milk.

 

 

Och min personliga favorit:

 


PMS woman

PMS kan vara jordens fetaste paradox. Det är ett jävla helvete när man har PMS och makes all sense in the world. När man inte har det så skrattar man bara åt det, det är typ det löjligaste som finns. Jag är så himla lycklig just nu att jag knappt märker av min PMS. Jag, som vanligtvis irriterar mig på allt ifrån människor som sätter sig för nära mig på tunnelbanan (correction: jag vill döda dem) till när ens mamma gjort en annan sås än den man önskade (då börjar jag gråta), är otroligt lugn just nu. Jag tycker inte illa om människor och jag är typ glad hela tiden. Men att jag har PMS märker jag ändå, haha, för idag så skrek jag på en kund. Ajjaa bajja! Men han baxade en påse, det gör mig arg för att jag hade gett honom en påse om han hade frågat. Nu är jag hemma, har laddat med mina vänner Ben och Jerry, Cherry Garcia (min favo!) och Chunkey Monkey. In case of emergency haha. PEACE!


BLÖBLABLÄ


Sitter och har väldigt tråkigt hos Matias. Han har varit borta jätte länge nu..Sitter och önskar att jag hade min garderob här vid mig så jag kunde klä mig sådär somrigt som på bilden. Ikväll ska vi på födelsedags fest så jag kommer få rota i hans garderob. Hade jag haft min garderob här hade jag lyckats klä mig som den första tjejen. Fan nu ångrar jag mig som in i helvete att jag inte åkte hem tidigt och hämtade kläder. Så jag sitter här med ånger och lyssnar på Justin Bieber - One less lonely girl. Kan jag bli mer deprimerande?
- Ledsen Julie

puäh

Off to work i den nya jackan från HM Divided som alla fjorrar kommer ha på sig i år. But I just don't give a fuck. (Vad fan är det för fläck mellan mina ögonbryn? Den finns inte irl...)


Det är kö från gatan upp till hallen

Det är så jävla lustigt hur människor (inte du F) klagar på hur priset på busskorten och priserna inom vården ska öka, när det var samma människor som så gärna ville spara en tusenlapp på att sänka skatterna. Det är inte rocket science, sänker vi skatterna så kommer kostnaderna för välfärden höjas, DUH?! YOU voted for this.


ON STRANGER TIDES

Trött tjej här! Ska i alla fall på bio med kusinerna nu :) Ni kan ju nästan gissa vilken film det är vi ska se. Hoppas ni har en trevlig fredagskväll!
-Reema

All i have to do is dream.


Hur söta är inte de här? Vill ha dem!!! De skulle få mig frisk direkt. Ingen bra förmiddag rättare sagt. Men satte på deppig musik och somnade till det haha. Nu mår jag lite bättre, så ska äta frukost. Sen kolla på mer söta små djur, de får en att må bra.  - J

KSS KSS KATT

Snacka om att de här senaste veckorna har ärrat mig. Jag har väl snittat 5 timmars sömn varje dygn i ett par veckor nu. Helt okej om man får sova 5 timmar i sträck, men det blev oftast 2 timmar på dagen och sen 3 timmar på natten (morgonen). Har det varit värt det? Ja. Var det smart? Det är det aldrig. Jag har aldrig varit den som lagt upp sitt arbete enligt schema och gjort lite varje dag. Jag kan inte komma på någon gång som jag faktiskt varit klar med någon uppgift tidigare än dagen innan deadline. Men det blir nog nästan ett måste när man läser vidare.

Jag kom hem vid 6 igår och då ville jag inte ens käka middag. Bums i säng och AV NÅGON ANLEDNING så vaknade jag vid 11 och sen dess har jag inte kunnat somna om. Jag pratade lite med Gollan men det slutade vid midnatt, därefter tittade jag på klockan 8 hos stjärnorna och 4 bröllop. Vid 3 försökte jag somna om, jag låg och vred på mig ett bra tag.. Upptäckte att jag var för jävla hungrig så jag gick upp, gjorde i ordning en tsatsiki med stora gurkbitar, massa vitlök, lite mynta, citron och salt. Därefter så stekte jag en lövbiff. Fan vad det satt fint.

Nu ska jag försöka sova en liten blund så att jag inte kollapsar under dagen. Jag ska till skolan och lämna böckerna, därefter tror jag att jag ska sitta och spendera kvalitetstid med Gollan, innan jag jobbar framtill 22.

Hey life, good to see you again bud.

Min fina G som har kääättiga ögon. Vi sitter på vårt favoritställe i Birkastan.


RUN RATATA RUN



Nu springer jag till skolan har saker att lämna in! Hoppas jag träffar på en sån här sötnos på vägen dit. - J


OKUNNIGA JÄVLAR.


Åh vad jag skulle vilja se ut sådär när jag går ner till Ica. Istället så går jag ner med mjukisbyxor och tjocktröja haha. Ne man mår bra när man är fin, så jag ska börja fixa mig bara för att de här närmaste dagarna som kommer.

Och så är jag arg på alla dessa gg-haters. Typ såhär stod det på en tjejs blogg.
 "Såg precis säsongsfinalen av gossip girl. Blev inte ens rörd av Chucks ord. Ne gossip girl era glorydays are over!.........Annars så har jag börjat se om smallville. Så jävla bra!"

Jag antar att det säger allt. - En arg Julieth som har migrän.
Notera att jag skrev Julieth för det gör jag bara när jag är riktigt arg! Annars är det söta Julie.


RIVER RISE

Jag pratade med en vän förut, och yttrade min avundsjuka på en gemensam vän som åkt till San Diego, California, för att leva collegelivet. Han sa bara "ah, haha, du är så avundsjuk". Och fan alltså, jag var avundsjuk. Men inte av den anledningen han eller andra tror, utan för att hon faktiskt uppnådde sina drömmar. Jag ville också vara där mina drömmar är. Det var för snart ett år sedan.

Idag sitter jag med en hyfsad huvudvärk, svidande ögon och jag känner en orealistisk smärta för människor som har tappat bort sig själva i världen. De som liksom åkt ur rälsen, men som ändå hela tiden intalar sig själva att allt är bra, och att så länge de har kul så är allt som det ska vara. De som helt enkelt har förlorat uppfattningen om att det faktiskt finns en skillnad mellan lycka och nöje. Inre glädje och temporär glädje. Skillnaden är att lycka kan generera nöje, men att nöje sällan genererar lycka. Och det jag känner är liksom inte sorg, för en sida av mig bryr sig faktiskt inte ett piss, men jag vet så in i helvete hur jävla ont det gör att vara i den sitsen. Vi har nog alla suttit där, därmed är det inget märkvärdigt - det är bara mänskligt.

Den här orealistiska smärtan grundar på att jag faktiskt inte kan tro att jag hittat min väg igen. Vägen till mina drömmar, min frid och (mobba mig hur jävla mycket ni vill!) andligheten som jag inte känt inom mig på så många år. Jag sitter alltså här, med huvudvärk och svidande ögon för att jag krigade för det jag trodde på, men som jag så länge inte hade ork att sträva efter. Att påstå att jag lyckats helt själv vore en jävla lögn. Man klarar sig inte ur skithålan själv, det gör man inte. Jag har min familj att tacka för det här.

Livet har givetvis sina vändningar. Om en månad kanske allt raserar och får byggas om på nytt, men det tänker jag ta. En dag tänker jag snudda på mina drömmar.


Säger ju att studenten är bajs..



Fick nyss veta att jag är ledig imorgon alltså har jag haft helg från och med igår. Vet att många tänker Åh vad skönt! Men nej det är verkligen inte skönt, speciellt när man inte har något att göra. Det här med jobb är så jävla svårt! Och man känner sig så värdelös när man bara sitter hemma vid datorn. Men vid datorn så sitter man och letar efter jobb men det går väl sådär. Det är en av de stora anledningarna till varför jag inte är redo att lämna skolan bakom mig. Jag vill inte vara vuxen!! Haha.

"After graduation, everyone will probably go play basketball. Or sing or start record labels, -and I'll have to start all over. Alone. I'm sure I'll be fine. But like I said, I don't like to think about it. "

- J


To tell the truth I'd have to whipe off my smile...

-Reema.C.Johnson

Halva dagen har snart gått och jag har lyckats kryssa i ett par saker på min "att göra" lista. Det som egentligen skulle ta max en halv timme har tagit nästan 3 timmar för mig. Vaknade verkligen inte på rätt sida idag. Huvudet är för tungt och hjärnan allt för seg för att göra något vettigt. Vi får se hur detta går.

You may say i'm a dreamer. But i'm not the only one.



Pigg tjej här. Somnade 8 på kvällen igår och vaknade idag vid halv 11. Gick ut med hundarna direkt när jag vaknade och nu står jag och gör mig själv frukost som jag förtjänar haha. Ska försöka fixa mina sista läxor idag, får se hur det går! Och jag är fortfarande ledsen över gårdagens avsnitt..-J


The wrong goodbye

There's a difference between a great love and the right love. I left the Empire State Building last year after two minutes when you didn't show. Louis waited all night. This is your chance at happiness. You think you shouldn't want it 'cause you've never had it and it scares you. But you deserve your fairytale.



Riktigt jävla wrong goodbye! Men något bra fick vi ur serien iallafall. Ska sova bort hela sommaren nu tills nästa avsnitt kommer ut. XoXo - J

NEVER SAY NEVER

Började dagen med en joggingrunda. Känns skönt att ha det klart, nu sitter jag och lyssnar på GUESS WHO??? haha of course no other than Mr. Wizzleman.

Måste säga att jag är sjukt peppad på att träna nu. Har skrivit ihop ett litet träningsschema så att jag har något att följa och kryssa i. Har börjat få tillbaka min motivation till att göra saker och jag hoppas verkligen det håller i sig.

p.s. Åh jag är så dum! Råkade bränna mig på spisplattan så sitter med tandkräm på handflatan nu! haha hoppas bara att det inte blir något märke nu eller nåt.

-Reema

Gnomeo and Juliet



Suttit hemma och segat hela dagen. Är trött hela tiden, fattar inte vad det är med mig! Och är så himla stressad inför studenten. Och så stör jag mig på allt runt om kring mig haha. Ingen bra dag rättare sagt. Men just nu sitter jag och kollar på den nya filmen Gnomeo och Juliet. Den är helt okej, lite gullig!

Nu ska jag återgå till att sura för det är jag bäst på just nu haha. - J


COLORED JEANS

Ett par färgglada jeans piffar upp allt och den här tjejen rockar dem fett!
-Reema

Snart når vi nästa milstolpe



What about my dreams?





TAYLOR GANG OR DIE II

Fortfarande inte fallit?
-Reema

SUMMER 2011



Hahaha så jävla klockren! Folk är sjuka hahahaha





Annars så är det här jag på sommaren hoppas jag på. - J


One year older, one year wiser?

Jag, Emiie och G var ute och njöt av det sköna vädret i veckan.
-Reema

I'm holding on for dear life



Suttit i telefon i nästan två timmar nu, med comhem och bredbandsbolaget. Jag hatar otrevliga idioter som jobbar med sånt. Usch man blir bara otrevlig tillbaka och då blir samtalet helt stel. Men under tiden så satt jag och tänkte på hur mycket jag vill ha en rosa kavaj i sommar. Så snyggt! Det har ju kommit ut i Zara, åh när man går in i den affären så möts man av nästan bara färgglada kläder! - J


TAYLOR GANG OR DIE

Min senaste crush och current obsession. Hur kan man inte älska honom?! Världens sötaste leende och skratt. Förutom det är han så klockren! Se för er själva, men på egen risk! Cause I'm sure your gonna fall! hahaha
-Reema

GIVE ME EVERYTHING





JakandJil

- J


HTML + JULIE



Jag måste erkänna att jag är grym när det gäller html koder, till bloggen iallafall. Känner mig lite småstolt haha! Under playahead tiderna så brukade jag vara en av de som hade de nyaste sakerna på profilen för jag älskade att sitta och pilla med koderna haha.

Nu ska jag kolla på film! - J


BLACK & WHITE

Älskar att kolla på bilderna på min skiva för precis alla är helt blöta i ansiktet efter att ha dansat hela kvällen! Här får ni lite svartvita bilder..var tvungen att rädda bilderna på något sätt.






- J


14 MAJ


Ge mig skorna på andra bilden. Så jävla snygga..De är lite kärringaktiga men så snygga med jeans som på bilden. - J

Hälsa till satan, vi hörs!

Haha jag älskar den här låten. Jag försöker bli en bättre människa eftersom att jag egentligen tycker att hat är onödigt och att det bara orsakar dålig energi, men vi är ju bara mänskliga. Jag försöker så gott jag kan men än så länge så njuter jag av att lyssna på denna hatorade! Timbuktu verkar vara på väg att släppa årets skiva, sida vid sida med miss Maggio.

 

Jag hoppas, jag drömmer, att marken du går på går sönder, vad som än händer.


Bitch, please..


FRIDAY 13th - MY BIRTHDAY

Först vill jag bara säga att jag älskar fredag den trettonde! Dagen alltså, när alla andra är rädd för att något dåligt ska hända hoppas jag på att något bra händer. Idag i varje fall så fyller jag år och jag skulle kunna skriva på i en evighet om hur tråkigt det är att växa upp, men det finns ändå något positivt med den här dagen. Det är min dag och ingen kan ta det ifrån mig liksom. Man har en annorlunda känsla hela dagen, får lite extra uppmärksamhet ;) haha.

Bästaste Ninni och Funda var i alla fall här på morgonen med min familj och väckte mig med tårta! Vilken överraskning det blev, märkte ingenting! Haha de satt och messa med mig oxå och jag märkte ingenting och hörde ingenting. Det var i alla fall så otroligt snällt av dem! Love you guys to death!

Tåååårta!
Morgontrollet nr 1 haha!
-Reema

Suck..

Reema (som fyller år, grattis på födelsedagen min fina) kommer döda mig men jag har ingen aning om hur man länkar men oh here it goes: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13011601.ab. Vad FAN är det här för jubelidiot? Alltså allvarligt? Pojkar diskrimineras när de lär sig skrivstil o får tälja smörnknivar, vad fan ska vi låta pojkarna göra då? Ska vi låta de leka med pistoler, lära de att grilla och låta de spela fotboll hela dagarn så det blir riktiga män av pojkarna eller? Och av egen erfarenhet så är det inte många av pojkarna som lär sig något alls av att "skriva snyggt", för hälften av killarna som jag känner skriver som 5åringar. Och vem fan är den här politikern och bedöma vilka som är bra förebilder eller inte? Det gör väl varje individ själv?

Att män diskrimineras, det måste vara det löjligaste jag har hört på länge. Detta visar än en gång vilket jävla löjligt parti SD egentligen är, utan att ens behöva nämna deras invandringspolitik. Egh.

/N

Chicy

Chicy.se levererar. Älskar shortsen och älskar US mönster! Den vita outfiten är så chillin' in LA haha.
-Reema

Hatorade

Jag tror jag måste sluta hata på mitt hår. För jag är riktigt nöjd med mitt hår idag! Kan det vara en sån där good hair day? Nu kan folk sluta mobba mig, för mitt hår är faktiskt helt okej! (ganska snyggt om jag får vara ärlig..)

 

 

Det blir Sade hela vägen till jobbet nu. Och imorgon fyller världens finaste Reema Johnson 20 jävla bast. En hel drös kärlek till dig min kära, du förtjänar inget mindre. Love you to death!

/N


SADE



En så himla grym föreställning. Den här kvinnan har varit med i branschen länge så hon vet vad hon gör, och hennes röst... hennes röst! Vilken jävla sångerska! Jezebel tog ändå priset, den låten gav mig goosebumps som jag aldrig någonsin känt förut. Herregud, är det okej och säga att det var värt att missa Julies skiva? Haha, skoja.

/N

Tavik Swimwear






BIEBER-FEVER

Japp jag har fått bieber-fever som de kallar det. Vet inte hur jag ska bota det...


11 Maj

Igår hade vi vår skiva och den vart så lyckad!! Hade riktigt kul, det som var mindre kul var att det fattades lite folk som inte kunde komma. Som mina bloggkompisar haha och min pojkvän! Men det gottgörs på studentdagen!





´




Jag blir bara ledsen av att se de här bilderna. Det är exakt tre veckor kvar till studenten, fyfan alltså..- J


5 Lessons

Lesson no: 1 paving your own road is intelligent only if nobody has gone exactly where you are going.
Lesson no: 2 being an adult can be fun when you are acting like a child.
Lesson no: 3 Bad things do happen to good people.
Lesson no: 4 your health is your life.
Lesson no: 5 Motivation comes in short bursts. Act while it’s hot.

Eh, och hur grym är inte min kompis som skrivit det här?

/N



Boy, you got my heartbeat runnin' away...

...Beating like a drum and it's coming your way. Can't you hear that boom badoom boom, boom badoom boom babe you got that super bass!

Finally, har videon till super bass kommit ut. Älskar låten galet, men videon blev jag lite besviken på. But it's still Nicki Minaj so it's still all good.
Nicki Minaj - Super Bass

-Reema

DÖÖÖÖÖÖ.

Skulle jag ha Kisha Curtis framför mig så skulle jag kunna döda henne. Göra henne riktigt illa fyfan alltså jag har inte ens ord för den där psykopaten. Det är helt sjukt hur jävla skadad en människa måste vara för att göra sånt! Jag kan inte ens sätta ord på hur arg jag är och på vad jag vill göra med den där tjejen. Hon borde bara dö, göra världen en tjänst och gå och dö! Såsom resten av de som håller på med djurmisshandel.


http://mobil.aftonbladet.se/nyheter/article12993519.ab

Som tur är så har hunden klarat sig och den håller på att bli bättre! Men hon borde fortfarande dö. - J


..


 Fast five. Så bra!!!

Vilket problem det har varit med blogg.se men nu funkar det iallafall! Imorgon är det vår skiva och jag känner mig lite stressad. Jag hoppas verkligen att det blir lyckat! Att allt går som det ska för engångsskull haha. Det jag undrar är hur fan kommer jag klara av att festa när jag börjar åtta på morgonen imorgon? Jag blir trött så lätt, jag klarar inte av att vara uppe i tolv timmar haha. Men med lite av det goda så går det väl! Idag ska jag iallafall lägga mig tidigt så jag är utvilad imorgon. - J


Dear nineteen year old me..






15:19

Den här veckan har jag hunnit med att varva de största skräpmatskedjorna och favoritgatuköket. Varit på skiva, halvt rensat garderoberna och gjort en mellanstor städning (lite mer än vanlig, men skulle inte kalla det stor haha). Gjort en hel del då, förutom att blogga haha.
-Reema

..

Lååång fredag! Åkte in till stan med min storebror, fyndade lite saker. Men det behövs mer! På tisdag är det ju vår efterlängtade skiva så fixade kläderna idag. Kommer vara jätte fin, så synd för de som missar det.....tror inte Saade kommer vara så fin. Eller vad reggea bruden heter. Hihi.

Nu har jag massa serier/filmer att kolla på. Så det ska jag göra av min fredagskväll. Imorgon så hoppas jag på bättre tider. XoXo - J


Jag dog litegrann men min själ börjar läka

Nu sticker jag iväg för att tjäna ihop lite para, iklädd i sann sommaranda - jeansjacka och rosa converse. Nu kan ni andas ut, lär nog inte uppdatera mer förrän nästa vecka. Plikten (plugget) kallar. Puss och ha en trevlig helg!

 

/N


Strax efter 12 hos N

Nu sitter jag och äter en underbar omelett (igen haha, det åt jag igår också men den är ju så god!) med Beyoncé i bakgrunden.



How to? Vispa två ägg, lite vatten (typ 3-4 matskedar beroende på hur stora äggen är) och salt. Vispa tills allt blir relativt gult och till och med lite skummigt. Och varför har jag inte grädde eller mjölk i istället? Jo, för att proteinerna i äggen blir meningslösa när de blandats med mjölk.. Förbered allt du vill ha på, jag körde på ost, salami, ketchup och lite oregano. Man kan byta ut det mot vad som helst egentligen. Men ost är ett måste! Smör i pannan på relativt hög värme, i med smeten och när det blivit lite halvfast så lägger man i toppingen, sänk då värmen och när ovansidan blivit fast och osten är smält, lyft då lite på undersidan för att se om det blivit lite gyllenbrunt! Servera och ät den VARM! Jag lovar att den blir din saviour när det inte finns något att äta hemma och man är skithungrig. (Jag är inte handikappad i köket, jag vet att det här blev en recipe for dummies men vissa tycker att det är skitsvårt med omeletter haha)

Videon är grym.. men den finns inte på youtube än.

 

/N


Se så natten den faller..

Men alltså är det här på riktigt? Underbara stämmor av tjejerna och makalös flow är det Timbuktu har! Jag älskar ALLT med det här framträdandet. Det här är inte ens okej..

Och varför är jag fortfarande vaken? Jag har pluggat, fast det slutade jag med för flera timmar sedan. Fastnade med G på skype, så nu ska jag lyssna på den här UNDERBARA låten ett par gånger till innan jag lägger en blund.


Landon Carter

"I would have married Jamie Sullivan no matter what happened in the future. I would have married Jamie Sullivan if the miracle I was praying for had suddenly come true. I knew it at the moment I asked her, and I still know it today.

Jamie was more than just the woman I loved. In that year Jamie helped me become the man I am today. With her steady hand she showed me how important it was to help others; with her patience and kindness she showed me what life is really all about. Her cheerfulness and optimism, even in times of sickness, was the most amazing thing I have ever witnessed.”


Cause I'm fly right here

Oh.. Bara två veckor kvar. Bara två veckor. Två veckor kvar till mitt nya liv! (Inte för att låten har något med mitt liv att göra men det är en bra bakgrundslåt hehe)

 

/N


Dior Vernis

Jag sov ut direkt när jag kom hem efter provet. Har snittat 3 timmars sömn varje dag i nästan en vecka nu, så det var skönt att få sova lite. Jag bestämde mig för att plugga lite kemi, och jag bestämde mig även för ett glas rött till det också. Jag är skittrött nu haha. Jag måste lägga mig typ pronto men jag får kämpa vidare med kemin. Inte många dagar kvar. Men jag vill visa en bild på min nya kärlek.

 

Det fanns ingen färg som jag kände att jag alltid kunna måla på. Min syster har alltid på sig rött nagellack, Reema hade en period då hon bara hade svarta naglar och jag brukar byta nagellacksfärg ofta. Men nu har jag hittat färgen för mig. Jag kommer knarka detta nagellack till mitt sista andetag. Färgen heter Safari Beige och kommer från Dior. Det sitter som smäck och färgen är helt otrolig till min hudfärg. How I love you..

/N

It's my life..

Jävla hårt kapitel det är av mitt liv just nu. Backen när den är som brantast typ. But it's all good! Jag längtar bara tills allt är över. Jag längtar till bättre väder, uteserveringar och sena nätter. Och i brist på annat så bjuder jag på lite coola photobooth bilder. Jag älskar effekterna på photobooth, speciellt serietidningseffekten. Men man behöver så jävla bra ljus för att det ska se snyggt ut.


bläääää



Jag hoppas att det finns någon guardian angel vid min sida idag...Om jag inte bloggar något mer idag så är det för att det gick åt helvetet. - J


-






Satt kvar i skolan till halv fem typ!! Vi gjorde klart Klassens blabla till vår skiva och sedan höll vi på med videon som vi ska visa upp. Nu är jag hemma och är astrött, ska kolla på serier och sen sova! Imorgon väntar något läskigt men äh det blir nog bra. - J


authentic love

Mitt too-much-bullshit-alarm gick igång idag. Det finns fett roliga människor.. Aja, jag har ingen lust alls att plugga. Och egentligen borde jag käka upp min böcker fan. Saken är den att jag har kommit till en punkt då jag verkligen inte bryr mig. Vilket jag vet att jag kommer ångra hårt om ett par månader om det skiter sig för att jag vet att det här är mitt sätt att make it up. Men jag har knappt någon ork. Inte idag. Men att sitta och ta det lugnt är för riskabelt. Så jag tänker fortsätta för att jag kommer ångra mig, hur mycket jag än inte pallar plugga... Så kommer jag att ångra mig om jag inte gav allt. Jag får fixa det på något sätt, det får lösa sig på något sätt. Jag gör så gott jag kan, varför.. Jag bryr mig ju inte ens.

I do it for him. I do it for her. Åh herregud så mycket kärlek.


-

Nä nu skiter jag i plugget för en stund, ska gräva mig in i A walk to remember. Kunde inte låta bli när jag läste första sidan..




.......

Titta vad som trillade ner i min brevlåda idag! Hur fan ska jag kunna plugga nu när jag har den här underbara saken bredvid mig!?




.

Åh jag har så mycket plugg!!! Egentligen så är det lite för de som går en riktig linje haha men jag har två rapporter som måste in imorgon. Hatar det! Jag hatar skolan, jag vet att det är mobbat att säga så och att de flesta som säger så är massa dt barn. Men jag vill inte vara en sån som spenderar resten av mitt liv framför böcker och sen när jag är 30 år så vaknar jag till och inser allt jag har missat. Jag vill sitta på min röv och få in pengar....fan för er storbloggare.


fri som en fågel vill jag vara..


God morgon!

Det finns dagar som denna, då jag faktiskt vaknar upp så som jag egentligen borde och skulle vilja göra varje morgon. Men dem dagarna är ovanliga haha. Oftast har jag bara 15-20 min på mig att göra mig i ordning. Därav att jag ser ut som en vandrande zoombie. Dagar som den här då vaknade jag faktiskt en HEL timme innan. Mirakel för mig! Det känns så himla skönt när man väl gått upp och inte behöver stressa. Jag hinner faktiskt äta frukost och blogga för den delen. Det känns verkligen som man tar vara på dagen.

Så alldeles snart ska jag dra iväg till skolan och sedan blir det stan med kusinen!

Jag önskar att jag kunde ge er sånna bilder på mig på morgonen, men let's face the facts haha det kommer bli näst intill omöjligt. Ser ut som ett mongo på morgonen och resten av dagen i för sig...haha


p.s Läste mitt lilla kvällsinlägg och nu såg jag att fingrarna bara flög över tangentbordet, hade lite väl bråttom i säng så det blev svenska 2 skrivning haha "en magiska oljelampa". Fattar inte hur jag kommer på vissa grejjer ibland, kommer ha en hel del att skratta åt när jag ser tillbaka på sånt.


p.s 2 Nu måste jag visst stressa igen, haha har redan missat den bussen jag hade tänkt att ta och är på väg att missa den andra GOTTA GO!

-Reema

1 MAJ 2011

Nu är majmånad här! Det är något alldeles speciellt med maj månad. Kanske för att jag fyller år, men jag gillar verkligen maj. Det är så maj maj maj haha. Ok, överdrivet, men ni förstår vinken.

Fast på senare år har jag nästan hoppats på att maj inte ska komma så tidigt, helst inte alls, har nämligen värsta krisen för att växa upp! 20 år alltså! Det är sjukt att tiden gått så snabbt! Kollade gamla videos på mig och min bror från när jag var typ 3 år, hade hela livet framför mig och nu känns det redan som om allt börjar gå mot slutet. Nu tror väl de flesta att det är överdrivet, men det är så jag känner. Ungdomen flyger iväg och snart kan jag knappt gå och står där med käppen i hand.

Om jag hittade en magisk oljelampa och fick önska mig en endaste sak, skulle det definitivt vara att få åka tillbaka i tiden och vara barn igen. Det är det bästa med livet tycker jag. Att bara få vara barn.

Kan ni gissa vem jag är?

-Reema

THE RIO WORLD





Hur snygg är inte hennes baddräkt? Och hennes jävla kropp som sitter perfekt i den. Det är såklart en Victoria secret modell haha, Izabel Goulart! - J


-

Rosa läppar! Så jävla snyggt. Lätt det snyggaste man kan ha till sommaren.



RSS 2.0